TESZT | Rival ♡ Me újdonságok

Úgy vettem észre, hogy koszos, szürke kis városkánkban a Rossmann nem tudja utolérni a dm-et sminkben és arcápolásban. Mindig próbálkoznak, de azon kívül, hogy csak náluk van Catrice állvány semmi pluszt nem nyújtanak. Aztán a napokban arra lettem figyelmes, hogy kicsit bővülnek, folytak odabent a mukálatok, ment az átpakolás. Sajnos azonban elég nagy csalódás volt, amikor készen lett, ugyanis noha egy új állvánnyal töb lett a sminkrészlegen, de arra az állványra Max Factor termékek került. WTF??? Komolyan 2020-ban az új állványt Max Factor-ral töltik fel???? Nevetséges…. Kicsit kárpótolt, hogy felfedeztem a megváltozott Rival de Loop Young márkát, amiből Rival ♡ Me lett és el is hoztam az új kínálatból pár dolgot kipróbálásra, mert olyan csábítóan millennial pink színben pompáztak. Nevetséges kifogás, tudom…





Rival  Me Blur Primer Drops – 1349 Ft


Nem értem néha saját magamat. Nagyon jól tudom, hogy rajtam nem működnek a primerek, nincs értelmük, feleslegesek, soha nem is használom őket. Erre megint vettem egyet, pedig előre sejtettem, hogy mi lesz a vége. Pedig nem tűnt rossznak ez a pipettás bőrtökéletesítő dolog, van benne áfonyakivonat is, hidratál, elméletileg tartóssá teszi a sminket, alig illatos, csinos a csomagolás (a doboza újrahasznosított papírból van), szóval minden adott volt ahhoz, hogy beváljon. Természetesen nem vált be, az égvilágon semmit nem csinált. Nem biztosított szebb alapot, nem finomította a bőrt, nem lett tőle tartósabb semmit. Kárt sem okoz szerencsére mondjuk, de hát ez nem fog vigasztalni. Ki lehet hagyni, abszolút felesleges vétel volt.






Rival  Me Brow Mascara (01 Ash Blonde) – 699 Ft


Sietős napokon nem igazán szoktam túl precízen megformázni a szemöldökömet, csak egyszerűen végigsuhanok a szálakon egy színezett zselével, ami volument és tartest is biztosít. Ez rég bevált szokásom, elég sok színezett zselét el is fogyasztottam már (jelenleg a MAC …. a kedvencem). A Rival ♡ Me Brow Mascara nem a legrosszabb ezek közül, de nem is a legjobb. Az én ízlésemnek kicsit túl híg a formulája, emiatt nehezebb vele dolgozni, az első pár alakalommal jól össze is kentem magam vele, de egy idő után meg lehet szokni. A keféje nagyon jó méretű, sokkal jobb, mint az aktuális kedvencemé, ez piros pont. A színe nem túl intenzív, inkább természetes hatású és szerencsére kellemesen hideg tónusú. A tartóssága rendben van, egész nap bírja és a szemöldökszálakat is a helyén tartja. Nem rossz, de nem is kimelekedő, el fogom használni, viszont nem venném újra.





Rival  Me Never Seen Before Mascara – 1099 Ft


Nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a cuki kis spirált, mert minden szempontból a L’Oréal Lash Paradise-ra emlékeztetett, ami jelenleg a legnagyobb kedvencem, életem szempillaspirálja stb. Csinos rózsaszín csomagolás, homokóra alakú sörtés kefe, itt bizony mindennek jól kell működnie. Csak éppen valamiért mégsem működik jól… Na jó, nem valamiért, hanem a botrányosan rossz formula miatt. Vékony, híg, nem tapad a pillákra, szinte semmit nem csinál velük, tragikus. Nagyon nem voltam elégedett a végeredménnyel és pár használat után végleg lemondtam róla. Őt sem ajánlom, kár érte.





Rival  Me Marshmallow HD Compact Powder – 1499 Ft


Amikor válogattam az új termékek között, akkor ez a mályvacukor illatú fixáló púder landolt elsőként a kosaramban. Nagyon megtetszett az abszolút indokolatlan és nem túl praktikus dobozkás kivitelezés és persze beleszerettem az édes aromába is, ami szintén teljesen felesleges, de egyébként meg olyan cukiiiii. Ezeket leszámítva egy mezei transzparens púderről van szó, ami teljes mértékben ellátja a feladatát. Szépen mutat a bőrön, lefixálja a sminket, szép matt finist biztosít. A formula kicsit szárazabb, keményebb, de ez eddig nem jelentett gondott. Puffnival az igazi, de persze ecsettel is működik. Az egyetlen gond a csomagolás, mert ezt így nem nagyon lehet utaztatgatni, vagy táskába bedobálni.






Rival  Me Lip Colour (12 Minx) – 949 Ft


Nem tudom, hogy ezt a rúzst miért vettem meg, mert nem volt szükségem még egy nude árnyalatra, de hát ki kellett próbálni ezt a formulát :D. Igazából nem lenne gond vele, szép a szín (10 árnyalatból lehet egyébként válogatni), szatén a finis, megfelelő a pigmentáció, de valahogy mégsem stimmel a dolog. A formula egyszerűen nekem túl viaszos, rettentően olcsó a hatása, nem kellemes viselet az ajakakon… Nevetséges, hogy a kb. 600 Ft-os Essence rúzsok mennyivel jobbak. 





Rival  Me Nail Mask (02 Peach Dream) – 849 Ft


A körömmaszk, amit én körömágybőr ápolásra használok :). Kellemes kis balzsam (shea vaj, mandulaolaj és E vitamin van benne), aminek nem csak az illata finom, de tényleg használ is. Elég sűrű a formula, jól be kell masszírozni, de nekem ez inkább egy kis plusz, mint kellemetlenség. Esténként szoktam inkább elővenni, mert picit nehezebben szívódik be a bőrbe, de cserébe nagyszerűen ápolja a bőrt. Plusz cuki a tégelye :D. Jó kis termék, nem nagyon tudok rá rosszat mondani szerencsére.





Összességében úgy gondolom, hogy nem volt túl sikeres az új termékek tesztje, a legtöbbjük csúfosan elvérzett. Egyedül a púderre és a körömápolóra tudnám azt mondani, hogy érdemes kipróbálni, a többit hagyjátok az állványon és inkább nézzetek körül az Essence vagy a Catrice háza táján, ha jó minőségű, de pénztárcabarát termékekre vágytok.

5 megjegyzés:

  1. A mi kis városunkban tavasszal nagy meglepetésemre és még nagyobb bánatomra bezárt a DM üzlete. :(( Mindig is jobban kedveltem, mint a Rossmannt, valahogy vevőbarátabb az egész üzlet, és a termékkínálat is megfelelőbb számomra..... Nemrég viszont én is felfedeztem ezt az állványt a Rossmannban. Én két terméket vásároltam: a körömmaszkot, csak a citromost választottam (tényleg nagyon jó!), és egy gyorsszárító fedőlakkot. A lakk is teszi a dolgát, nem kiemelkedő, az Essence hasonló termékére hasonlít.... Lehet a fixáló púderre kellene vetnem egy pillantást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is jobban szeretem a dm-et, valahogy világosabb és tisztább az egész és a sajátmárkás cuccok is jobbak :) a körömmaszk pedig meglepően jó, lábikóra is :D

      Törlés
  2. A körömápolóval én is szemeztem, na meg persze a folyékony rúzsokat nézegettem sokáig :D de végül csak az ajakradír jött velem haza - ami egy használat után nem tűnik rossznak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hmmm én a folyékony rúzsokban nem bízok :( nem tűnnek túl jónak, de ne nekem legyen igazam

      Törlés
  3. A “Rival ❤️Me” “Matt” folyékony ajakrúzs ceruzával nagyon jó.Tartós és nagyon szép színe van.Kellemesen csalódtam.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.