Ilyen még nem volt! - Neogence Extremely Off-Heads Serum

Egy jó ideje már tesztelem a Neogence egyik újdonságát (bár már annyira nem is számít igazán újnak, így, hogy ülök rajta már vagy 3 hónapja, de biztosra akartam menni ;)), az Extremely Off-Heads szérumot, ami a közkedvelt pórusfinomító család egyik tagja. Elsősorban a pattikák csökkentésére, eltüntetésére szerettem volna kipróbálni, de természetesen nagyon kíváncsi voltam rá, hogy a pórusaimra milyen hatással lesz. És hogy mindenki tényleg lássa a végeredményt, egy olyan fotót is készítettem, amit eddig soha nem mertem megmutatni a blog történetében. Ha kíváncsiak vagytok rá, a termékre és a véleményemre, akkor olvassatok tovább!



Mit tud az Extremely Off-Heads Serum?

A Neogence az alábbiakat írja a csodaszérumjáról:
  • a szérum tisztítja és tisztán tartja a pórusokat
  • bőrbarát Ph 5.5
  • parabén, szója, illatanyagmentes (alkoholt tartalmaz)
  • hatóanyagok: glikolsav (enyhe hámlasztó hatás, felgyorsítja a sejtek életciklusát); fűzfakéreg kivonat (mikróbaölő, hozzájárul a sejtek regenerálódásához); sebum control enzyme (a bőr faggyútermelését kontrollálja); ac.net (holisztikus gyulladáscsökkentő mixtúra)
  • a használata egyszerű, tisztítás után, de tonizálás előtt lokálisan (T-zóna) kell a bőrbe masszírozni, majd folytatni az arcápolási rutint
A szérum állaga vízszerű, illata egyáltalán nincs, gyorsan beszívódik és nagyon kevés elég belőle (nem is szabad túl sokat használni egyszerre). A legjobb módszer, ha a pipettából közvetlenül az arcunkra cseppentünk és úgy dolgozzuk el.



Tudjátok, hogy mindig előre szólok, hogy nem vagyok profi összetevőelemző, én határozottan tartom magam ahhoz, hogy amit elvisel, amitől jobb lesz és amit szeret a bőröm, abban nekem mindegy, hogy mi van. Nagyon érzékeny, allergiára hajlamos vagyok még mindig, rettentően minimális mennyiségű termékből válogathatok sajnos, ha bőrápolásról van szó, így mindig örömmel tölt el, ha végre valami beválik.

A teszt

A szérumot még nyáron kaptam kipróbálásra (innen is köszönöm ismét Szilvinek), vagyis kb 3 hónapja szerves része a napi rutinomnak. Amikor elkezdtem használni katasztrofális állapotban volt a bőröm, brutál zsíros, piros foltos és rengeteg pattanás, különösen az államon, a homlokom közepén és néha a nózimon. Az alapozóm a nap közepére szétesett, tocsogott a fejem a zsírban, rettentően elkeseredett voltam. Tudom, hogy ebből nem sokat vett észre a külvilág, elég jól sminkelek ahhoz, hogy leplezzem a legrosszabb dolgokat is. Természetesen a nehezebb napok előtt fokozottan kellemetlen volt a helyzet. Nagyon megszenvedtem ezt az időszakot, szóval vártam a csodát rendesen.



A Neogence szérumot első körben reggel és este is használtam lokálisan, kifejezetten az érintett, rossz állapotban lévő területeken (orr, áll, orca tágabb pórusai, homlok közepe). Pár hétig nem igazán jött a változás, nem érzékeltem semmit, kicsit kezdtem is elszomordni, hogy még ez a kis csodaszer sem akar rajtam segíteni. Aztán az első hónap után szépen lassan elkezdett javulni a helyzet. Első körben a pattanások vonultak vissza, ezek elég látványosan szerencsére. Ma már ott tartok, hogy maximum 1-2 bújik elő menstruáció előtt, de azokra pötyögtetek mindig külön, hogy gyorsabban gyógyuljanak.



Második körben a pirosság és meglepő módon az érzékenység csökkent, amin nagyon meglepődtem, mert erre nem számítottam. Gondolom a gyulladáscsökkentő összetevőknek köszönhetően megnyugodott a bőröm és kevésbé hajlamos már a pirosodásra. Mellette szépen fokozatosan a három hónap alatt csökkent a zsírosodás is, most egész elviselhető így a tél közeledtével (változott is az ápolási rutin, de erről majd egy későbbi posztban), van hogy egyáltalán nem fényesedek át a nap folyamán (vagy annyira nem látványos), azért ez elég jó eredmény. Az egyetlen, ahol minimális a változás, az a pórusaim mérete, itt nem érzékelem az óriási különbséget, bár annyira nem is volt durva a helyzet, így nekem ez volt a legkevésbé fontos pont. Sminkkel egyáltalán nem látszanak, smink nélkül is csak nagyon közelről.

A végeredmény

És végül íme az eredmény! Soha nem fotóztam még le a meztelen valóságot, a smink nélküli (bocsánat szempillaspirált muszáj volt felkennem a lárvahatás elkerülése érdekében) arcomat nektek, de ennek a szérumnak a tesztje kedvéért most megtettem. Tudom, tudom, előtte képet is kellett volna készítenem, de egyszerűen tükörbe sem tudtam akkor nézni, nemhogy lefotózni magamat, el kell hinnetek, hogy nem volt jó a helyzet. Az államon jelenleg gyógyul még pár piros pötty, a régi pattik nyomai, de máshol szerintem elég szép, egyenletes a bőrkép és nincsen pirosság sem, valamint egészséges a fénye is. Az első képen abszolút semmilyen filter nincs, sem jó fények (az egyébként sincs), semmi utómunka, ez tényleg a teljes valóságot mutatja. A második képen a telefonom saját beauty filtere van, általában ezzel szoktam fotózni egyébként.

Nincs semmilyen filter, se jó világítás, csak én meg egy kis szempillaspirál, mert az muszáj, azt nem hagyhattam le :D

Nem mondom azt, hogy ez lesz az új kedvenc megjelenési formám, ahhoz túlságosan is imádok smikelni, de jobban érzem magam nélküle, ami nagy szó azért tőlem. Jelenleg már ritkábban, kúraszerúen veszem elő a szérumot, hogy fenntartsam ezt az állaptot. Hetente kb 3szor este, illetve amikor szükséges a fel-felbukkanó pattikra is teszek egy keveset. A 15 ml-nek kb egyébként kicsivel több, mint a fele fogyott el, vagyis maradt még az üvegcsében pár havi adag.

Ez a telefonom saját beauty filtere :D

A Neogence Extremly Off-Heads Serum-ot a SzépségCenter webshopból tudjátok megrendelni, az ára 9990 Ft. (Ha már arra jártok, akkor a Naruko rózsás termékcsaládot is ajánlom a figyelmetekbe, az még mindig a legnagyobb kedvencem :D). A márka egyébként cruelty free, tudom, hogy ez sokaknak fontos :). Valaki próbálta már közületek esetleg? Vagy szívesen kipróbálnátok? Kommentben várom a válaszokat ;).


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.