Sally Hansen No Chip Acrylic Top Coat - tesztelés

Sokatokat érdekeltek a Sally Hansen termékek, ezért úgy döntöttem, hogy a hetet a No Chip fedőlakk dokumentált tesztelésével kezdem. Tegnap szépen megcsináltam sorozatnézés közben a manikűrömet, kilakkoztam a körmömet a kedvenc Lime Crime babakék lakkommal és felvittem rá a No Chip-et. Aztán készítettem egy képet, hogy lássátok a kiinduló állapotot és minden nap este fogok csinálni még egyet, hogy megfigyelhessük meddig bírja a strapát :).




A No Chip Top Coat egy sima üvegcsében érkezik egyébként, sima fehér kupakkal, semmi extra az egész, de kézreáll és könnyű bánni vele. A finise nagyon szép, ragyogóan fényes és szerencsére nagyon gyorsan meg is szárad, pár perc az egész. Ennek a fedőlakknak a leírása alapján az lenne a lényege, hogy tartósabbá tegye a manikűrt és hogy megakadályozza a körömlakkunk lepattogzását. Nekem extrém módon nem bírják a körömlakkok a kiképzést, általában egy nap alatt elkezdenek lekopni, pedig semmit nem csinálok, csak gépelek és mosogatok... Kíváncsian várom, hogy mi lesz a dokumentált tesztelés vége, mert bevallom tavaly használtam utoljára ezt a Sally Hansen fedőlakkot és már nem emlékszek, hogy hogyan teljesített. Most majd kiderül!

Még az olajat is magamra kentem, pedig el szoktam felejteni :)

7 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez a fedőlakk, de berepeszti az alatta lévő lakkomat is mindig és nagyon csúnya lesz tőle. Nem tudom, hogy mit nem csinálok jól, de ár-érték arányban csak azt tudnám mondani, hogy nem érdemes befektetni rá. Remélem neked jobban beválik ^^

    VálaszTörlés
  2. Majd nagyon érdekel, hogy meddig birják. Én fedőlakkban és körömerősitőben épp keresem az Igazit :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép ez a kék! Milyen márka, melyik árnyalat?

    VálaszTörlés
  4. Az én körmeimen még a drága lakkok is max 2 napot bírnak, de akkor az már egy csúcslakk- mármint, ami másnak akár 4-5-6 napot is fent van:)
    Moyra , új essence fél naposak...:( Szóval keresem az igazi alap és fedőt én is:) hátha...

    VálaszTörlés
  5. Kíváncsi vagyok rá, hogy fog teljesíteni :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.