The Body Shop Olive Body Butter - vélemény

Rajongva imádok mindent, ami olívás, így rettentően megörültem, amikor a legutóbbi TBS eseményen a barátnőm nyert egy olívás testápoló szettet és volt annyira nagyon-nagyon édes, hogy nekem adta blogos tesztelés céljából. A csodás ajándékdobozban egy tusfürdő, egy testradír, egy testvaj, egy szappan és egy fürdőpamacska lapult. Elsőként a testvajat teszteltem le.




Sajnos nem tartom számon, hogy hány különböző TBS testvajat használtam már el, de azért párral emlékszek, így össze tudom hasonlítani velük az olívásat. A csomagolás a megszokott nagy tégely, ezúttal természetesen olívazöld színben és olíva képpel. Az illata valami mennyei, egyszerűen teljesen rákattantam. Olyan friss és zöld és tavaszias, pontosan erre van szükség ebben a kellemes meleg időben és viszonylag sokáig meg is marad. Az állaga tömény, vajas (olyan, mint a csokisé, mandulásé és a többi édesebb, szárazabb bőrre való testvajé, míg a gyümölcsösöké krémesebb), ezt az egyet nem csípem benne annyira, mert nehezebb belenyúlni. 



De szerencsére eloszlatni már nagyon könnyű, persze ennek is megvan a trükkje: jól fel kell melegíteni a tenyereink között, majd utána felvinni nedves vagy száraz bőrre és jól bemasszírozni. Akár nedves, akár száraz bőrön használjuk könnyen felszívódik és nem hagy zsíros érzetet maga után. Rengeteg finom tápláló összetevőt tartalmaz (organikus community trade olívaolaj természetesen, sheavaj, kakaóvaj), hogy akár 24 órán át hidratáljon. Normál és száraz bőrre ajánlják a honlapon, nekem pont ilyen van (helyenként kicsit szárazabb, de amúgy normál) és nagyszerűen működik. Szerintem erre a nagyon meleg nyár előtti időszakra pont tökéletes egy ilyen testvaj (azért a kánikulában már sok lenne), mert ugyan gazdag a textúrája, de könnyen felszívódik és nagyon frissítő az illata. Csak kicsit gyorsan fogy... :). Az 50 ml-es ára 1790 Ft, a 200 ml-esé pedig 4890 Ft, a nagy szetté pedig 8990 Ft.


3 megjegyzés:

  1. Ó-ó, én is, én is! *-* Nagyon jól hangzik a leírtak alapján :)

    VálaszTörlés
  2. nem tudom ismered-e, de a ziajának is van olivás tusfürdője! lehet testvaja is, bár én még abból csak a narancsossal és a kakaóvajassal találkoztam. most énis az olivás tusfürdőjét használom, és mennyei :)

    VálaszTörlés
  3. ismerem, már volt olyan tusim :) de testvajat még nem láttam :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.