Dear Instagram,

hogy mennyire rohadtul gyorsan telik az idő! Pontosan három hét múlva ilyenkor már Floridában fogom süttetni a kis fehér pocimat a tengerparton a kishúgommal... El sem hiszem... Egy álmunk fog valóra válni! Ezen a héten le is tudtam minden az utazással kapcsolatos teendőt, már csak várni kell meg pakolni. Természetes kismillió képet fogok veled csinálni majd a Universal Studio parkban, hadd örüljön a jónép :D. Ezen a héten viszont kicsit visszafogottabbak voltunk... Lássuk a termést!

Hétfő: szerintem nem ez az első képem az ilyen jellegű koffein forrásokról, szóval most már bevallhatom, hogy enyhe energiaital függőségben szenvedek... De ha egyszer tökre megnyugtat, meg amúgyis alacsony a vérnyomásom és a kávét meg ki nem állhatom. A szempillaspirált meg másfél dolcsiért lőttem :D.





Kedd: hétfő este festettem be a hajam, kedden reggel meg ezzel fésültem ki. Ő egy speckó gubancfésű, a legjobb találmány a világon. Abszolút nem húzza a hajat és pillanatokat alatt ki lehet vele fésülni még a joghurtot is a gyerekből :D.



Szerda: ma uszoda előtt be kellett rohannom az itteni hobbiboltba, mert elszakadt az egyik nyakláncom és meg akartam javítani. Nem semmi üzlet, egy napot simán el tudnék ott tölteni (képzeljetek el egy Tesco nagyságú üzletet csak hobbi cuccokkal) és sikerült az ezüstkarikák mellett egy rakat flitter meg csillámot meg ilyesmit is vennem. Jól fognak jönni az extrás sminkekhez.



Péntek: ma kb nem tudom hány év kihagyás után biciklire ültem. Pótkocsis biciklire.... Húztam a gyereket... Senki nem röhögött ám, csak én. De nem volt rossz, pedig ki nem állhatom a biciklit meg a bicikliseket (megrögzött sofőr énem szólt...). A játszótérről meg egyenes utam vitt egy drogériába, ahol nem akartam venni semmit, de vettem sajnos...



15 megjegyzés:

  1. I love to watch Instagram's pics=) I liked the las one with fake lashes *_*

    VálaszTörlés
  2. :' DDDD Soha ne olvassak jobbat reggeli kv mellé! Belevisíottam a kvba a pótkocsis bringánál, annyira előttem volt, hogy mindenki tök komoly, egyedül te rázkódsz : D
    Remélem floridáig még lősz pár képet ; ) Amúgy azt hittem valami kawaii mini piggy lesz a pink : D...
    Az a hobbi bolt...istenem...
    *¬*

    VálaszTörlés
  3. Marcsi Kincsesládikája2012. július 30. 9:21

    Nagyon gyorsan telik az idő, az biztos! :/

    VálaszTörlés
  4. ez a biciklis dolog, itt fetrengek a földön mert elképzeltem XD, ha ott leszek légyszi vigyél már el egy körre!! :D

    VálaszTörlés
  5. frankó bicaj :D

    VálaszTörlés
  6. én is akarok tecsó nagyságú hobbiboltot! pislog-pislog!
    a bringán szenvedő vandát én is vizualizáltam, hihi. :)

    VálaszTörlés
  7. Tükröm Tükröm Blog2012. július 30. 12:20

    Az Universal Studio a legjobb, hatalmas élmény, a sok film helyszín, a hullámvasutak(múmiás a legjobb). Én 3 éve voltam, nagyon tetszett, de a városok közel nem olyanhangulatosak, mint New York!Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleményed róla:)

    VálaszTörlés
  8. jajj ne is mondd alig várom....

    VálaszTörlés
  9. csak kicsit szenvedtem :D

    VálaszTörlés
  10. te tól nagy vagy hogy beleülj, de majd stikában XD

    VálaszTörlés
  11. majd megpróbálok lőni pár képet a boltról is :D

    VálaszTörlés
  12. I'm a little bit obsessed with fake lashes, I really like to wear them :D

    VálaszTörlés
  13. Én is szívesen süttetném magam ott :D az a hobbibolt *.*

    VálaszTörlés
  14. mit túl nagy, minden lehetséééges, belepréselem magam :D

    VálaszTörlés
  15. lehetőleg úgy hogy senki ne lássa...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.