TESZT | Essence Crystal Eyeliner, Lash Base & I Love Stage Eyeshadow Base

Folytatódik a nagy Essence tesztelés, pár újdonságot megmutattam már nektek ezidáig (How To Make Brows Wow, XXXL Lipgloss & Bloom Me Up! Lipstick és Crystal Eyeliner) és most is hoztam kettőt. A Lash Base-re nagyon vágytam, sokáig nyúztam az Urban Decay pilla bázisát és azt nagyon szerettem, reménykedtem benne, hogy ez is hasonlóan jó lesz. Az I Love Stage szemhéjalapozót pedig kényszerből vettem meg, mert gyorsan pótolnom kellett a Too Faced Shadow Insurance-t és ez volt kéznél a Müllerben. A harmadik választottam pedig nem szorul magyarázatra, csak egy szót mondok: unikornishányás.




A Lash Base-nek valamiért nagyon tetszik a csomagolása, olyan jó ez a fehér a neon naranccsal, egyszerre letisztult, vagány és szinte rögtön arra asszociálok róla, hogy ez tutira nem spirál, hanem valami bázisféle. Kifejezetten tetszik. A keféje teljesen normál méretű, sima régimódi verzió, könnyű vele dolgozni.....



.....de sajnos túl sok anyagot vesz fel és összetapasztja a pillákat. Elég lenne belőle egy nagyon picike mennyiség is, amit csak úgy lehet elérni, ha letöröljük egy zsepivel a kefét. Totál pazarlás, ha engem kérdeztek. És nem ez az egyetlen probléma vele. Elméletileg tartósabbá teszi a szempillaspirálokat, én ezt nem vettem észre, de sajnos azt sem, hogy dúsabbá vagy hosszabbá tenné a pillákat. Viszont a színes spirálok alatt jól működik, élénkebbé teszi őket. Vegyesek az érzéseim a Lash Base-el kapcsolatban és ha őszinte akarok lenni, akkor ez bizony egy teljes mértékben kihagyható termék.


Essence Lash Base
Elérhetőség: Müller (3 méteres állvány)
Ár: kb 800 Ft


A terméket a Primőr Kft-től kaptam tesztelésre, ez azonban egyáltalán nem befolyásolja a véleményemet.



Az I Love Stage szemhéjbázist szinte muszájból hoztam el, mert ez volt az egyetlen folyékony-krémes állagú primer a Müllerben, bár máshol sem lett volna ilyen textúrájú szerintem. Szilárd krémes sok van, de én azokat nem nagyon csípem. Alapjáraton nem rossz ez a darab, mert hozza, amit kell, ergo élénkebbé és tartósabbá teszi a szemhéjpúdereket, de egyébként sajnos több sebből is vérzik a dolog.



A legrosszabb a színe. Iszonyatosan elüt a bőrömtől és még teljesen eldolgozva is látszik egy kicsit. A másik, kisebb probléma az applikátoros megoldás, amivel ügyeskedni kell egy kicsit, hogy ne vigyünk fel túl sok anyagot vele a szemhéjunkra. Nem lesz a kedvencem...




Essence I Love Backstage 
Elérhetőség: Müller, Rossmann
Ár: 749 Ft (ha jól rémlik)




Azt most az elején el kell mondanom, hogy a következő tesztalanyom eredeti funkcióját az ecsetének bénasága és bumfordisága miatt nem igazán tudja betölteni, de nem is emiatt került bele eredetileg a kosaramba. Én ugyanis nem kifejezetten tusként szerettem volna használni. De pár szó előbb a csomagolásról. Picike, egyszerű és a termék színének köszönhetően csodálatos az átlátszó tubus, amit fekete feliratok díszítenek és amit ezüst kupak zár.



Nagyon igyekeztem úgy fotózni ezt a kis csodát, hogy a képek visszaadhassák a valóságot és ti is láthassátok teljes pompájában. Egyszerűen álomszép az Opal Blue-Heaven, igazi unikornishányás, ami hol pasztell lilásan, hol pasztell kékesen ragyog, de igazából leírhatatlan a színe. Érthető, hogy miért szerettem bele.



Amint már említettem, az ecset kicsit vastag és a szálai hajlamosak szétállni, szóval ha tusként szeretnénk használni, akkor ügyeskednünk kell vele. Viszont tökéletes szemzugba highlighternek és szemhéjpúderek fölé extra fénynek, különösen sötét, matt színek fölé. Én az ecset hibája ellenére is csak ajánlani tudom, bár nyilván nem egy kihagyhatatlan darab, de aki szereti a ragyogást és a kis extrákat az ne hagyja ki. És van belőle rózsaszínes fényű is :).





Essence Crystal Liner - Opal Blue-Heaven

Elérhetőség: Müller
Ár: 749 Ft (ha jól rémlik)

13 megjegyzés:

  1. A szemhéjbázisból több árnyalat is van. A Lash Base-t megnézem magamnak azért, mert pl a L'Oreal ilyen spirálja bevált és még a 100 forintos bolti utánzat is.

    VálaszTörlés
  2. ne mááááár.... hát én ezt hogy nem vettem észre??? nekem annyira egy helyen voltak és mind ugyanolyannak tűnt *-* basszus...

    VálaszTörlés
  3. Igen sajnos nincsenek elkülönítve, ráadásul betűvel van jelölve az "árnyalat" AA AB AC azt hiszem valami ilyesmi :/

    VálaszTörlés
  4. na ezt akkor jó tudni... gondolom elhoztam a lehető legsötétebbet...

    VálaszTörlés
  5. Szerintem igen, mert nekem egy sokkal-sokkal viágosabb van a kpek alapján. A kupakon a vonalkód felett irja a az árnyalatot. Nálam pl. AA.AC Csatolok neked egy képet róla. :) http://picup.hu/2ba1ckj.jpg

    VálaszTörlés
  6. de ciki, hogy nem vettem észre XD

    VálaszTörlés
  7. Neked melyik van? :D Én úgy látom sokkal sötétebb az enyémnél

    VálaszTörlés
  8. Auuuuu. Akkor tényleg jó sötétet fogtál ki xD

    VálaszTörlés
  9. ha én ezt tudom XD most már mindegy, van itthon jobb úgyis, de azért sajnálom :(

    VálaszTörlés
  10. Egyetlen egy árnyalat van a szemhéjbázisból, miről beszéltek. Lehet, hogy 1-2 azért sötétebb, mert már régóta ül a polcon.

    VálaszTörlés
  11. Több van. Már pár bloggernél is olvastam. Meg Lolly és az én bázisom árnyalata is más-más.

    VálaszTörlés
  12. A német fórumon direkt rákérdeztek erre, és ott Cosnováék mondták, hogy csak egy árnyalata létezik. Meg nyilván akkor a weboldalon is jeleznék a többi árnyalatot. Az viszont lehetséges,hogy a különböző gyártási időpontok miatt sikerült gyártani más-más árnyalatot.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.