TAG | Az én kívánságlistám

5:32 du.
Nemrégiben a Youtube-on nézelődve egy nagyon klassz kis tag-re bukkantam, amiről úgy gondoltam, hogy jó öltet lenne lefordítani és itthon is elkezdeni :). Sajnos már nem emlékszek pontosan, hogy kinél láttam, szerintem ő is átvette valakitől, így nem tudok linkelni, de ha beírjátok a keresőbe, hogy wishlist tag, akkor biztosan sok videót fogtok találni. Kicsit módosítottam a kérdéseken, hogy itthon több értelmük legyen, tehát nem pontosan az eredeti verzióban láthatjátok nálam a tag-et. Kommentben várom a ti válaszaitokat :).

Mi a következő sminktermék, amit meg akarsz venni?
Amit biztosan meg fogok venni, az a NYX Can’t Stop Won’t Stop alapozója, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, sok jót hallottam róla és ha beválik, akkor végre lesz egy elérhető árú kedvenc alapozóm. Sajnos nálunk előreláthatóan még hónapokat kellene rá várni, így rendelés lesz a dolgoból a köcetkező hónapban.

Melyik termék szerepel a legrégebb óta a kívánságlistádon?
A Viktor & Rolf Flowerbomb parfüm. Legalább 7 éve ácsingózok utána, de még mindig nem vettem meg. Plusz a Foreo Luna arctisztító, szeretném, de nem tudom, hogy érdemes-e beruházni rá.

Melyik a legújabb termék a kívánságlistádon?
A NYX legújabb Machinist nevű kollekciójából az egyik szemhéjpúder paletta és duó highlighter.

Melyik parfüm szerepel a kívánságlistádon?
Viktor & Rolf Flowerbomb, JPG Scandal és Chloé EDP, ez utóbbi mindig, mert ez a signature illatom és elég gyorsan fogy.

Melyik új kollekciót várod a legjobban?
Most leginkább a NYX Machinist-et és a MAC Shiny Pretty Things ünnepi kollekciót, ezek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, mind a kettő izgalmasnak tűnik.

Van olyan drogériás termék, amit szeretnél megvenni, de még nem sikerült döntened róla?
A L’Oréal új picike szemhéjpúder palettáiról egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy akarom-e valamelyiket vagy sem. Jók a színkombinációk, tetszik a koncept, de hónapok óta sem sikerült rászánnom magam a vásárlásra…

Melyik szemhéjpúder palettát szeretnéd a leginkább magadénak tudni jelenleg?
Húúúú kettőt is ☺. Az egyik az Urban Decay Elements, szerintem nagyon különleges és izgalmas, valamint a Too Faced Gingerbread Spice palettája is rettentően tetszik és nem tudom eldönteni, hogy melyikkel lepjem meg magam.

Melyik terméket kérnéd a következő karácsonyra?
Marc Jacobs Beauty bármit! De leginkább a fehér O!Mega kókuszos bronzert vagy az új ünnepi kollekcióból mindegy, hogy mit.


Melyik az a termék, amit nagyon szeretnél, de nem kapható az országban/nem tudsz hozzájutni?
Szerintem manapság már mindenhez hozzá lehet jutni, ha nagyon szeretnénk ☺ De egyébként Wet’n’Wild, jó lenne, ha nálunk is kapható lenne.

Melyik az a termék, amit nagyon szeretnél megvenni, de nem fogsz, mert túl drága?
Morphe x Jaclyn Hill ecsetkészlet. 185 euró… Nagyon-nagyon tetszik, de 60ezer Ft-ot sokallok érte, még akkor is, ha tényleg szuperek és jól néznek ki. Ha 100 euró környékén lenne, akkor gondolkodás nélkül meglepném magam vele az ünnepekre, de így, nem hiszem, hogy beruházok rá.

Ha lenne egy jó tündér, akitől kívánhatnál három beauty terméket, akkor melyek lennének azok?
Marc Jacobs O!Mega bronzer, Viktor & Rolf Flowerbomb és Morphe x Jaclyn Hill ecsetkészlet.




4 megjegyzés:

  1. Az UD Elements palettát én is elfogadnám! Egy hónap múlva megyünk Salzburgba, elvileg az ottani Marionnaudban van UD, remélem vethetek rá egy pillantást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szép az a paletta, alig várom róla a videókat :) ha a tesztek után is meggyőző tud maradni, akkor biztosan jön haza :D

      Törlés
  2. Az Elements palettára én is csorgatom már jó pár napja a nyálam. Ami nálam még kívánságlistán van, az a NYX Machinist kiadásból a Steam és az Ignite paletták... mindenképp leswatcholom majd őket vmelyik márkaboltban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a machinist kollekció nagyon-nagyon jól néz ki, remélem nem kell már sokat várni rá :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.