A legédesebb haszontalan holmik

10:25 du.
Vannak az életben olyan kis apróságok, amik teljes mértékben haszontalanok, ha úgy vesszük és tökéletesen jól ellenénk nélkülük, de mégis imádjuk őket, mert aranyosak, különlegesek, szebbé tesznek minket, szeretett tárgyainkat és mindennapjainkat. Ez olyan nagyon csajos dolog, kevesen értik meg, de ezeket a cukiságot nem is kell érteni. Én mindig is szerettem az ilyen édes kis kiegészítőket, ezért is szeretném most megosztani veletek a hóbortomat. Ha SIX (vagy Claire's, mert ott hasonló a kínálat) közelében jártok mindenképpen nézzétek meg őket :). A cipőklipszeket még nem láttam, de szerintem napok kérdése (bár lehet, hogy már vannak is..., ja és a H&M-ben is érdemes körülnézni, én anno ott vettem az enyémet), az árak 1000 és 3000 Ft körül mozognak, a fejhallgató díszeket már lehet kapni és kb 1000 Ft-ba kerülnek (nekem pink szívecske van, ő 890 Ft volt) és a mobil fityegők is már jelen vannak egy ideje az üzletekben (nekem még sajnos nincs, mert egyik sem tetszik igazán az itthoni kínálatból), ők nagyjából 1500 Ft-ba fájnak. Ti hogy álltok ezekkel a kis bolondos 'haszontalanságokkal'?

Cipőklipsz a SIX-től.


Bajszos is van :). Nekem a gyöngyös és a türkiz masni a kedvencem.

Így legalább tudom melyik a bal, melyik a jobb oldal :)

Ezek a kis bigyók egyébként a portól védik a mobilok lyukacskáit :)

Őket sajnos nem a SIX-ben lehet kapni, pedig nagyon cukik...

7 megjegyzés:

  1. az egyik barátnőmnek van ilyen csatlakozóvédő muffinja, nagyon cuki.=)
    emlékszem, még ezer éve ötödik-hatodikban volt egy mobilfityegő diódám, aminek az volt a lényege, hogy pirosan villogott, ha hívtak vagy sms jött. giccses és ronda volt (műanyag tokban volt a szerkezet, ami strasszokkal volt díszítve), de imádtam.=DDD most csak natúr tokot szeretnék a telefonomnak, de mivel nem olyan felkapott mobilom van (ergo nem iPhone vagy Samsung), ezért rendelés lesz a dologból.

    VálaszTörlés
  2. én már nem is reménykedek abban, hogy az enyémhez valaha is találok tokot... előbb lesz új telefonom... akkor majd olyat veszek, amihez van tok is XD

    VálaszTörlés
  3. A mobildugaszokat a Bijou Brigitte-ben lehet kapni, horror áron. Én ebay-ről rendeltem millió masnit, muffint, akármit 3-400ft-ért :) De kínaiban is láttam már:)

    vivi

    VálaszTörlés
  4. pont ma láttam a six-ben a cipőklipszeket, egészen konkrétan az ezüst és az arany masnit, illetve a kristályosat (baromi szép, bár az életben nem viselnék ilyet). lehet, hogy a többi is volt, de alapvetően 15 éves lánynak kerestünk szülinapi ajándékot, csak megakadt a szemem a klipszeken. :-)

    VálaszTörlés
  5. Tökéletesen egyetértek a szöveggel, nem kell érteni, egyszerűen cuki és kész. :D Mobildugattyút akartam régebben, aztán valahogy elmaradt. Ebayen van sok.

    VálaszTörlés
  6. A baglyos fülehallgatóbigyó az KELL!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.