Hajnapló | Balea Professional Locken Power Spray & Trend It Up Beach-Style Salz-Spray

Mivel természetesen hullámos-göndör (értsd szénaboglya-oroszlánsörény) a hajam, így értelemszerűen utálom és egyeneset szeretnék ergo vasalom, mint állat, de azért néha-néha (érdekes módon mostanában gyakrabban) szeretem meghagyni a loknikat, csak éppen 100 alkalomból egyszer állnak úgy ahogy kéne. Vagy lelapul az egyik oldalon, vagy össze-vissza állnak kifelé a tincsek, vagy éppen nem göndörödik rendesen. De persze egy jó (vagy kettő) formázó termékkel csodát lehet tenni.




Csak éppen egy baj van: itthon nem nagyon lehet göndör hajra való termékeket kapni, csak fodrászkellékesnél, jó drágán legtöbb esetben. Valamiért a drogériákban ritkán találni ilyen specifikus vonalat, pedig van, csak ide nem hozzák vagy én vagyok szokás szerint vaksi és figyelmetlen. (Én voltam vaksi, van a dm-ben egész termékcsalád, jeeeee.) De azért a dm-ben sikerült rábukkannom egy göndörítő spray-re, ami a Balea Professional vonal tagja és Locken Power Spray-nek hívják.



A termék meglepően jó, pedig nem vártam tőle túl sokat. A fürtjeim egységesen és szépen begöndörödtek, nem tapadtak össze, nem lettek kemények. A spray nem tartalmaz szilikont, nem szárította a hajam, az illata pedig kellemes, bár nem a kedvencem, de azért okés. Ha elfogy a mostani sampon-balzsam duóm, akkor teszek egy próbát a Locken Power darabokkal, hátha szerencsém lesz és beválnak ők is.




Balea Professional Locken Power Spray
Elérhetőség: dm
Mennyiség: 150 ml
Ár: 649 Ft




Az idén óriási népszerűségnek örvendő beach hajpermeteket, vagy sós hajpermeteket már nem kell bemutatnom senkinek, hiszen villámgyorsan elárasztották a drogériák polcait is. Én már évek óta kísérletezgetek eggyel, de attól mindig brutál sós és száraz lett a hajam, persze mást nem is tartalmaz csak vizet meg sót meg levendulaolajat. Pedig jó drága volt, persze organikus meg miazmás, de ez az ezer forintos Balea simán lepipálta. Abszolút nem érzem a tapadós-sós hatást, nem szárított egyáltalán, csak bemattította a hajamat és nagyon finom az illata. Persze a gyári megagöndör haj csak mindenféle trükkel lesz ténylegesen bícs hullámos, megváltást nem vártam tőle, de így is szépek a loknijaim. Szerintem érdemes próbát tenni vele, főleg azoknak, akiknek enyhén hullámos a hajuk.




Balea Trend It Up Beach-Style Salz-Spray
Elérhetőség: dm
Mennyiség: 200 ml
Ár: 899 Ft

10 megjegyzés:

  1. Nekem sajnos mind a kettő nagyon szárítja a hajam, de még azzal együtt is kibékültem velük, mert tényleg egy kicsit rendezettebb hatást kapok a szénaboglyához képest :) Egy kicsivel a sós permetet jobban kedvelem a hatás tekintetében.

    VálaszTörlés
  2. az enyém csak félig göndör, pl. kétoldalt nagyon, már-már csigás, hátul meg alig. Nem tudom, mitől, de muszáj vele valamit mindig kezdeni, szóval marad a vasaló.

    VálaszTörlés
  3. az enyém is jóval göndörebb oldalt, hátul meg soha nem akar annyira loknisodni :(

    VálaszTörlés
  4. Szívesen kipróbálnám ezeket, ha megjön a fizetésem, szerintem futok egy kört a DM-ben :D

    VálaszTörlés
  5. Ajánlanám a keratinos tartós hajkiegyenesítést,nekem is eléggé tönkretette a hajam a sok vasalás,viszont a white hairbe érdemes benézni,nekem már lassan 3 hónapja szögegyenes a hajam,és rengeteget nőtt is a kezelés óta :)

    VálaszTörlés
  6. @Lucus: tedd azt, vannak jó dolgok, de a Müllerbe is nézz el ;)

    @Névtelen: volt már kezelve vele a hajam, de sajnos most nem engedhetem meg magamnak :(

    VálaszTörlés
  7. Lolly, L'Oreal studio line hot curl-t probaltad mar? En ahhoz ragaszkodom evek ota:) most mar csak a mullerben lehet kapni. All time fav:)
    Kulonosen ha a got2b gondorito habjaval egyutt hasznalom, ami mar Mo-on nem kaphato...( Nemeto-bol hozatom).
    Mia

    VálaszTörlés
  8. Lolly, L'Oreal studio line hot curl-t probaltad mar? En ahhoz ragaszkodom evek ota:) most mar csak a mullerben lehet kapni. All time fav:)
    Kulonosen ha a got2b gondorito habjaval egyutt hasznalom, ami mar Mo-on nem kaphato...( Nemeto-bol hozatom).
    Mia

    VálaszTörlés
  9. Mia: még nem próbáltam, de majd akkor lecsekkolom :)

    VálaszTörlés
  10. Igen,én is sokat spóroltam,hogy megengedhessem magamnak,hogy a WH-ba menjek hajkiegyenesítésre,de megérte :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.