Wishlist | Moyra

2:31 du.
A héten már elpanaszoltam a fészbúkon, hogy nincsen még egy darab Moyra lakkom sem és nem is értem, hogyan kerülhette el a figyelmemet, hogy mennyire jók és szépek. Rengeteg külömböző finis, textúra, kollekció és árnyalat található a népszerű márkánál, nem győztem közülük válogatni. Végül csak sikerült összeállítanom egy kívánságlistát :). Összesen 9 lakkot és egy ápoló olajat néztem ki magamnak, amiknek együttes ára 4080 Ft, vagyis a havi egy Picture Polish-ommal majdnem egyenlő összeg. Ami azt jelenti, hogy júliusban nem lesz új PP lakkom, de nem is bánom :). Alig várom, hogy elindulhassak garázdálkodni valamelyik Moyra-t forgalmazó üzletbe.

Nektek van Moyra lakkotok? Mik a tapasztalaitok velük?

Gel Look kollekció - 912 Jaqueline (450 Ft)


32 - 370 Ft

49 - 370 Ft

90 - 370 Ft

101 - 370 Ft

Holographic Effect - 254 Aquarius (590 Ft), Vivid Sand Effect - Shocking Pink (450 Ft), Suede Effect - 506 (370 Ft)

Mattító fedőlakk - 370 Ft

Ananászos körömágypuhító olaj - 370 Ft

13 megjegyzés:

  1. Szerintem a Gel look sárgája szebb, én abból a kollekcióból többet válogatnék, ill. nagyon jó a gyorsszárító és a gyémánt fedőlakk is, szinte kötelező a lakkokhoz, más márkákkal is remekül együttműködik. A Moyra nem drága, de a felénél mind beszárad, vegyél hozzá lakkhígítót is. A kék holós egy nap után lekopik, viszont a vivid sand sokáig bírja. A többi tartóssága fedőlakkal 3-4 nap. Mindig kérdezem magamtól, hogy minek veszek más márkát, amikor ez baromi olcsó és jó is.

    VálaszTörlés
  2. Ja, és köszi, hogy a 101-esre felhívtad a figyelmet, ez olyasmi, mint a Flormar holosa?

    VálaszTörlés
  3. Szívesen, én köszönöm a tippeket :) a 101-es engem egy China Glaze limitált lakkra emlékeztet (glistening snow) amit imádtam, de beszáradt :(

    VálaszTörlés
  4. nekem a vivid sand lakkok nagyon tetszenek,a holo lakkok után :) én szeretem a moyrát,olcsó és egészen jól bírja a kiképzést :)

    VálaszTörlés
  5. A Jaqueline imádnivaló, nekem az egyik kedvenc lakkom, pedig elég terebélyes a lakk-kollekcióm... nekem ő a "színes nude" lakkom. :DD (Egyébként szerintem nagyon hasonlít a China Glaze Lotus Begin-re, legalábbis üvegben, pedig azt direkt azért vettem meg, mert - elvileg - egy kicsit neon pasztell lila... de majd lehet, hogy összehasonlítom őket.) A Gel Look vonal nagyon jó, szerintem nem fogsz csalódni bennük, velem ők szerettették meg az egész márkát. :D (Tudniillik a "sima" lakkjaikkal nincs túl jó kapcsolatom...) Tegnap rendeztem újra a kollekciómat, és hát, a Moyra lakkok külön dobozt kaptak... azt hiszem, ez jelent valamit. :D

    VálaszTörlés
  6. Tavaly nyárig nekem sem volt Moyra lakkom. A sand kollekcióval kezdődött minden. Abból van 3, 1 holo, 5 sugar sand, 4 sea salt+ gyorsan száradó fedő+gyémánt fedő. Jaj és a 2 Bubble Gum-ot ne feledjem. Szóval szépen gyarapodott a Moyra készletem, mert azon túl, hogy szépek, minőségben is felveszik a versenyt a drágább lakkokkal. :)

    VálaszTörlés
  7. Nálam nagy kedvenc a Moyra, Audrey véleményét maximálisan tudom osztani, a Gel Look széria szuper. A Vivid Sand kollekcióból a Party Pinket vettem be és nagyon tudom dícsérni kezelhetőség, fedés és tartósság szempontjából is. Sok Moyra lakkal nyomdázni is lehet, én a holo lakkokat gyakran ilyen formában használom. A gyorsszárítóját nem használtam még, de szerintem ma meg is veszem... A beszáradás nem minden színre jellemző, nálam csak a fehérrel van gond, de még így is sokkal jobban megéri megvenni, mint bármelyik másikat.

    VálaszTörlés
  8. Ja a Party Pinket nem bevettem, hanem megvettem, bocsi :)))))

    VálaszTörlés
  9. @Mdollas Nails: tegnap vettem is egy vivid sand lakkot :D a narancsot :)

    @Dóra: megéztem most élőben a Jaqueline-t és basszus nem tetszett igazán, bár pont emiatt nem kapott még be a lakk gépszíj, mer élőben nem tetszik csak mondjuk 50-ből egy :(

    @Drea: akkor szépen gyarapodik a kis gyűjteményed :D

    @Szilvia A.: nyomdázni de szeretnék megtanulni, de nekem soha nem jön össze :(((

    VálaszTörlés
  10. Moyrából a kedvencem a Mega Gloss fedőlakk, ez is frissen jó, akkor még jó vékony réteget lehet vele húzni a lakkokra, gyorsan szárad, még a párna nyomatot is korrigálja. Szuperszép homoklakk a Sand effect 851.A 77-es csillámos bármelyik színre felkenve szépen csillog...

    VálaszTörlés
  11. Rengeteg Moyrám van. A többséggel elégedett vagyok, de néha azért sikerül egy két nem fedő színbe belenyúlnom. Van ami ami 1 rétegben fed, és mire végig érek a 10 körmömön az első már száraz, de legrosszabb esetben is elég 3 réteg. Van egy sárgám ami nagyon rosszul fedett, na az azóta ki se nyitottam, de 40 darabból az szerintem jó átlag . És most, hogy jönnek ki ezek az új kollekciók, végképp oda vagyok a márkáért. Elvileg már nem vásárolók körömlakkot , de a holografikus kollekcióból kell még pár darab, ha nem is az összes.

    VálaszTörlés
  12. Mostanában minőségileg folyamatosan fejlődik a Moyra, nekem jelenleg a Bubble Gum és a Sea Sand kollekció a kedvenceim, illetve a Gel Look-ból is vannak szép árnyalatok (főleg a sárga) :)

    VálaszTörlés
  13. a bubble gum-ból nekem is tetszik a barack, de nem mertem megvenni, mert félek, hogy nem fed eléggé...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.