A hét illata | Salvatore Ferragamo - Signorina Eleganza

A múlt héten időhiány miatt nem volt hét illata poszt, de most nem mismásolom el a dolgot és bemutatok nektek ismét egy parfümöt, ezúttal Salvatore Ferragamo legújabb darabját, a Signora Eleganza-t.


Fej illatok: grapefruit, körte
Szív illatok: mandula, arany illatcserje szirom
Alap illatok: pacsuli, fehér bőr


Ugyan egy gyümölcsös illatnak kellene lennie a kompozíció alapján, számomra azonban inkább édesebb, pacsulisabb, egyesek szerint 'nagymamás' - ezt kikérem mindig magamnak, mert én az ilyeneket szeretem a legjobban, pedig nem vagyok nagymama, Chanel no5 foreva - parfüm a Signora Eleganza. Pont ematt tetszik nekem igazán, mert finom, elegáns, nőies, de mégis hétköznapi, a szó jó értelmében, nem pedig egy túl édes, harsány, modern illat. Az üvege is egyértelműen ezt tükrözi vissza a halvány bézs színekkel és egy kis arannyal. Klasszikus, mint egy Ferragamo táska vagy cipő.
Salvatore Ferragamo Sigorina Eleganza

Elérhetőség: parfümériák
Ár: kb 13500 Ft
Mennyiség: 30 ml

4 megjegyzés:

 1. Már szagoltam, szerintem is Nomen est omen, igazi elegáns illat, nem egy átlagos virágos gyümölcsös, felejthető tinédzserillat.Nekem az anyaillat is bejön, a sima Signorina. J.

  VálaszTörlés
 2. igen, mind a kettő nagyon jó :)

  VálaszTörlés
 3. Pont ma szaglásztam meg, nagyon kellemes illat! :) Bár most szerettem volna valami különlegesebbet ezért a Lancome La vie est belle-re esett a választásom. Szuper, szerelem! :D

  VálaszTörlés
 4. az is nagyon finom kis illat :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.