Napi smink és Glamour napok

Idén nem nagyon készülődtem a Glamour napokra, nem is terveztem semmit venni, mert most spórolnom kell a költözés miatt (na de majd Angliában, juhhhujjjj...). Csak pár apróságot vettünk, főként olyan dolgokat, amik elfogytak és kellett már pótolni őket. Ilyen a Bebe habzó arctisztító, amit imádok, mert a szemsminket is le lehet vele mosni, és így nem kell arra külön terméket venni. Egyet már elhasználtam, teljesen elégedett vagyok vele, lehoz mindent, nem irritálja a bőrt és a szemkörnyéket sem. Kipróbálásra vettem egy Bebe arckrémet is, érzékeny bőrre, illatanyagmentes és jojobaolajos, könnyű kis hidratáló. Nem csalom meg a kedvenc TBS aloés krémemet, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy drogériás krém tudja-e azt a szintet hozni, amit elvárok. Majd kiderül. Végül kaptam egy nagyon szép gyűrűt is a SIX-ből, ami szerelem első látásra darab, ráadásul a mostani kiemelt sellős kollekció része (van még pár gyönyörű darab!). Szerintem igazán szépséges és egyedi, azóta le sem lehet robbantani rólam. Ma egyébként a Müllerbe mentünk el, ennek tiszteletére csináltam egy türkiz-bronz sminket és lefotóztam végre az új frufurmat is :). Ti miket vettetek a hétvégén?






14 megjegyzés:

  1. Én egy Chanel Rouge Allure Velvetet vettem magamnak (43 La Favorite) limitált és jajjdeszerelem.
    Sose veszek egyébként Glamourt kuponokért se, de ezért muszáj volt (ha már ott tartottunk, akkor a párom kapott Adidas cipőt, én még sixből mentazöld és babakék karkötőpakkot, anyum meg Clinique chubby sticket :) )

    VálaszTörlés
  2. szép lett a sminked!

    VálaszTörlés
  3. Szuper a gyűrű és a sminked is:-)
    Ohhh mikor költözöl?

    VálaszTörlés
  4. Csodás lett a sminked! Hjajj, nagyon sóhajtozik a pénztárcám a mostani 7vége miatt, naaaagyon sok minden jött velem haza! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. Légyszi-légyszi, ha időd engedi, egy step by step-et erről a sminkről :) A gyűrűért meg megesz a sárga irigység :D

    VálaszTörlés
  6. a pár szükséges dolgon kívül, amit szerettem volna, becsúszott 1-2 olyan is, amire régóta vágytam már. például a bioderma sensibio micellás lemosója, tbs mangós testvaj és teafaolaj és az új szortimentes catrice fekete arany csillámos tusa. két dolgot vettem mindössze, ami nem volt betervezve, de csak azért, mert kupon nélkül is olcsók voltak, nemhogy kuponnal :) müllerben találtam két kis kiszerelésű arcápoló triót, az egyik clinique, a másik biotherm. kíváncsi vagyok, megérik e a pénzüket. egy csalódásom volt, mégpedig a h&m..alig találtam olyan ruhát, ami jól is nézett ki és jól is állt volna...

    VálaszTörlés
  7. Lolly, mikor költözöl Angliába és mit fogsz ott csinálni? Au-pairkedni fogsz?
    Zita

    VálaszTörlés
  8. @BeLLaLa: ha belefér akkor csinálok :)

    @S.: micellás jött velem is, csak azt elfelejtettem lefotózni :D a h&m nekem is az volt, egyszerűen nem találtam olyan ruhát, aminek a szabása jó lett volna :(

    @Névtelen: majd írok róla részletesebben később :)

    VálaszTörlés
  9. Én szinte csak sminket vettem a Glamour napok során :)

    Lolly, az akció által vettem Loréal Lumi-t...hát nem jött be... :/ pedig nem olcsó azért..

    Ja és írtam e-mailt :) majd kukkants rá ha rá érsz! :) Köszii

    VálaszTörlés
  10. Én főleg ruhákat vettem, de 2 körömlakk is becsúszott a kosaramba, meg TBS-ből is hazajött velem egy csokis és egy barackos testvaj :)

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörű volt a sminked *-* Imádom
    http://nikkiifashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  12. Én most nagyon büszke vagyok magamra, mert megálltam, hogy nagyopn bevásároljak mindenből. Így csak a Max Factor halványkorall rúzsceruzája jött velem :).
    A smink gyönyörű lett! A gyűrű pedig... eszméletlen szép... kicsit sem vagyok gyűrűmániás :D.

    VálaszTörlés
  13. Én is zöldes sminkben mentem vásárolni. :D Nagyon csini voltál, kár hogy outfit nem készült. :P

    Itt van az én bejegyzésem a zsákmányomról. ;)

    http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/04/glamour-napi-haulaz-elmult-2-het.html

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.