TESZT | Innisfree No Sebum Mineral Powder

A bbkrem.hu rendelésem második tesztjének a főszereplője az Innisfree mattító púdere lesz. Már egy jó ideje keresek valami jó fixáló plusz mattító púdert és eleinte a MAC-el szemezgettem persze, de végül letettem a Blot Powder megvételéről, mert nem akartam színezett darabot venni. Aztán rátaláltam az Innisfree-re és azt hittem, hogy ő lesz a tökéletes...




A csomagolás nagyon aranyos és tetszetős, bár meglepően picike, kábé feleakkora, mint egy normál kompakt darab. A csavaros tetejű tégely közepesen erős műanyagból készült és mentazöld színben pompázik. Pluszban jár hozzá egy kis puffni is, a púdert pedig kicsi lyukacskákon lehet kiszórni.



Meg kell mondjam, hogy egy apró kis hibától eltekintve tökéletes termék az Innisfree mattító púder. Nagyon-nagyon finomra van őrölve, szinte beleolvad a bőrbe felvitelkor és hosszú órákra szép, matt bőrt biztosít anélkül, hogy szárítana vagy furán maszk hatású lenne. Sajnos azonban a bbkrem.hu oldalán nem szerepelt az összetevők listája, én mag azt hittem naivan, hogy egy púderben úgysem lesz illatanyag, és persze a csomag kibontása után kellett vele szembesülnöm, hogy de sajnos van benne. Totál szívás. Persze leteszteltem és próbáltam használni, úgy gondoltam, hogy az alapozóréteg majd védi a bőrömet, de nem így lett. Szóval itt állok egy nagyszerű mattító púderrel, amit nem tudok használni... Sebaj, feldobom Blog Sale-re, hátha valaki szeretné őt :).



Innisfree No Sebum Mineral Powder
Elérhetőség: bbkrem.hu
Ár: 2690 Ft
Mennyiség: 5 g

4 megjegyzés:

  1. Hm, én lehet ki is próbálnám, szerencsére illatanyagokkal nincs problémám. Nekem hasonló Essence van, az is nagyon jól telejsít, főleg az árához képest. Illata sincs, szerintem nincs benne parfüm.

    VálaszTörlés
  2. na, majd megnézem azt is :) köszi a tippet

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.