Essence Viva Brasil trendkiadás

Új hónap, új Essence kollekciók! Ezúttal kettő, napfényes, nagyon színes trendkiadással szeretne minket elvarázsolni a német márka. Kezdjük a Viva Brasil-al, ami nyilván Brazília inspirált :). Színes, trópusi hangulat, számomra totálisan érdektelen minden a pirosítókon kívül. Sajnos. A három szemhéjpúder aranyos a virág lenyomattal, élénkek a színek, de valahogy nem tudnak érdekesek és izgalmasak lenni. Hasonló a helyzet a színes szempillaspirálokkal, amiket hajra is lehet használni, szerintem ezt a dolgot nem kéne erőltetni (vagy csak én gondolom így és valójában nagyon népszerű ez a termék???), mint ahogy az ajakbalzsamokat sem, legalábbis nem fényvédő nélkül (mégiscsak nyárra való kollekció lesz). A körömlakkok nem rosszak, de semmi extra, viszont a csillámok szépek nagyon, ha valamit érdemes beszerezni, akkor ezeket javasolnám (a csillám nem romlik és sokoldalúan felhasználható). A Viva Brasil-t májustól júniusig lehet majd kapni itthon. Ti mit gondoltok?



Viva Brasil Eyehadow - I Heart Brasil

Viva Brasil Eyeshadow - Ka-ka-karnival

Viva Brasil Eyeshadow - Everybody Salsa

Viva Brasil Eye&HAir Mascara - Everybody Salsa, I Heart Brasil & Ka-ka-karnival

Viva Brasil Blush - I Heart Brasil

Viva Brasil Blush - Destination: Sao Paulo!

Viva Brasil Lip Balm - Colour Parade & Olá Brasil!

Viva Brasil Nail Polish - I Heart Brasil, Everybody Salsa & Ka-ka-karnival

Viva Brasil Nail Polish - Cool Azul & Yeah, Copacabana!

Viva Brasil Effect Nails Set - Olá Brasil!

Viva Brasil Effect Nails Set - Colour Parade

Viva Brasil Create Your Own Ring

Viva Brasil Express Your Essence Bracelet Set

Viva Brasil Make-up Bag

10 megjegyzés:

  1. Wow. Engem így promókép alapján a zöld színes szempillaspirál érdekelne, mert ami a szortimentbe került be az szerintem ronda és sötét. Remélem ez szép világosabb-élénnkebb lesz mint például a Rimmel Pop Lash ami sajnos hozzánk be sem jött és már régóta szeetnék egy ilyen szép zöldet -.-" Más nem fogott meg egyelőre.

    VálaszTörlés
  2. A színes szempillaspirál igenis menő, főleg nyáron ;). A cruciani karkötő másolat viszont nagyon gáz :D

    VálaszTörlés
  3. Színesnek színes, élénknek élénk, de nem igazán tudott meghatni ez a kollekció, ráadásul az az extrém piros pirosító nem éppen a feldobom és kész-kategóriába tartozik, nem szeretem az olyan pirosítókat, amikkel lábujjhegyen kell bánni :-/
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez a kollekció nagyon vérszegény, egyáltalán nem tetszik. A szemhéjpúdereket pedig mintha láttuk volna a Justin Bieberes kollekcióban.

    VálaszTörlés
  5. A színe spirálok kellenek :D a rózsaszín és a lila szemhéjpúder szép-szép, de annyira nem must have kategória, ugyanígy a lakkok, a csillámok viszont még valóban érdekesek :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira nem gyere be. :D A kék lakk talán még, meg a csillámok, a többi nem igazán fogott meg.

    VálaszTörlés
  7. @DoRa: csak azért kérdezem az-e, mert nekem is van, nem is egy, de nem igazán szembetűnő a dolog, alig észrevenni, vagy nem elég élénk a szín, van nem csinál semmit a pillákkal egy ilyen színes spirál :( de a karkötő, az tényleg az XD

    VálaszTörlés
  8. Ez a kollekció olyan kisiskolásnak és gagyinak tűnik a színösszeállítása meg a mintája (szemhéjfesték nyomata meg betűtípus wtf) miatt, nem is érzem benne igazán a brazilos koncepciót, a két ajakbalzsam meg kb, ovis szint. A rózsaszín pirosítót lecsekkolom szerintem. A másik, amin gondolkodom, a lila szempillaspirál, de előre félek :). Pont ma néztem az állandó szortimentes spirálokat a Rossmannban, és eléggé csalódott voltam. Nyilván sokan, főleg a fiatalabbak, ha már színes szempillaspirálról van szó, akkor őrjítően természetellenes színeket akarnak, én meg pont olyat keresnék, ami nem annyira bele-a-képedbe látványos, de közben segít egy kicsit kiemelni a szemem színét vagy finomabb eszközökkel érdekesebbé tenni a szemsminket. Az egyetlen, ami tűrhetőnek tűnt ilyen szempontból, az a kék volt, de az is túl élénknek tűnt, bár én inkább lila irányba mennék úgyis a barna szemeim miatt... a szortimentes lilával meg úgy néznék ki, mint aki most jött egy űrhajóról :D. Remélem, ez a lila egy fokkal használhatóbb lesz :).
    Ja, viszont a sminktáska nagyon tetszik, annak nagyon sikerült eltalálni a színeit, igényes lett a minta... nem tudom, ezt miért nem tudták átvinni koncepcióban az egész kollekcióra...

    VálaszTörlés
  9. nekem azért a Destination: Sao Paolo pirosító tetszik. de ennyi...

    VálaszTörlés
  10. Az Oktogonnál már van a Rossmannban!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.