A hét kedvence - Dolce&Gabbana - Dolce

3:36 du.
Nagyon nehéz parfümökről tesztet/posztot írni, lehetetlen pontosan átadni szavakkal, hogy milyen az adott darab illata :(. Persze mindig megpróbálkozok vele ennek ellenére is. Nagyon sok újdonságot szaglásztam meg mostanában az üzletekben és elég sok meg is tetszett, vacilláltam is, hogy na akkor melyik legyen a tavaszi illatom és nem jutottam sehogyan sem dűlőre, de az Armani Sí állat nyerésre végül. Aztán megérkezett a Dolce és elrabolta a szívem. Szerelem első szaglásra :). Nem is gondolkoztam túl sokáig, jött velem haza. 





A Dolce, mint ahogy az az üvegén egyből látszik is egy virágos kompozíció papaya virággal, nerolival, vízi liliommal, amarilisszel és nárcisszal, az alapot pedig a pézsma és a kasmír adják. Mindezek az összetevők pedig egy nagyon nőies, finom, de mégis karizmatikus és egyből felismerhető illatot képeznek. Nem mondom azt, hogy kifejezetten könnyű és légies, de ettől függetlenül tökéletes tavaszra. Törtem a fejem egy darabig, hogy mire emlékeztet, aztán végül úgy döntöttem, hogy az Armani Acqua di Gioia virágokkal dúsított verziójának felelne meg. Külön kis aranyos érdekesség, hogy a kupakot a Szicíliában nagyon népszerű marcipánból készül virágok ihlették, míg a Dolce felirat az üvegen Domenico Dolce édesapjának kézírása.



Dolce&Gabbana Dolce Eau de Parfum
Elérhetőség: parfümériák
Ár: 18900 Ft
Mennyiség: 30 ml

1 megjegyzés:

  1. Én mintát kaptam belőle egy vásárlásom mellé,de nagyon sokáig ott marad a ruhán.Még mosógépbe dobás előtt is éreztem az illatot.Nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.