Napi smink - Celestial

Előre is elnézést kérek, de megszaladt az egész arcos képnél a fotóbolt, mert annyira analfabéta vagyok belőle, hogy most találtam rá erre a csodás glamour effektre, ami ilyen pompásan elhomályosítja a tökéletességig az embert. Esküszöm ez az első és utolsó alkalom, hogy ilyesmire vetemedek, de muszáj volt, mert olyan jól néz ki :). Na, de nem ez a lényeg, hanem a smink, amit az új Sleek palettával, a Celestial-al csináltam. Igyekeztem minél több színt felhasználni az elkészítésénél, szóval kicsit olyan zagyva lett a végeredmény, de legalább szépen látszik, hogy mit tud ez a darab. 
A mozgó részre a halványlila, szaténfényű Stargaze-t használtam, a mélyítővonalba a zöld Aurora került, ezt satíroztam össze a pasztell pisztácia Terrestrial-al, a külső sarokban pedig a  Dark Matter-el. A szemzugba a jégfényű Lunart vittem fel, míg az alsó kontúrra a duókróm Eclipse-t. Az arcomra a Stargeze-hez hasonló arcpírt használtam (MAC Full Of Joy), a számra pedig csak egy kis rózsaszínes fény került (Lioele). Mindjárt jövök ám a paletta tesztjével is :).15 megjegyzés:

 1. Nekem nem igazán tetszik a Celestial paletta, talán csak az a metálos halványlila szín jó benne. Viszont a Te sminket nagyon szép lett!
  Nekem mostanában az a bajom a Sleek palettákkal, hogy csak 2-3 szín tetszik bennük, a többi csak olyan töltelék. Bár nagyon olcsók, de még így is sajnálom rájuk a pénzt.

  VálaszTörlés
 2. Csodás ez az effekt! Én nem bánnám, ha ezentúl ezzel is készülne kép, hiszen a lényeg úgyis látszik a közeli képeken, és az összhatást sem rontja.

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű smink, nagyon szépek a színek is, kiemelik a szemed.
  Egy hibát tudnék csak felróni: mintha a szemráncban máris összegyűlt volna a festék... (és ezzel sajnos nálam ki is zárta magát a paletta).

  VálaszTörlés
 4. Hát igen, Te kihoztad belőle, amit lehet. :-) Nekem továbbra sem álompalettám, de Tőled szívesen látnék vele még néhány sminket :-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jó sminket készítettél vele!
  Nekem nem jön be ez a paletta, de rajtad megnéznék még egy-két sminket vele :-)

  VálaszTörlés
 6. @Yndre: na én régen voltam így a Sleek-el, nekem most egyre jobban tetszenek :) és köszönöm :)

  @Natália Kecskés: akkor jó :)

  @djkaty: szerintem még lesz vele pár :)

  @PAncsi: köszönöm :)

  VálaszTörlés
 7. hogy kell csinálni ezt az effektet?

  VálaszTörlés
 8. nekem a corel paint shop pro 5x-ben az effects menüpont alatt a photo effects-nél van :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép ez a smink, ha nekem így sikerülne a szemhéjam festése.... :)

  VálaszTörlés
 10. Lolly szuper lett a smink! Nagyon szépek az árnyalatok!

  VálaszTörlés
 11. uuuu ez a hajsziiin*.* mivel festetted,:)

  VálaszTörlés
 12. :) L'Oréal Feria P76 asszem sajnos itthon ezt az árnyalatot nem lehet kapni :(

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.