ÚJDONSÁG | Catrice őszi szortimentfrissítés

Rengeteg csodás újdonsága lesz a Catrice-nak idén ősszel, csak éppen nem nálunk... Na jó, nálunk is lesz egy pár (lásd lent), de az igazán izgalmas és jópofa dolgok sajnos csak az új, nagy kétméteres állványokra fognak kikerülni, egyelőre a külföldi Müllerekbe. Persze szerintem előbb-utóbb hozzánk is elérkeznek, szóval semmi ok az aggodalomra, csak győzzük kivárni. Nem is akarom fájdítani a szíveteket, meg a sajátomat sem, így ebben a posztban csak a hozzánk is eljutó termékeket mutatom be. A szemhéjpúderek most annyira nem csigáztak fel, lesz pár új árnyalat, valamint egy teljesen új vonal, a Velvet Matt, ebből hat szín lesz kapható. A Multi Style Matt tus nagyon érdekesen néz ki ezzel a fura filces fejjel, kíváncsian várom róla a véleményeket. A Lash Extension Fibers szempilla primer már kívánságlistás, mint ahogy a Lash Extension spirál is, imádom az ilyen típusú keféket, remélem jók is lesznek. A rúzsok kínálata is kibővül, valamint jön egy színezett ajakápoló is és egy nagyon szupernek tűnő ajaksimító szájfény is (Beautifying Lip Smoother). 

Liquid Meal Eyeshadow - Underworld Evobluetion & What Do You Sea?


Mono Eyeshadow - My Name Is P'earl & Blues Almighty

Mono Eyeshadow - Lilac Maniac & Petrolling Stones

Mono Eyeshadow - I Wear My Plum Glasses At Night

Velvet Matt Eyeshadow - Vanillaty Fair & Jump Up And Brown

Velvet Matt Eyeshadow - Pink-up Girls & Al Burgundy

Velvet Matt Eyeshadow- Welcome To Greysland & Moss Wanted Colour

Duo Eyeshadow Brush

Multi Style Matt Eyeliner 

Lash Extension Fibres

Lash Extension Volume Mascara

Ultimate Shine Lip Colour - Sweet Macaron, Better Than Nude, Pink A Berry & Chestnut Tree

Ultimate Lip Colour - MATTador, MATTraction & In A Rosegarden

Tinted Lip Glow Balm

Beautifying Lip Smoother - Cake Pop, Apricot Cream & Sweet Caramel


Egy vadonatúj alapozó is bekerül a szortimentbe, ami a Nude Illusion nevet kapta, fényvédő is van benne és nagyon természetes, 'bőrbe olvadó' formulája és finise van. A púderek két új tagot üdvözölhetnek, mind a kettő mattító, az egyik még pluszban arcszín kiegyenlítő is (helló Meteorites). Az arcpirosítók közé is bekerül egy plusz árnyalat és el is érkeztünk a csodaszép körömlakkokhoz :). A Luxury Laquers-ek eszméletlenül szépek, előre félek, hogy el fogok csábulni és majd szenvedhetek a sok csillám lemosásával, de a halványzöld My Big Green Wedding úgy is az enyém lesz. Az Ombre Top Coat érdekes elgondolás, kíváncsi vagyok, hogy mennyire működik jól, mert nekem eléggé tetszik. Természetesen a sima Ultimate Nail Laquer vonal is ki fog bővülni, 9 új árnyalat lesz kapható ősztől. Ti mit gondoltok az újdonságokról? Fogtok majd venni valamit közülük???

Nude Illusion Make Up

All Matt Plus Shine Control Powder

Colour Correcting Mattifying Powder

Defining Blush

Ombre Top Coat

Luxury Laquer Million Brillance - It's Showtime & Blue Skyfall

Luxury Laquers Million Brillance - Bronze Upon A Time, Stars And Stories & My Big Green Wedding

Luxury Laquers Million Brillance - Let's Get Lost In Vegas, Lost 'n Roses & Plum Fiction

Ultimate Nail Laquer - Must-Have STEELetto, Mint The Gap & It's Time For Lovender

Ultimate Nail Laquer - First Class Up-grape, Out Of The Dark & Greige! The New Beige

Ultimate Nail Laquer - Be My Violetine, Blue And A Half Men & Greyday, Greyday

10 megjegyzés:

  1. ombre top coat érdekel-egyenlőre :)

    VálaszTörlés
  2. Ok, megnyugodtam hogy ami tetszett, azt hozzánk be sem hozzák egyenlőre. XD Innét igazából csak az ecset érdekel, meg a LL lakkok közül a Plum Fiction.

    VálaszTörlés
  3. Engem is az Ombre Top Coat fogott meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Az Ombre Top Coat jópofának tűnik, a Luxury Lacquer-nak nagyon tetszik a csomagolása és az általad is kinézett zöld nagyon csábító :)) Ezeken kívül a Beatufying Lip Smoother-re még tuti benevezek :)

    VálaszTörlés
  5. igen, a lip smoother jön majd nekem is :)

    VálaszTörlés
  6. Hát ha lesz passzoló szín az alapozóból, akkor az jön velem. Illetve a Velvet Matt barna és burgundi színe is ígéretesnek tűnik nekem. De úgyis csak akkor fogom megtudni, mi tetszik, ha már ott állok a polc előtt...

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy végre láthatom, hogy mit hoznak be hozzánk (illetve, hogy mit nem)
    Leginkább az ecset, az új alapozó és jónéhány lakk érdekel a fentiek közül :)

    VálaszTörlés
  8. Moon Angel, valahogy most en is igy jartam, amiket kineztem a Catrice oldalan az uj termekek kozul, azok kozul egyik sem jon be hozzank... :-( kivancsi vagyok hogy mikor fog nalunk megjelenni a tobbi ujdonsag, ha egyaltalan megjelenik, nem ertem mi a lenyege ennek kulonben, hogy bizonyos orszagokba behoznak mindent, a tobbibe meg csak nehany dolgot... ugyanez a baj a limitalt kiadasokkal is :-( persze fogok venni egy-ket dolgot ezek kozul is, a Lash extension spiralt is kiprobalom meg az alapozot is de szivesen vettem volna tartos szemoldokfilcet, tartos ruzst is az uj termekek kozul es a kis uj kerek prositok is cukik... :-(

    VálaszTörlés
  9. Tőlük ezeket nézném meg közelebbről:
    -matt szemhéjpúder-paletta (igen tudom, nekünk itt keleten nem jár (???) )
    -nude-transparens lipliner - ez nem egyértelmű nekem hogy transzparens lesz-e, de úgy látom ezt se hozzák be
    -brow wax - ez se jön be hozzánk, de Vanda, amúgy: ez arra jó hogy a kifejezetten göndörödő szemöldökszálakat igába hajtsuk? Vagy inkább csak alap hogy legyen mibe beleragadnia a szemöldökpornak?
    -colour correcting powder - Vanda szerinted ez jó lehet bármire is, vagy csak a design-t fizetjük ki? Tudom a KIKO-nál meg itt-ott (mintha Guerlain Météorites Mythic-re is emlékeztetne a színeivel) van ilyesmi termék, de nekem még sosem volt dolgom ilyenekkel :/ Teljes arcon kell őket használni, vagy csak highlighterek?
    _-Mia-_

    VálaszTörlés
  10. a brow wax meg is regulázza a szálakat meg rögzíti a port :) a colour correcting powder-ek meg nem igazán jók semmire szerintem, max úgy tükrözik vissza a fényt, hogy egységesebb legyen az arcszín, de ennyi

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.