The Body Shop & Leona Lewis kollekció

Rögtön a rossz hírrel kezdem: sajnos nálunk nem lesz kapható az angol énekesnő és a TBS kollaborációjából született kollekció. Sajnos :(. Ettől függetlenül szerintem annyira szépek és aranyosak ezek a termékek, hogy ha megvenni nem is fogom tudni őket, azért a szememet szívesen legeltetem rajtuk. Mindegyik darabon megtalálható Leona Lewis aláírása és egy cuki szarvasfej, ami különböző aranyos mintákból áll. A kollekcióban megtalálható egy arcpirosító (természetes ásványi 'csillámokkal'), egy bronzosító (minden bőrszínhez tökéletes), púderecset (halálosan édes és szintetikus), szájfények (csillámmentesek és áttetszőek) valamint egy White Musk Libertine parfüm (ő viszont kapható lesz nálunk is). Természetesen minden egyes darab cruelty free. Nektek hogy tetszik?



Shimmer Palette - Oh Deer! Blush

Shimmer Palette - Oh Deer! Bronze

Blusher Blush

Lip Gloss - Deerlicious Bronze, Deerlicious Petal, Deerlicious Fuchsia, Deerlicious Coral

White Musk Libertine Eau De Toilette

7 megjegyzés:

  1. Az az ecset mennyire szép már :]

    VálaszTörlés
  2. Az ecset nagyon tetszik,imádom:) Mikortól jelenik meg am a kollekció? És azt nem tudod esetleg hogy Ausztriában kapható lesz-e?:) Csak mert ha igen akk ráuszítom a kint élő barátnőmet az ecsetre :D (bár attól is függ menyire lesz húzós az ára :)

    VálaszTörlés
  3. április közepétől lehet majd kapni :D és szerintem ausztriában lesz :D

    VálaszTörlés
  4. Angliában már kapható a kollekció.Nekem nagyon nem tetszik,persze ez csak az én véleményem.Nagyon cukik egyébként,de kicsit olyan semmilyenek.:(Az ecset 14 font kb 5000 huf és nagyon ici-picike.
    Szerintem érdemes megnézni a honlapot,lehet szállítanak Mo.-ra.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.