MAC Mineralize Eye Shadow - Young Punk & Blue Flame nem teszt

Teszteltem már pár mineralize szemhéjpúdert a MAC-től, úgyhogy pontozós teszt most nem lesz, csak ömlengés, meg rengeteg csillám szóval, aki nem bírja az ilyesmit az forduljon inkább el, mert a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok és képek várhatóak :D.

Még szerény amúgy a gyűjteményem...

Hol is kezdjem a MAC ásványi szemhéjpúderekkel való kapcsolatom leírását? Talán onnan, amikor megvettem életem első darabját, méghozzá a 2008-as ünnepi kollekció egyik trióját a Persuasive-t. Rögtön szerelembe estünk, én meg a mineralize szemhéjpúderek. Nagyon jól pigmentáltak, fényesek, nedvesen is lehet velük dolgozni, isteni a textúrájuk és tartósak. Azóta folyamatosan gyűjtögetem őket, bár igazából valamilyen oknál fogva csak a sötétebb darabokat, valahogy azok az igazán szépek. Természetesen amikor megtudtam, hogy megint lesznek új darabok egyből hevesebben kezdett kalimpálni a szívem, hát még akkor amikor megláttam a színeket... Csodaszép sötét darabok! Arra számítottam, hogy olyasmik lesznek majd, mint a Semi-Precious kollekció fekete alapú darabjai, metálfénnyel, szóval csak a Young Punk nevű lilás árnyalat érdekelt, mert feketés lilám nincsen még és nem hiányozhat egy ilyen szín a gyűjteményemből. Aztán megálltam az állványnál és belemásztam a teszterbe... Csillámos! Nem metálfényű, hanem kőkeményen csillámos minden darab! Készen voltam, de behúztam a féket és csak kettőt vettem (szigorúan meghatározott összeget költhetek csak hetente), de biztosan csatlakozik majd még a többi is (van még arany, zöld és ezüstös fekete). Egyébként négy árnyalat - Young Punk, Blue Fame, Cinderfella és a Gilt By Association - egy régebbi kollekció elemei voltak.

... velük együtt csak 8 darab mineralize szemhéjpúderem van...

... sürgősen be kell még szereznem párat :D.
 
A választásom a már emlegetett lilára, a Young Punk-ra és egy kékre, a Blue Flame-re esett. Mind a kettőnek fekete alapja van és ezüstös márványozása (ez a Blue Flame-ben annyira nem látszik, de ott van) és rengeteg csodás csillám is van bennük, a Ble Flame-ban értelemszerűen kék, méghozzá királykék, a Young Punk-ban pedig lila. Egyszerűen csodálatosak, komolyan eksztatikus örömöt éreztem, amikor a swatch-okat készítettem velük. Mint minden mineralize szemhéjpúdert őket is lehet szárazon és nedvesen is használni, nedvesen intenzívebbek, de szárazon sem éppen rosszak :D. A swatch képek borzalmasak lettek, de nagyjából lehet látni a lényeget, hogy miről ömlengek már fél órája... Az áruk húzós, 20 dollár volt, ami sok, de ez van, végül is tök mindegy, mert én hülye úgyis megveszem őket. Ti szeretitek az ásványi szemhéjpúdereket?

A csodás Young Punk.

És a még csodásabb Blue Flame. Imádom ezt a nevet...

Blue Flame - dry & wet.

Young Punk - dry & wet

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek, én a Yound Punkot mindenképpen meg akartam venni, de ezután a Blue Flame is kötelező.

    VálaszTörlés
  2. Kár, hogy rajtam nem nagyon tartós a mac mineralized, nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  3. uhhhhhhhh blue flame...0_0
    ez valami brutàl gyonyoru!

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindkettő kell! Eszméletlen gyönyörűek! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem egy mineralize szemhéjpúderem van, arany-padlizsán lila kombinációban 3-4 évvel ezelőtti kb. Sajnos én túl "keménynek" találom,lehet,h csak ez a fajta ilyen,de akkor sem tudok erősebb színhatást elérni ha az ecsetemmel "megerőszakolom" szegényt. Amúgy imádom a MAC-et de ez az egy nem jött be. Ezek is ilyenek?

    VálaszTörlés
  6. változó... nekem is van olyan amivel nagyon dolgozni kell, van olyan ami egyetlen húzással is tökéletes színt produkál. Ez kicsit keményebb és dolgozni is kell vele, de megéri. Mindenképpen valami bázisra kell felvinni, mert úgy a legjobb a színhatás :D

    VálaszTörlés
  7. Én ezekre ránézek és egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire gyönyörűek lehetnek. Főleg a tartójában, olyan mintha egy photoshoppolt galaxy lenne, főleg a kék.. csodálatosak :D nedvesen mégjobb

    VálaszTörlés
  8. atyaég. feneadiákpénztárcámba:@=(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.