A hét kedvence: Cat Café

3:54 du.
Kedden a nyakunkba vettük a várost drága hugimmal, mégpedig azért, mert a Buzzfeed-en megláttunk egy nagyon érdekes kis posztot. A képsorozat egy magyar kávézóról készült, ahol szabadon mászkálhatnak a vendégek között a cicák. Én nagy állatbarát vagyok, hugi meg meg van hibbanva a cicákért, így nem is volt kérdés, hogy el kell mennünk. A Cat Café a Révay utca 3.-as szám alatt található (Bajcsy és Andrássy sarka), elég könnyen meg lehet találni, ha az ember nem olyan hülye, mint én, hogy egy teljesen másik címet nézzen ki a google térképből (nyilván nem is én lennék...). A kávézó egyébként három szintes és van egy kifejezetten macskaszoba is, mi ide ültünk be (rengeteg mászóka és pihenőhely van itt a cicáknak). Persze nyilván a macskák önfejűek és pont nem érdekelte őket, hogy én éppen vagy simizni vagy fotózni szerettem volna (vaku nélkül lehetett csak és elég gyér volt a világítás, elnézést a kissé nem jó fotókért), de azért lőttem pár képet. A café dolgozói mindenről tájékoztatnak már a belépéskor (van házirend meg minden egyéb), a kiszolgálás gyors, a teák valami isteni finomak (én kókuszosat ittam és nagyon-nagyon jó volt) és a desszertek természetesen cicásak. Ha van lehetőségetek rá és szeretitek a macsekokat, akkor érdemes legalább egyszer megnézni :). És valaki nyisson Dog Café-t is!



A cicaszoba :).




Még a tea is cicás kiskancsókban jött :).


Az asztalokon cicás könyvek és magazinok sorakoznak.


Cicás desszertek.





13 megjegyzés:

  1. nem is vagyok azért annyira megbolondulva a macsekokért, csak a sajátomért, de érdemes volt ide eljönni :D

    VálaszTörlés
  2. Én is nem rég jártam itt :) Nagyon megtetszett!Én szendvicset ettem és az is nagyon finom volt. Természetesen népszerűbb lettem mikor kihozták a szendvicset mert két cica is oda pattant! Aztán már nehéz volt lerázni őket.Az egyetlen bajom csak volt hogy az a cica amelyiket a legjobban meg akartam simogatni végig aludt :(

    VálaszTörlés
  3. Kókuszos tea? :O Akarom!

    Haláli lehet ez a hely, már sokat hallottam róla. :D Nekem az álmom egy ilyen lenne, csak rágcsálósban. :DD

    VálaszTörlés
  4. Hű de szuper hely! :) Ide elmennék szívesen. Inkább kutyás vagyok, de van egy elhidegült kapcsolatom egy macskával is. :D Maszatnak hívják, épp a tinikorát éli úgyhogy nem sokat látom, csak kajálni jön haza. :D

    VálaszTörlés
  5. Hú, én ismerek egy másik ilyen cicás helyet is: http://www.catcafe.hu/
    Cica imádóknak cuki kis hely! Ők a 7. kerületben vannak.

    VálaszTörlés
  6. Juj erről már hallottam. Japánban is tök népszerű ez a cucc, csak ott be akarták szüntetni, aztán nem tudom mi lett a végeredmény. Egyszer a híradóban láttam, aztán úgy tűnik az akkori kívánságom nagyon is jó helyre talált! :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper ötlet, imádom a macskákat! De azt nem értem, hogy a cicákat a vendégek viszik oda, vagy mind a kávézóé?

    VálaszTörlés
  8. Cicaaaa invázióó :D Nekem való hely lenne, ha nem lennék olyan messze Pesttől... :( Egyszer talán elvisz a sors! :)

    http://fiatalosblog.blogspot.hu/

    Szép estét! :)

    VálaszTörlés
  9. én is hallottam már róla, facebookon követem is az oldalukat, de elég sok negatívumokat mondanak az emberek.. pl. hogy előre kell foglalni a helyet, meg hogy nem maradhatnak ott addig az emberek ameddig lehetnek.. stb.. ja meg elég drága hely is, ahogy láttam képen egy mignon 6-700 ft :/ amúgy biztos jó hely lehet... csak a magyar népnek nem érdemes ilyet csinálni... mert a gyerekek meghúzzák a cicák farkukat, nyúzzák meg minden, a szülők meg nem szólnak rájuk.. hát na.

    VálaszTörlés
  10. @Vikii: 14-év alatti gyerek eleve be se mehet, csak kiemelt napokon, meg az ár is relatív, bár én sem szívesen adok ki ennyit egy-egy sütiért vagy teáért, de úgy gondolom az embernek néha belefér :). (Ja egyébként hogy valami negatívat én is mondjak, kicsit merevnek érzem a hozzáállást így a házirendet illetően, vendégként mész oda, és kb mintha taknyos kölyköknek írták volna (ne ébreszd az alvó macskát, ne zaklasd, stb)

    VálaszTörlés
  11. Imádom a macskákat, egyszer tuti elmegyek oda :)

    VálaszTörlés
  12. én is cica imádó vagyok.nekem is ott a helyem :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.