Napi smink / daily makeup - Lolly Fall part I.

Ma hideg volt. Elért minket az ősz szele :D. Ennek tiszteletére, szép kis őszi sminkben nyomultam a játszótéren, hadd örüljenek a kis 5 évesek meg az apukák XD. Tudom, hogy most nagyon menő a sötétebb, drámaibb ajak, egy kis füstössel, olyan is lesz majd, de ma egy kicsit csavartam a dolgokon. Ezüstös szürkét és bordót használtam a szememre, az arcomra és az ajkaimra viszont természetesebb árnyalatok kerültek. Igazából semmi extra, de valahogy mégis nagyon hatásos. A számon egyébként NYX Soft Matte Lip Cream van, a Tokyo árnyalat, ehhez majd egy másik poszt alkalmával lesz egy kis történetem is, aminek még nincsen vége. Ti fogjátok próbálni az idei őszi sminktrendeket? (PS: a következő step by step egy őszi smink lesz :)!)

The first cold day of the fall... So I did a little fall celebration makeup today, because you know, it matters what makuep do you wear on a playground full with kids and parents :D. This season is all about drama: drama on the lips, drama on the eyes, even the two together. I used darker, smokier colors on my eyes (maroon and silvery grey) with subtle, natural shades on my cheeks and my lips. 






13 megjegyzés:

  1. A sötét ajkak nekem kimaradnak (nem áll jól), de a szememre mindenképpen fogom használni a sötét falevél színeket. :)) Már alig várom az igazi őszt egyébként. :)

    És tök jó lett a smink, nem mindennapi ez a szín. :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű, mint mindig! és külön tök jó, hogy nem ugyanazt tolod rögtön az arcunkba, mint mindenki más! ;)

    VálaszTörlés
  3. Én majdnem mindig az idei őszi trendben nyomom :D jók ezek a színek nagyon.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett :]
    De a kicsit vörösebb vörös hajad jobban bejött nekem :$ (vagy csak kikopott már? - és hozzáteszem, mielőtt bárki félreértené, nem nem szar ez sem, és nem bunkó vagyok, és ez is tetszik, csak az élénkebb vörös jobban tetszik :P )

    VálaszTörlés
  5. Szépek nagyon a színek, pont olyanokat használtál, amiket én is szeretek. Alig város sbs-t a múltkorit is megcsináltam és nagyon tetszett a végeredmény :)

    VálaszTörlés
  6. nekem is jobban tetszik, ez most nagyon természetes és világos, csak nehéz szép árnyalatot találni :(

    VálaszTörlés
  7. Szokás szerint szépet alkottál :)

    VálaszTörlés
  8. nagyon köszönöm :D

    VálaszTörlés
  9. szuper smink és awh a bőröd /én is ilyet akarok!/ már biztos unod, de olyan szép vagy! :))

    VálaszTörlés
  10. jajj hát ezt nem lehet megunni XD köszönöm, most szerencsére már javult az állapota és UD Naked alapozó egyébként :D

    VálaszTörlés
  11. Szép színeket párosítottál. Leírod, hogy miket használtál a szemedre? :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépek a színek :) tetszik!

    VálaszTörlés
  13. MAC - Sexpactation, Knight, Naked Lunch, Nylon

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.