A legjobb drogériás szemfesték??? - Essence Melted Chrome Eyeshadow

Ugye így kell clickbait címet írni egy posztnak??? :D Viccet félretéve, egyáltalán nem annak szántam, őszintén vallom, hogy az Essence új szortimentjébe tartozó Melted Chrome szemfestékek a legjobbak között vannak jelenleg drogériás vonalon. Tudom, hogy nem lesznek mindenki kedvencei, mert tényleg extrém módon fényesek és van, aki tartózkodik az ilyen finistől. De aki szereti a full metálos dolgokat, az mindenképpen olvasson tovább, bár az is aki nem, mert hátha kedvet kap hozzájuk ;).




Szóval, az Essence Melted Chrome Eyeshadow-k pár hete/hónapja kerültek ki a drogériákba (a dm-ben és a Müllerben láttam őket eddig, a Rossmann nagyon le van maradva, én még egyikben sem találtam új szortimentet) összesen 6 árnyalatban, amiket különböző fémek inspiráltak: Zinc About You, Ironic, Platinum Nights, Steel The Look, Lead Me és Copper Me. A leírásuk alapján nagyon intenzívek, különleges a formulájuk (ilyen kis ruganyos krémes-púderes) és természetesen igazi olvadt fémre emlékeztető a fényük és finisük.



Nekem összesen már három árnyalat van a birtokomban: a brutálisan ezüst és legintenzívebb Platinum Nights, a finom rózsaszínes-levendulás Zinc About You és a nagyon vagány és most éppen abszolút divatos piros-réz Copper Me. Mindegyikük teljesen egyformán krémes, lágy és nagyszerűen eldolgozható. Én legjobban ujjal szeretem őket felvinni, de egy lapos szintetikus ecset is ellátja a feladatot (az Essence kínálatában van ilyen). A fényük elképszetően intenzív és vakító, a legmetálosabbak, amiket valaha láttam, még a Pupa speciális formuláját is felülmúlják, pedig az aztán tényleg az abszolút kedvencem. Színtől függően kicsit csillámosak is, pl a Zinc About You eléggé az, viszont a Platinum Nights nem. A tartósságuk is nagyszerű, nekem alap nélkül is egész álló nap a helyükön ragyogtak.





A csomagolásuk is rendben van, a kis kompakt jól bírja a gyűrődést, megutaztattam már őket párszor. A felirat azonban sajnos hajlamos megkopni, de ez legyen a legnagyobb baja ennek a terméknek. A súlya 2 gramm, ez elég standard méret és 1099 Ft-ba kerülnek, ami abszolút reális a különleges formuláért és a kiváló minőségért. Véleményem szerint és a tapasztalataim alapján ezennel ki is jelenteném, hogy minden szempontból a legjobb drogériás szemfestéknek tartom az Essencel Melted Chrome Eyeshadow-t :). Szerintem már csak akkor lenne jobb, ha még több árnyalat lenne egy szép nagy palettában (depotting lesz belőle, remélem egy szép üres MAC palettába pont bele fognak illeni a pan-ek.) Melegen ajánlom őket mindenkinek, aki szereti az extra fényes sminkeket, pláne most, amikor jönnek a karácsonyi meg a szilveszteri bulik ;).


2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.