Catrice Créme Fresh limitált kollekció

Mivel mással kezdődhetne az új év, mint egy rakás Catrice és Essence kollekcióval! Mind a két márkából rögtön kettővel indítanak, de be kell valljam a négyből igazán csak egyre tudom azt mondani, hogy na ez igen, ez jó ötlet volt és állandónak kéne lennie minden terméknek. Őt majd következőnek mutatom be :). Addig is itt van a Catrice Créme Fresh, ami nagyon hasonlít a tavalyi Candy Shock-ra (ez volt a neve???? valami nagyon hasonló mindenesetre...): ugyanolyan pasztell színek és finom textúrák jellemzik. Szépnek nagyon szép, én imádom az ilyen árnyalatokat, csak ugye nem olyan régen volt a másik ilyen jellegű kollekció, szóval nem igazán keltette fel emiatt az érdeklődésemet sajnos. Nem is igazán tudnék egyebet hozzáfűzni, azt hiszem. A Créme Fresh februártól márciusig lesz kapható, magyarországi megjelenésről még nem tudok. Ti mit szóltok hozzá?Créme Fresh Creamy Powder Eyeshadow - So Jackie O

Créme Fresh Creamy Powder Eyeshadow - Evergreen 60s

Créme Fresh Creamy Powder Eyeshadow - Another Pink Panther

Créme Fresh Creamy Powder Eyeshadow - Jame's Brown

Créme Fresh Gradation Blush - Waterloo Sunrise

Créme Fresh Lip  Balm - Another Pink Panther, Evergreen 60s & The Peach Boys

Créme Fresh Ultimate Nail Laquer - Make Fast At Tiffany's & Evergreen 60s

Créme Fresh Ultimate Nail Laquer - The Peach Boys, Another Pink Panther & Light Your Fire

Créme Fresh Hair&Lash&Brow Colour - Evergreen 60s & Pink Flowed

3 megjegyzés:

  1. Bár fura így tél közepén látni ezt a tavaszias kollekciót, de azért szépnek találom :)

    VálaszTörlés
  2. De szépek a színek... én a zöldön kívül mind a három szemfestéket és az átmenetes pirosítót próbálnám ki nagyon szívesen :).

    VálaszTörlés
  3. Nem bírom túltenni magam rajta, hogy Tejföl a kollekció neve :D Ettől függetlenül tetszik a kollekció, de valóban semmi újdonság... Ami tetszik belőle, olyanom már van :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.