Nagyon boldog karácsonyt! (+ új haj :))

8:45 du.
Először is nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánok minden egyes olvasómnak és nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem, még mindig a blog az egyik központi eleme az életemnek és nélkületek biztosan nem lenne :). Hálás vagyok, hogy ennyien olvastok, kommenteltek és lehetőleg szerettek is. Kicsit most elfoglaltabb vagyok megint és bevallom anyagilag sem állok jól, ezért nem volt mostanában olyan sok poszt, de remélem a következő év jobban alakul, mint a mostani és annyit tudok majd írni, hogy meg is unjátok!



Másodszor pedig: új hajam van :). Megint. Mint mindig. Tudom, hogy sokan mondogattátok, hogy mennyire jó a hosszabb haj és le nem vágassam, de levágattam. Megint rövid lett. De imádom, nem tehetek róla, egyszerűen ez a fazon a legjobb, nincs a szemben, meg az arcomban semmi, ami idegesítene. Ha pedig sikerül megint megnövesztenem, akkor a lentebb látható frizurát fogom kérni a fodrásztól. Csodaszép *-*. A sminkemet is lefotóztam azért, bár egyszerű lett, most annyira nem vagyok ünnepi hangulatban. Még egyszer boldogat mindenkinek!!!




13 megjegyzés:

  1. Boldog Karácsonyt Neked is Lolly! Orosz luxusprostis lettél újra? :-) :-) :-) Brutál a színed és a lenti haj is nájsz, kíváncsi leszek ezt hogy lehet kivitelezni. Gondolom elsőre nincs is ilyen szín, kevrni kell.

    VálaszTörlés
  2. Boldog Karácsonyt! :) És remélem a tesóddal szuperül fogtok azért ünnepelni :)

    VálaszTörlés
  3. Neked is boldog karácsonyt:)
    Remélem még nagyon sokáig fogod folytatni a blogot.
    Nagyon szép lett a hajad, amit utolsónak betettél az meg valami fantasztikus *-*

    VálaszTörlés
  4. Boldog Karácsonyt.
    nagyon jól áll neked ez a haj:)

    VálaszTörlés
  5. Nekem tetszik az új fazon, a szín továbbra is dögös és merész, az arcformádhoz pedig szerintem ez a forma áll a legjobban... kellemes ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
  6. Lolly, boldog karácsonyt! Biztos,hogy ennél sokkal-sokkal jobb lesz minden 2014-ben :) Nekem is az lesz, neked is, ez biztos :)
    Mia

    VálaszTörlés
  7. Ja és a hajad szuper! A színe a kedvencem és formája is a legjobban áll neked.
    Mia

    VálaszTörlés
  8. boldog karácsonyt neked is! a hajad pedig isteni, ha lenő a hátsó fele, én is hasonlót terveztem vágatni, de valószínűleg majd csak az újévben.=D

    VálaszTörlés
  9. Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok én is :) Nagyon tetszik a hajad :)

    VálaszTörlés
  10. Ez az uccsó haj, awwwwwwwwwwwwwwwwwww! :) A sajátod pedig talán így a legjobb, bár az orosz luxusprosti jelzőt mellé nem tudom nem odagondolni hirtelen, de hát ha jól áll! :)
    Boldog karácsonyt neked is! :)

    VálaszTörlés
  11. Boldog karácsonyt és fel a fejjel! :) Látod, vagyunk itt veled páran :)

    VálaszTörlés
  12. Jól áll ez a haj is! :) Utólag is kellemes ünnepeket!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.