Essence Ticket To Paradise trendkiadás

A most megjelenő három Cosnova kollekció közül nekem egyértelműen ez tetszik a legjobban. A Ticket To Paradise az ultimate nyári trendkiadás, minden megtalálható benne, amiről az ember lányának egy fantasztikus nyári bícs parti jut az eszébe. Élénk türkiz, meleg arany, vadító pink és narancs, hűsítő menta. A termékek nagyon jól lettek összeválogatva, minden igazán könnyű és kellemes viseletnek tűnik. Nekem leginkább a szájcerkák jönnek be, ritkán van ilyesmi egy Essence kollekcióban, örülök, hogy végre látok ilyesmit is náluk. Nektek hogy tetszik???Ticket To Paradise Eyeshadow - Tropical Heat

Ticket To Paradise Eyeshadow - Dive With Me To The Island

Ticket To Paradise - Deep Sea Baby

Ticket To Paradise Shimmer Powder - Tropical Heat

Ticket To Paradise Lip Liner - Sun Said Red & My Treasure Island

Ticket To Paradise - Dive With Me To The Island, My treasure Island & Sun Said Red

Ticket To Paradise Nail Polish - Tropical Heat, Sun Said Red, My treasure Island & Dive With Me To The Island

Ticket To Paradise Hair Mascara - Dive With Me To The Island & Rumble The Jungle

13 megjegyzés:

 1. Jaj, ez a trendkiadás nagyonnagyon <3! A krémes szemfestékeket mindenképpen lecsekkolom majd, már ha bejön hozzánk... plusz az aranyszínű lakkot és a shimmer powedert :).

  VálaszTörlés
 2. Lollyyyyy! Miéééért? Miééééért teszed ezt velem? Kibővült a bevásárlólistám "kissé": Ticket To Paradise Eyeshadow - Tropical Heat, Dive With Me To The Island, Deep Sea Baby, Ticket To Paradise Shimmer Powder - Tropical Heat

  :D "Utállak"! <3 ;)

  VálaszTörlés
 3. Annyi kékes-zöldes-türkizes cucc jön a boltokba, hogy muszáj lesz legalább egy körömlakkot hazahoznom. Egyszerűen olyan üdítő rájuk nézni :) Essence szájceruzából nekem 4 db van, az állandó kínálatból (nude, rózsaszín, mályva és piros), és egytől egyig imádom mindet :)

  VálaszTörlés
 4. Ez tényleg baromi jóóóó!

  Ezek a lipglossok milyenek? Nem tűnnek túl pigmentáltnak, mintha csak a tubus lenne beszínezve :D

  VálaszTörlés
 5. szerintem eléggé átlátszóak

  VálaszTörlés
 6. Jónak tűnnek, bár a sunkissed is jónak tűnt. kipróbálva pedig elég rossz véleményeket hallottam a szemceruzáról és a szemhéjfestékről. Ez a trendkiadás lesz vajon itt is?

  VálaszTörlés
 7. én úgy tudom, hogy sajnos ez nem jön be, de a remény hal meg utoljára :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.