TESZT | GlamGlow GlowPowder

Van valami a GlamGlow márkában, ami valami megmagyarázhatatlan oknál fogva rettentően vonzó számomra. Minden újdonságukra ugrok, imádnám, ha az összes maszk itthon sorakozna a polcomon, tetszik a kicsit harsányabb, színes csomagolás és a sok ragyogás. Pár terméküket ki is próbáltam, a legtöbbet szerettem, egy hidratálójukban csalódtam sajnos, de azt is inkább annak a számlájára írom, hogy totálisan félretájékoztatott az ostoba eladó az üzletben, aki nem is értett semmilyen szinten a bőrápoláshoz és a bőrtípusokhoz, de ez már egy másik téma. Természetesen a GlowPowder highlighter palettára is azonnal rákattantam és már kattintottam is rendelés gombra, amikor felkerült a Douglas webshopjába.



A GlamGlow leírása alapján ez a highlighter trió nem csak mesés fénybe vonja az arcot, de bőrápoló összetevőket is tartalmaz: van benne hialuronsav és Teaoxi Vitalflower complex is (ez mindegyik GlamGlow termékben megtalálható). Emellett finomítja és simítja a bőrt, nem emeli ki a pórusokat és citromos süti illata van (nagyon fini).



A paletta egy nagyon élénk pink dobozkában érkezett, amin kis ablak is van, hogy láthassuk és megtapizhassuk a kompakt különleges csomagolását. Mert szerintem ilyen eddig még nem volt, a GlowPowder highlighterek ugyanis egy full szilikon tokban érkeznek, ami vagány és harsány, szokatlan és imádnivaló. A tetején hatalmas GLOW felirat csücsül, hátul nincs semmi, mert a szükséges és kötelező infók belül egy matricán kaptak helyet a tükrön, amit egyszerűen el lehet távolítani. Nem tudom mennyire fog majd bekoszolódni és hogy egyszerű lesz-e a tisztítása, de szerintem nem lesz gond vele. Ötletes, feltűnő (tiszta 80as évek egyébként) imádom, sok plusz pont a GlamGlow-nak.



A csomagolás pedig csak jéghegy csúcsa, az igazi buli a kompakton belül van :). A GlowPowder palettában három különböző highlighter kapott helyet: egy fehér-rózsaszín duókróm (Pearl Glow), egy barackos arany (Nude Glow) és egy igazi bronz (Sun Glow). Mindegyiküknek kicsit más a formulája, a Pearl Glow kicsit keményebb, púderesebb (sajnos meg is jelenik rajta az a fura réteg, de az applikációnál ez eddig nem jelentett gondot), a Nude Glow pont tökéletes, se nem kemény, se nem túl puha, a Bronz Glow pedig kellemesen puha. Porzás nincs, talán a bronzos egy szinte alig észrevehetően, de a többi egyáltalán nem száll. A fényük gyönyörű, a természetesnél szerintem jóval látványosabbak, ráadásul fel lehet építeni őket arra a szintre, hogy már szinte vakítsanak. A legerőteljesebb szerintem a Nude Glow lett, legalábbis rajtam ez látszik a legjobban és ez is lett a kedvencem.



A színkombinációnak köszönhetően szerintem a legtöbb bőrtípus számára jól kihasználható ez a kis paletta. Én ugye elég sápadt vagyok, de mind a három árnyalatot tudom használni: a legvilágosabb megy az arcom lekiemelkedőbb területeire, a barackot a pirosító fölé viszem fel, míg a bronzosat a bronzosítómmal keverem össze az extra ragyogás jegyében. Ezenkívül természetesen mindegyikük megállja a helyét szemhéjpúderként is (a rózsaszín duókróm mesés a szemzugban és a szemöldökcsonton, de egy cut crease sminkben is jól mutat). Szerencsére a márka leírása igaznak bizonyult, valóban nem emeli ki, sőt még finomítja is minimálisan a pórusokat és a bőr textúráját.




Az ára természetesen elég húzós, 11300 Ft-ba kerül (15 g), amiért viszont három highlighter is kapunk egy elég különleges formulában (bár a Pearl Glow felülete...) még különlegesebb csomagolásban. Szerintem jól kihasználható és jó minőségű termék, de őszintén szólva nem mondanám teljes bizonysággal, hogy megéri az árát. Ugyan tényleg kellemes a textúra és csecse a csomagolás, a fény mesés, de nem kiemelkedőbb az olcsóbb társainál. Nekem legalább ugyanennyire tetszik például a Catrice új 3D Glow Highlighter-e, amiből egy szín mindössze 1300 Ft, ha pedig paletta, akkor a L'Oréal vagy a L.O.V. darabjai lehet, hogy jobban megérik. Persze szeretem, használom és senkit nem beszélek le róla, de pénztárcabarát áron is kapni hasonló highlightereket. A GlamGlow GlamPowder-t a Douglas parfümériákban és webshopban tudjátok megvásárolni (ITT).

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.