Unikornis karkötö a SIX-böl

1:07 de.
Ó azok a régi szép idők, amikor még zsenge kislányka voltam és csak külföldön lehetett SIX ékszereket kapni és alig vártam, hogy utazzunk és garázdálkodhassak valamelyik üzletükben... Na de félre a nosztalgiával, hiszen már itthon is van, ráadásul nem kevés helyen a szerintem legszebb bizsukat készítő/forgalmazó cég. Én bevallom mindig bemegyek valamelyikbe gyönyörködni, pláne a csodás limitált kollekciókban (most éppen holografikus rózsaszín unikornishányás giccses cuccok vannak, meg vagyok veszve értük, csak sajnálok bizsura 4000-5000 Ft-ot kiadni...), amik pár fokkal különlegesebbek és drágábbak, mint a többi ékszer. Egy mai betévedésnek azonban ezúttal áldozata is lett, mer találtam egy holografikus unikornis karkötőt, ami egyszerűen csodálatos és hatalmas és szerelmes vagyok bele és legyen már tavasz, hogy valami rövidebb ujjú felsőben lehessen kimenni az utcára... Ti szeretitek a SIX-et?


10 megjegyzés:

  1. Nagyon teszik a színe!

    VálaszTörlés
  2. De szép szine van!!! Nekem nincsenek SIX ékszereim, még nem láttam a környékünkön sehol.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez valóban csodálatos :) Én legutóbb tavaly karácsony táján tévedtem be, mert éppen gyönyörű fekete csipkés kollekciójuk volt, de bármilyen gyönyörűek voltak, egy darabot nem vettem belőlük, szintén az árak miatt =/

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon, nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. kicsit húzósak sajnos, de egy-két darab nagyon különleges és megéri megvenni őket :D

    VálaszTörlés
  6. lehet hogy még csak pesten van... na majd utánanézek

    VálaszTörlés
  7. én szeretném, de azt az infót kaptam, hogy az ékszereik nem nikkelmentesek, én meg sajna nikkelérzékeny (meg egyéb más fém is) vagyok.
    de nyálat csorgatni mindig benézek :-)

    VálaszTörlés
  8. "holografikus rózsaszín unikornishányás" :D
    Imádom a hasonlataidat!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.