Manhattan újdonságok

A Manhattan egyre érdekesebb és jobb dolgokkal rukkolt elő mostanában, így nagyon örültem, amikor megkaptam a hírlevelet a legújabb termékekről (hamarosan tesztek is lesznek :)). Mivel a legutóbbi Supernova szemhéjpúder nagyon jól teljesített, ezért érthető módon a négyes palettára vagyok most a leginkább kíváncsi, ebből 10 kombináció kerül ki a polcokra és lehet szárazon valamint nedvesen is használni őket. Az áruk 2199 Ft.














A mono szemhéjpúderek közé is be fog kerülni pár új árnyalat, így már összesen 24 színben lehet őket kapni. Mindegyiket lehet használni szárazon és nedvesen is, hosszan tartóak és selymes textúrájúak. Az áruk 1299 Ft. Duókat is kapunk, méghozzá Intense Effect típusúakat (kicsit olyan mineralize szerűek, nyami), őket is lehet szárazon és nedvesen is felvinni. 4 kombinációban lehet őket kapni és 1599 Ft-ba kerülnek.




A második kedven termékem az újdonságok közül az Eyemazing Liner, ami négy színben lesz kapható, többek között egy csodás királykékben. A folyékony tusoknak filces hegye van, hogy még könnyebb legyen a használatuk és tartósak. Az áruk 1899 Ft



A körömlakkok kedvelői is örülhetnek, hiszen a Lotus Effect Nail Polish és a Quick Dry család is bővül pár új taggal, egészen pontosan az első hárommal, a második pedig nyolccal. A lakkok hosszan tartóak, fényesek és élénk színűek. A gyorsan száradó formulájúak 899 Ft-ba kerülnek, míg Lotus Effect 1099-be.



6 megjegyzés:

  1. szió, tudod esetleg hogy mikortól lesznek a dmben?

    VálaszTörlés
  2. Ó, a négyes szemhéjpúderek között sok a kedvemre való :-)

    VálaszTörlés
  3. @Névtelen: folyamatosan teszik ki őket, tehát mostantól :)

    VálaszTörlés
  4. Egyre jobb smikekkel rukkol elő a Manhattan és ez nagyon tetszik!!! Ezek is nagyon szépek!!!

    VálaszTörlés
  5. én is ezt vettem észre, tök jó :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.