TESZT | Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner

2:00 du.
A Maybelline új, nyári termékei között, a színpompás Colorama lakkok mellett új tusok is találhatóak, ráadásul nem is akármilyenek. A Master Precise darabok a megszokott fekete helyett, most színesek, nekem meg rögtön az ugrott be, hogy a tusok úgy látszik, hogy igazodnak a színes spirál trendhez :). Az alábbi tesztben egy barna és egy mesés zöldes darabot fogok nektek megmutatni.




A Maybelline Master Precise Eyeliner csonagolása egyszerű és letisztult, a műanyag a tus színével megegyező, a feliratok fehérek, a kupak jól záródik. Az 'ecset' nagyon elvékonyított, hegyes, filces típusú, nekem ez az egyik kedvencem, mert szépen és precízen lehet vele 'rajzolni', valamint a színek is egyenletesek és erőteljesek szoktak lenni ennél a megoldásnál. De a lenti ákombákom rajzocskás swatch fotón is láthatjátok, hogy tényleg mennyire ügyesen lehet velük dolgozni :).



A kettő közül egyértelműen a Jungle Green a kedvencem, nagyon szép és különleges ez a már majdnem petrolkékbe hajló zöld árnyalat, de a Forest Brown sem rossz, ennek étcsoki színe van. A tartósságuk csillagos ötös, alig lehet lemosni a bőrről, maradnak szépen a helyükön egész nap. Szuper tusok ezek a Master Precise-ok, ajánlom figyelmetekbe őket, mert gyerekjáték velük tökéletes, tűéles vonalakat húzni és jó velük kísérletezni, meg játszadozni és a színek is nagyon intenzívek. Újabb piros pötty a Maybelline-nek :).




Maybelline Master Precise Ink Pen Eyeliner
Elérhetőség: drogériák
Ár: 1990 Ft


A termékeket a L'Oreal-tól kaptam tesztelésre, ez azonban egyáltalán nem befolyásolja a véleményemet.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.