Lolly News

Megint összegyűlt pár újdonság, amit szeretnék veletek megosztani :D. Mindegyik termék már erőteljesen a nyarat (és a tavaszt) idézi, ami a mostani időjárást elnézve borzalmasan távolinak tűnik... De hátha ezek a színes beauty 'csokor' felvidít bennünket!

  • Kezdjük a kedvencemmel! Nagy rajongója vagyok a Marc Jacobs parfümöknek (is) és rögtön fel is visítottam örömömben, amikor megláttam a legújabb kreációt, a Honey-t. Az alap vanília és méz természetesen, ezekhez jön még a narancsvirág, a körte, a barack, a lonc és a mandarin. Nagyon jól hangzik és ez az üveg! (Júliustól lesz kapható.)




  • Színpompás kollekcióval rukkol elő a 2013 nyárra a Too Faced. A legkülönlegesebb termék, amire még én is erőteljesen csorgatom a nyálam, a pórusfinomító bronzer. Jól hangzik, nem? A Too Faced csodás sminkjeit INNEN lehet megrendelni!



 
  • Bátran kijelenthetjük, hogy a bb krémek mellett a legnagyobb sláger idén a rúzsceruza. Én még mindig nem érzem magaménak ezt a trendet, de hátha az új IsaDora Twist-Up Gloss Stick megváltoztatja a véleményem. 8 nyami árnyalatban kapható (vagy lesz) a Douglas parfümériákban.




  • A Ciaté lassan minden héten kitalál valami újdonságot körömlakk fronton. Múlt héten még táblát festettünk, ezen a héten már neon színekben pompázhatnak a körmeink. Kezdem kicsit unni... Mondjuk világítanak, bár ez sem a spanyolviasz...



  • A Barry M is jelentkezik a nem létező tavasz tiszteletére pár újdonsággal. A legérdekfeszítőbb termék a Nail Art Pen, ami négy színben lesz kapható és olyan mintha filctollak lennének. Kipróbálnék egyet.


5 megjegyzés:

  1. Húúúú ez a parfüm tényleg remekül hangzik. Szívesen megszaglásznám. *.*
    A többi dolog sem rossz, de nem igazán hoztak lázba.

    VálaszTörlés
  2. Ilyen "filctollat" Ázsia Centerben is lehet kapni.:D A parfüm illatára nagyon kíváncsi leszek, mert a Marc Jacobs üvegeket imádom.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. De cuki a MJ parfüm :) A rúzsceruzák meg tetszenek :)

    VálaszTörlés
  4. Már agyban meg is vettem a Marc Jacobs parfümöt. :D

    VálaszTörlés
  5. @Bikira: én is, mert nem volt még ilyen vaníliás-édes alapú MJ parfüm, de tuti fini lesz :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.