MAC Shop MAC Lipstick & Eyeshadow x4 - teszt

Soha nem bírok ellenállni, mindig bemegyek a MAC-be ha van új kollekció, persze mindig üres kézzel szeretnék kijönni, de az még eddig nem nagyon jött össze... Ráadásul a legcukibb MAC eladók vannak itt az egyik üzletben (a közeli plázában csak vagy három helyen lehet MAC-et kapni), akik mindig megmutogatják nekem a következő kollekciókat is a titkos hátsó szobában. Ma éppen az új mineralize szemhéjpúdereket vehettem szemügyre (csodásak *-*), aztán a Nicki Minaj Viva Glam rúzst (KELL *-*) és a Chen Man kollekciót. Szegény eladófiú... azóta is nagyon sajnálom őt, mert amit én ott lehisztiztem, hogy azonnal és most haza akarom őket vinni :D. De rajta vagyok a pre-shop listán, szóval még két hét... Elárulom, hogy egyszerűen gyönyörű a kollekció! Nincsen túl sok minden benne, de ami van az mind nagyon különleges és szép. A rúzsok talán felejthetőek, de a pink szájfény (durván pigmentált), a glitter és a pigment (az a kék...), a szemhéjpúderek pedig a kis jing jang mintával olyan cukik (az a kék...), de nekem a beauty powder vette el az eszem teljesen, ami szerintem a megszólalásig olyan, mint a Guerlain nagyon drága virágos highlightere. Na de vágjunk bele a tesztbe inkább...

Ritmo most lemaradt mert... elfeledkeztem róla...

Legyen az első a rúzs, ha már a címben is ő az első. A csomagolást senkinek nem kell bemutatnom, megszokott MAC, fekete és ezüst, egyszerű, de pont ez adja meg a szépségét. Sajnálom, hogy a nagyon klassz és vidám színek meg minták csak egy védő papírdobozkán jelennek meg, én örültem volna, ha az egész műanyag csomagolás is ilyesmi, de hát ez van. A dobozkákat őrizgetem majd kábé 3 hónapig a polcomon, aztán kuka.

Olyan jók ezek a színek, jó lesz a hangulatom tőlük.

Az árnyalatom neve.

A szokásos MAC rúzsforma.

A kollekcióban összesen hat rúzs található, ezek közül az én választásom a Watch Me Simmer árnyalatra esett. Szerintem érthető, hogy miért :D. Konkrétan egy dögös kis neon korall színről van szó rózsaszínes beütéssel, amitől először féltem egy kissé, de aztán magamra kentem az üzletben és tadááá... tökéletesen jól mutatott rajtam (köszönhetően hófehérke imázsomnak). A finise amplified, ez egy fématt finis, ennek köszönetően nagyon szépen és látványosan tudja ám szárítani az ajkakat, nekem kellett fölé egy ajakápoló kb. 2 óra viselés után. A pigmentációja tökéletes, egyetlen réteg is kiválóan fed és nagyon szépen tart hosszú órákon át, viszont a finise és a pigmentáltsága megköveteli a tökéletesen ápolt ajkakat és az extra odafigyelést a felkenéskor (nem árt egy ecset). Az ára 14,5 dollár ez kb. 3300 Ft-nak felel meg, ami azért kicsivel jobb, mint otthon.

Imádom az ilyen színeket...

Kicsit közelebbről is...

Vaku nélkül.

Vakuval.


Értékelés:
  • termék: 8/10
  • használat: 4/5
  • csomagolás: 5/5
Összegzés: 4es. De az erősebbik fajtából :D. Macerás egy kicsit a használata a pigmentáltság miatt és szárítja az ajkakat sajnos, de a szín és a tartósság kárpótol mindenért. 

Ennek a csodás négyes palettának a színe már a promóképeken is nagyon megtetszettek, de az utóbbi időben elég gyengén teljesítettek ugye a MAC palettái és féltem, hogy ez sem lesz valami nagy durranás. De aztán a Temptalia-n látott teszt eloszlatta a kétségeimet és el voltam veszve... A csomagolás megint csak a szokásos, szép és egyszerű, a paletta teteje átlátszó és mágnessel záródik, van benne védőfólia és nagyon idegesítő a fényes fekete műanyag a belsejében, mert minden meglátszik rajta, de ez van. 

A kis palettám neve.

Egyből megfogtak a színek...

A kis palettában négy szín található (a kombináció neve Colour Added) mégpedig az alábbiak:
  • Laundry Daze - világos krémsárga (nekem vanília), satin finis
  • Colour Added - napsárga, veluxe pearl finis
  • Pre-Packaged - tengerészkék egy kis zöldes felhanggal, veluxe pearl finis
  • Self-Serve - sötétszürke, satin finis
A  Colour Added és a Pre-Packaged árnyalatok tökélesek: finom a textúrájuk, nagyon erősen pigmentáltak (swatchok alap nélkül készültek) és szép fényesek, a Laundry Daze egy kicsit keményebb textúrájú, de a világossága ellenére meglepően jól pigmentált és szaténfényű, a Self-Serve egy szintén keményebb, porzósabb textúra, kicsit gyengébb pigmentációval a többihez képest és szinte teljesen matt, noha satin finise van elméletileg. Én nagyszerűnek találom a színkombinációt és úgy ahogy van az egész palettát, szerintem jó vétel annak, aki szereti az ilyesmi színeket. Az ára 38 dollár, ez 8700 Ft körül van.

A fényes műanyag viszont kikészít valamiért.

Laundry Daze és Colour Added.

Pre-Packaged és Self-Serve.


Értékelés:
  • termék: 9/10
  • használat: 5/5
  • csomagolás: 4/5
Összegzés: 5ös. Örülök, hogy a MAC négyes paletta terén magához tért, szomorú lettem volna, ha nem lenne az enyém ez a szépség :D.

25 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van a rúzsnak^^

    VálaszTörlés
  2. hú, én is ebbe a rúzsba szerettem bele... remélem én is meg tudom majd szerezni :)

    VálaszTörlés
  3. Az a sárga nagyon sárga :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire pigmentált lesz. Tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Az jutott eszembe a rúzsról, hogy olyan "Lollys", illik hozzád. Nagyon tetszik! :) A sárga meg a kék pedig gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
  5. Dios Mio az a rúúúúzs :D Dupe lehetőség? Mennyire hasonlít a kate moss 06osra?

    VálaszTörlés
  6. Én is ezt a rúzst néztem ki a kollekcióból. Remélem, hogy itthon is lesz...

    VálaszTörlés
  7. Tim Tim: én nem találtam Kate Moss 06osat... szóval nem tudom

    A kollekció pedig elméletileg lesz otthon is lányok, de sietni kell vele mert a preview partykon elkapkodják az ilyen szín legtöbbjét...

    VálaszTörlés
  8. a színes dobozos rúzst azért nem látom mert most kelltem fel, vagy most mi is van...???? :D

    VálaszTörlés
  9. Az ilyen színek annyira illenek hozzád :)
    A rúzs eszméletlen! A paletta is gyönyörű, de a sárga miatt nem venném meg, mert azzal nem tudnák mit kezdeni :D

    VálaszTörlés
  10. hidd el én sem tudtam sokáig mit kezdeni a sárgával, de nagyon jól be lehet építeni a sminkbe csak egy megfelelő árnyalat kell. Ez pl tökéletes :D

    VálaszTörlés
  11. Uhh de szép színe van a rúzsnak. Én is ezt néztem ki magamnak és most már tényleg muszáj megkapnom. :D Mindig kínzol! :( Nem tudod, hogy kb. mikorra várható itthon?

    VálaszTörlés
  12. mindjárt teszek is fel napi sminket vele :D

    VálaszTörlés
  13. a Watch me shimmer velem is hazajött tegnap, na meg a Dish It Up, Naughty Saute, Quick Sizzle (ez a leglegleg, óriási szerelem), és a Chan Manből a Force of Love rúzs, meg a kék mineral szemhéjpúder... de tudtam volna még válogatni!
    Gondoltam Rád, amikor ezt a palettát használta Krisztián a modellen, és tényleg baromi jó volt!

    VálaszTörlés
  14. Jól bevásároltál akkor :D én ma megyek nemsokára egy újabb beszerző útra... :D

    VálaszTörlés
  15. igen... van, amiből az utolsót hoztam el... mázlim volt, már napok óta nem aludtam, úgy izgultam, hogy beszerezhessem, amire vágyom :) A Viva Glam Nicki rúzs sírt utánam, de legközelebbre hagytam :) A Vera kollekciót sajnáltam, hisz a név kötelez alapon is kellett volna valami, meg a katica minta (az volt a jelem az oviban :D ) de nem fogott meg annyira semmi :/

    Várom a postot, mit zsákmányolsz! ;)

    VálaszTörlés
  16. ja, és a Florida pír is jött :D az kimaradt, pedig gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  17. na akkor te is bevásároltál :D

    VálaszTörlés
  18. és már előre "rettegek" a következő kollekciótól... :D

    VálaszTörlés
  19. Jó régi poszt, de amikor megláttam, hogy a valaha volt "legkedvencebb" rúzsom is benne van, muszáj volt írnom, Anno én is megvettem, de sajnos elfogyott, viszont pont a héten kaparintottam meg egyet ebay-ről és most hatalmas a boldogsag, mert ami nekem kicsit ehhez hasonló volt a make me gorgeous, de az itthon limitált volt és nem kapható, viszont a .com-os honlapon az állandó kollekció része, vajon visszahozták? Vagy csak kint?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos a make me gorgeous is limitált szín, a mac is beauty kollekció része volt és ugyan azt behozták hozzánk, de ezek szerint el is fogyott... amcsiban azért van még a honlapon, mert ott sokkal több szokott lenni belőle és még van készleten de egyébként nem értem, hogy a watch me simmer miért nem állandó, annyira közkedvelt árnyalat...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.