TESZT | Guerlain Cils d'Enfer Maxi Lash - Moka

Nemrégiben kaptam egy szuper kis csomagot a Dovex Kft-től (innen is köszönöm szépen), amiben a sok gyönyörűség között, volt egy különösen gyönyörűséges darab a Guerlain-től. Nem ismeretlen számomra természetesen a márka, próbáltam már nem egy terméket tőlük, de valahogy a szempillaspiráljaik mindig elkerülték a figyelmemet. Azonban most lehetőségem nyílt kipróbálni az egyiket.




A márka szerint

A Cils d'Enfer Maxi Lash egy volumennővelő, szempillaformázó spirál, amely felöltözteti, intenzívvé teszi és kiemeli a pillákat. A speciális formula biztosítja a lélegzetelállító sűrűséget, a formát és a tartást. És hogy mi a titok? Három polimer együttes ereje: az első bevonja a pillákat, a második puhán tartja őket, míg a harmadik fixál. Könnyen rétegezhető, nem tapasztja a szempillákat és egész nap tart.



Szerintem

Természetesen a csomagolás tömény luxus, de nyilván nem is várhatunk mást a Guerlian-től. Fekete fényes doboz, arany feliratokkal és maga a spirál tubusa is arany egy elegáns és finom, gravírozott márkajelzéssel. Ugyan eléggé szépen gyűjti az ujjlenyomatokat, de kit érdekel, ha egyszer már csak ránézni is öröm. Csodálatosan fest egy ilyen darab bárki gyűjteményében.



Nem csak a külseje, de a belseje is egyből megtetszett: a kefe tökéletesnek tűnik, én pont az ilyet szeretem, se nem túl nagy, se nem túl kicsi, sima, egyszerű, normál verzió, nem pedig szilikonszálas. A festék is jónak tűnt első ránézésre, hiszen krémes, nem folyós, nem száraz és a kefe is megfelelő mennyiséget vesz fel. Egyedül az illata ijesztett meg egy pillanatra, mert féltem, hogy irritálni fogja a szememet, de szerencsére nem volt vele gond, így bátran élvezhetem a kellemes rózsát, amíg sminkelek.



A használata nagyon egyszerű a szuper kefének köszönhetően, tényleg tökéletes a kialakítása és a mérete. A hatása pedig nekem személy szerint nagyon tetszik. Kellőképpen dúsítja és kiemeli a pilláimat és elég látványossá is teszi őket, bár nem túl drámaivá (ha a képen ebből semmi nem jön át, az azért van mert kis csonka, mini pilláim vannak :D), ami nyilván a színének is betudható. Soha nem volt még szerintem barna spirálom és soha nem gondoltam volna, hogy egyszer szeretni fogok egy barna spirált (vagy bármit, ami barna), de soha nem mondd, hogy soha. Azt meg egyenesen imádom benne, hogy teljesen mindegy hány rétegben viszem fel, pihe-puhák maradnak a pilláim, ami nagyon kevés spirálról mondható el sajnos. A tartósságára sem panaszkodhatok, pandamaci effekt nélkül bírja lazán az egész napot (ami szintén egyre kevesebb spirálról mondható el...).




Összességében nagyszerű darabnak találom a Guerlain Cils d'Enfer Maxi Lash spirált. Gyönyörű kívülről, jól működik, nem keményíti a pillákat, tartós és isteni az illata. Nyilván nem a legpénztárcabarátabb darab, de aki megengedhet magának néhanapján egy kis luxust, az adjon egy esélyt neki, nem fogja megbánni.

Guerlain Cils d'Enfer Maxi Lash Volume Creating Sculpting Mascara - Moka
Elérhetőség: Douglas, Marrionnaud, Müller
Ár: 10490 Ft
Mennyiség: 8.5 ml

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a csomagolása, és tetszik a tudása is :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nekem is megvan feketében. Szerintem ez a legjobb szempillasipál amit valaha használtam. Nem csinál műszempillhatású pillákat, de hétköznapokra egyszerűen tökéletes!

    VálaszTörlés
  3. A tesóm kedvence ez a spirál. Egyszer én is kipróbáltam de az én satnya pillácskáimnak kell a műszempilla hatás. :D

    VálaszTörlés
  4. igen, nekem is ez az everyday to go spirálom mostanában :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.