Catrice Ultimate Nail Laquer - You Better Think Pink

Nem volt itthon rózsaszín körömlakkom... El tudjátok ezt képzelni? Nevetséges... Nyilván orvosolni kellett a problémát és elindulni lakkvadászatra a legközelebbi drogériákba. Persze nyilván az Essence állványon tökéletesen üres volt a pink lakkos sor, pedig az Ultimate Pink-et vagy a Naughty&Pink-et akartam elhozni, mert azok hasonlítanak a legkedvencebb rúzsom, a Candy Yum Yum színéhez. De ez van, nem volt szerencsém. Inkább továbbálltam a Catrice állványhoz és ott megakadt a szemem a You Better Think Pink árnyalaton. Nem pont az a szín, amit kerestem, azonban csak ez az egyetlen egy darab volt belőle és még egyébként sincsen Catrice lakkom, szóval jött. 





Bevallom őszintén nem vagyok elájulva tőle. Persze a színe szépséges (és tökéletesen illik a Nicki Minaj rúzsomhoz :)), de maga a lakk sajnos nem az igazi. Az ecset széles és lapos, jó volt vele dolgozni, de sajnos túl folyós-sűrű a textúra és nem fed egyenletesen, ráadásul kis bubis lett a fedőlakk alatt, pedig alaposan megszáradt már minden réteg. Sebaj, azért tetszik, ráadásul most életemben először még kreatívkodtam is a körmeimen, raktam szép unikornisos fedőlakkot (Essence - Night In Vegas) és még pici fényes csillagocskákat is a gyűrűsujjaimra. Legközelebb csillámban fogom őket meghempergetni :). Ti hogy állatok a Catrice lakkokkal???




18 megjegyzés:

  1. A Catrice lakkokkal nagyon jól, meg nagyon rosszul is lehet járni, én többször jártam rosszul mint jól sajnos :D pedig vannak tényleg nagyon szép színek, mint ez is, bár sosem viselném :D
    btw megkérdezhetem, hogy a háttérben homályosan feltűnő doboz tele tégelykékkel honnan van? :) Előre is köszi! Olyan régóta keresek ilyesmit.

    VálaszTörlés
  2. én imádom a catrice-t, és elfogult is vagyok, de szerintem kifogástalanok a lakkok, számomra legalábbis... ugyanis én 3 napnál tovább nem viselem ugyanazt a színt, szóval ha esetleg tartósság probléma lenne, akkor nálam ez a hibapont kilőve. másrészt már 5 napig is volt rajtam catrice lakk, loreal lakk, anny lakk, és hát a különbség nem volt szemmel látható, ami a kopást illeti. de én állítom, hogy éppen aktuális körömállapottól is függ a lakkozás. catrice lakk még soha nem bubisodott nekem. és száradásban is gyors. a 3000 ft-os anny-t pl minden téren veri. az anny egyben jó, iszonyat a pigmentáltsága. na ennyi, évi voltam :-)

    VálaszTörlés
  3. Én szeretem a márkát, épp szárad (szóval lassan gépelek) a Dirty Berry a körmeimen. 12-13 lakkom van Catricetől. Ami tetszett, megvettem már tőlük:)

    VálaszTörlés
  4. A csillagok szivárványrókázóan csodásak! (Ez bók. :D)

    Egy "380 Forget me-not" csillámos lila van meg, amikor lepattogott, vitte magával a körmöm végeit is. Mivel mindezt kb. fél nap után követte el, tényleg felejthetetlen. Néha ránézek, elgondolkodom, hogy újra használni kéne, ha már ki van fizetve, (tudom, spúr vagyok), de nem tudom rászánni magam.

    Tipikusan a "használni túl sz@r, kidobni túl jó" kategória nálam.

    VálaszTörlés
  5. teljesen az én színvilágom. a csillagocskákkal meg nagyon cuki. :)))

    VálaszTörlés
  6. A Mint me up!, The dark knight és Better think pink árnyalatokat vettem meg az új szortimentből (khm, eddig...), és a három közül talán a pink a legrosszabb, én három réteget kentem fel belőle, másnap lepattogott. Amúgy a márkát nagyon szeretem, a régebbi kiadásból is van még három-négy lakkom. Talán a Mint me up-ot még megnézhetnéd közelebbről, arról te jutottál eszembe. :D

    VálaszTörlés
  7. @Nikolett: a kis dobozka még amerikából van, de szerintem ebay-en biztosan találsz :)

    @Névtelen Évi: lehet akkor én vagyok béna, bár az tény, hogy lakkozásban nem vagyok annyira erős :)

    @Zsu: akkor van egy pár :)

    @Mary Poppins: köszi, annak vettem :) nekem is vannak ilyen lakkjaim sajnos :(

    @mindless.:azt a színt már néztem és nagyon szépséges :)

    VálaszTörlés
  8. Áh, nekem nagyon bejön, pedig rózsaszín:)! Amúgy, ha van kedved, nézz be a blogomra, van egy játék, abban is van rózsaszín:)

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép! :) Én most jöttem rá, hogy a 79 lakkom közül nincs középrózsaszínem, ami nem túl világos, de nem is túl sötét... meg vagyok áldva :D

    VálaszTörlés
  10. Evvel a színnel régóta szemezek. Van 6 Catrice lakkom, de nincs velük bajom, a kedvenc kék lakkom is tőlük is származik, még a Bohemia kollekcióból.

    VálaszTörlés
  11. remek lett a night in vegasszal :)

    VálaszTörlés
  12. ahha, szerintem is tök jól illik az ilyen árnyalatokhoz :)

    VálaszTörlés
  13. Pont ma néztem én is a boltban ezt az árnyalatot, nagyon szép színe van, nagyon velem akart jönni, de ellenálltam. :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.