A hét kedvence: Wella ProSeries Heat&Shine

Nagyon-nagyon sokat egyenesítem a hajam és noha hiperszuper hajvasalóm van (Remington Shine Therapy, ápoló olajokat juttat a hajba, hogy még fényesebb legyen, és tényleg nagyon szuper, nekem már nagyon régóta megvan és tökéletesen működik), ettől függetlenül mindenképpen szükségét érzem valamilyen hővédő termék használatának. Szerintem, aki sokat vasalgatja a haját tudhatja, hogy baromira nehéz igazán jó hővédő terméket találni, mert vagy furán ragadnak, vagy túl zsíros lesz a haj tőle, vagy nem lehet egyenletesen eloszlatni és a többi... Én rengeteget kipróbáltam már és a Wella ProSeries az egyik legjobb és ráadásul a megfizethető kategóriába tartozik. A Heat&Shine egy kétfázisú termék, össze kell rázni használat előtt jó erősen :). Az alsó 'réteg' a védő, ápoló hatású, míg a felső kicsit pinkes folyadék a fényért felelős. Lehet vizes és száraz hajon is használni. Nem nehezíti el a hajat, nem ragacsos, könnyű használni és kellemes az illata is, a hajam pedig szép fényes és puha a vasalás után. Ráadásul, noha legalább 3 hónapja használom már még mindig több mint a fele megvan. Az ára talán 1700 Ft körül van és én a Rossmann-ban vettem. Ti használtok valamilyen hővédőt? Ha igen, akkor milyet?




14 megjegyzés:

  1. Én nem vasalom a hajamat, csak nagyon-nagyon ritkán, de minden hajszárítás előtt a Uniq One-t használom. :) Nekem tökéletesen működik.

    VálaszTörlés
  2. Én is ezt néztem most ki, jövő héten meg is veszem. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is pont ezt használom, benne is volt a márciusi kedvenceimben, nagyon szeretem!!!!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szuper, ahogy a többi Wella termék is ebből a sorozatból. Nagyon szeretem őket!

    VálaszTörlés
  5. a többit is érdemes kipróbálni akkor? mert van egy anti frizz cucc is és nekem nagyon szöszösödik a hajam, lehet jó lenne rá...

    VálaszTörlés
  6. Én épp most szerettem volna egy új hővédőt halászni, szuper, kipróbálom:)

    VálaszTörlés
  7. nincs véletlen ráírva, hány fokig véd? az én hajvasalóm sajnos csak 200fok felett üzemel, úgyhogy kell a védelem :O

    VálaszTörlés
  8. sajnos nincsen ráírva, de általában 200-220 fokig védenek :) viszont (tudom azt írtad csak 200 fok felett műxik) baromira nem jó, hogy ennyire magas hőfokon vasalod a hajad, nekem nagyon durván kezelhetetlen és erős szálú, de simán 180 fok viszi. Tudom, hogy egy hajvasaló nem 1-2000 forint, de szerintem érdemes lenne beruházni a közeljövőben egy minőségi darabba (a babyliss és a remington nálam nagyon jól teljesített)

    VálaszTörlés
  9. Ezt a shine therpy vasalót én is néztem már. én csak néha áthuzogatom a hajam vasaloval itt ott, de frufrum rendszeresen. Szerencsére elég jó hajam van, minimálisan törik. Én most egy hónapja a Pantene sötét zöld flakonos hővédőt használgatom. Jó az illata, úgy vettem észre, jobban megmarad tőle az egyenesség.
    De tényleg érzel valamit az ápoló olajokból? Nem fogy ki belőle? Vagy hogy van ez?
    Nekem tony&guy van kb 4 éve, nincs vele gondom.

    VálaszTörlés
  10. Szerintem egy idő után kifogy, de nem emlékszem már mit írtak róla :( ettől függetlenül még mindig nagyon jól szuperál, nagyon jó a felülete :)

    VálaszTörlés
  11. L'Oreal Studio Hot Liss Hajegyenesítő Krémet használom már évek óta. Sőt, ennek van a göndör hajra való terméke is, azt is, ha épp göndör hajat akarok magamnak(mivel alapjáraton hullámos, göndör a hajam :)
    Mindkettőt nagyon szeretem!
    Mia

    VálaszTörlés
  12. valami loreal nekem is van itthon, de az szalonos :) egyébként nekem még mindig a loreal a no1 a hajformázásban és ápolásban

    VálaszTörlés
  13. Módosítom a korábbi véleményem: A pantene hő védő nekem rettenet...pár hét múlva ahogy kommenteltem ide kidobtam, akadozós kócolódós volt tőle a hajam...blöee, nekem olyan kell amitől fényes puhi:))
    Sztem megveszem ezt amit te használsz, még mindig szereted?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.