Rimmel Vinyl Max Lipgloss - 101 Legend - teszt & swatch

Emlékszem, hogy amikor kb két éve nyáron először megláttam a Rimmel Vinyl Max szájfény promóképeit, rögtön tudtam, hogy nekem bizony egy ilyen szájfény kell. Méghozzá az a bizonyos pink, ami a kampányban is szerepelt. Aztán ennyi idővel később vettem végre egyet, igaz nem pinket, de lehet ez nem is baj.




A Vinyl Max szájfények szerintem a Rimmel egyik legszebb termékei (a narancsos kupakos alapozó is nagyon klasszul néz ki), ezeknek a legigényesebb a csomagolása a márka kínálatából. Masszív és nagy a tubus, átlátszó és ezüst feliratok díszítik, míg a kupakja fekete és plexi koronás applikáció található a tetején. Szép. Nagyon szép.




Szerencsére a csodás külső mellé hasonló belső is jár. A szájfény egyik különlegessége egyébként az applikátora, ami a normál méretűekhez képest óriási, de bevallom én nagyon szeretem mert legalább normális mennyiséget vesz fel, nem kell ki-be húzgálni a tubusban ezerszer, mire végre kifestem a számat. Persze nyilván ez nem mindenkinek kényelmes, de nálam abszolút piros pontos. A szájfény textúrája sokkal krémesebb/folyósabb, mint az átlag, emiatt vigyázni kell egy kicsit, nehogy túl sokat kenjünk fel belőle (ezt elég könnyű kivitelezni :D). Viszont cserébe hihetetlenül kellemes viselet, nem ragad, nem mászkál és viszonylag tartós is. Ja és nem szárítja az ajkakat. Azt hiszem egy jó szájfénynek nem is kell többet tudnia. Ó, és a csodás árnyalat... A 101-es Legend egy durván csillámos barackos-rózsaszínes nude, ami akár a NARS Orgasm egyik rokona is lehetne. Meseszép önmagában és rúzs fölött is, és mivel nem egy harsány árnyalat, ezért nyugodtan lehet irodába, munkába, bárhova viselni. A pontos árát sajnos nem tudom, mert én nagyon akciósan vettem, de szerintem 1600-1800 Ft körül mozoghat és 16 színben kapható. Érdemes egy pillantást vetni rájuk. 




Unikornismérő: nekem innen semmi nem hiányzik és hibát sem nagyon találok benne. Nálam ez a Rimmel szájfény üt unikornist érdemel. Jó lett volna, ha az a hülye ScandalEyes spirál is ennyire működne...


4 megjegyzés:

  1. jókor jött ez a teszt, ugyanis ma jöttem rá, hogy alig van szájfényem, és ezt a hibát érdemes lenne orvosolni.=D a Rimmel pulton akkor szét fogok nézni, mert tetszik ez a szín.

    VálaszTörlés
  2. szerintem nézd meg őket, mert szuperek :)

    VálaszTörlés
  3. Ezt speciel megnéztem volna a szádon hogy mutat! Így felkenve a bőrödre meseszép na de szájon...olyan lutri :-)
    Lehetne majd kérni egyszer egy napi sminkben?

    VálaszTörlés
  4. nekem is volt egy ilyenem, a csomagolása és az aplikátora egyszerűen mesés, végre egy normális szájfény... aztán a 3. használat után kiszerettem belőle, szerintem rettentő ragacsos, v csak az én példányom volt selejt. :( ;)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.