Astor Skinmatch termékcsalád

Szépen fejlődik az Astor márka, egyre szebbek és igényesebbek a termékeik és úgy vélem egyre jobbak is (ráadául jobban is rájuk irányul mostanában a figyelem). Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legújabb termékcsaládjuk, a Skinmatch, vadiúj technológiával (a bőrünk színéhez igazodó pigmentekkel, könnyű viselet, kétféle textúra, hosszan tart, vitaminok stb, stb, minden aminek alapnak kellene lennie, de sajnos az SPF hiányzik, pedig annak kéne a legalapabbnak lennie, nem hiányzik belőle, csak én vagyok bamba :D) és nagyon szép, elegáns külsővel. Legalábbis nekem tetszik :D. A család tagjai: korrektor három árnyalatban, kompakt alapozó szintén három árnyalatban, folyékony alapozó öt árnyalatban és egy arcpirosító trió. A folyékony alapozót és az arcpírt nyugaton már lehet kapni, a korrektor márciustól, a kompakt pedig májustól lesz elérhető. Gondolom otthonra majd egy kis késéssel fognak megérkezni.




Skinmatch Compact Cream

Skinmatch Fusion Make Up
Skinmatch Twist Concealer Pen

Skinmatch Blush

6 megjegyzés:

  1. már lehet kapni egy ideje:) és van púder is! kb 3-5 árnyalatban. nekem púderem van és nagyon elégedett vagyok vele, anyának alapozója, ő sem panaszkodott :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor nem kellet sokat várni rájuk :D gondolom a kompakt és a korrektor is akkor időben érkezik

    VálaszTörlés
  3. A folyékony alapozóban van 20-s fényvédő. Ő lesz a következő áldozatom a Matchmaster után :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, nekem a pirosítom van meg egy ideje. Írtam is róla, nagyon szeretem.

    VálaszTörlés
  5. Te jó ég, én most majdnem ideírtam, hogy a jobboldali kompakt alapozó fehér? :D

    VálaszTörlés
  6. Bunny: igen látom most már... a nap végére mire írom a bejegyzéseket már kissé félkóma vagyok és nem szúrtam ki basszus XD

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.