Manhattan Supernova kollekció

Bevallom meglepődtem, hogy kaptunk sajtóanyagot a Manhattan új kollekciójáról, mert eddig nem nagyon volt ilyen, vagy csak én vagyok bamba. Mindegy, most örülök, mint majom a farkának, mert vannak szép, nagy felbontású képek, meg még árlista is. A Supernova kollekció három szemhéjpúder palettát, két pirosító palettát és egy szempillaspirált tartalmaz. A palettákban 5-5 szín található, szerintem nagyon dögös mindegyik, de nekem a legjobban az tetszik, amiben a lime árnyalat található, őt szívesen kipróbálnám. A pírok is szépek, bár meglepődtem, hogy miért is drágábbak, mint a szemhéjpúderek... A spirál pedig duci íves kefés, ergo dúsító és emelő hatású. A kollekciót már januártól meg lehet vásárolni a dm drogériákban (máshol nem) és áprilisig maradnak is. Sajnos én még nem láttam eddig sehol, szóval szóljatok, ha ti esetleg észreveszitek valahol!

Manhattan Supernova Eyeshadow - 1899 Ft


Manhattan Supernova Eyeshadow - 1899 Ft

Manhattan Supernova Eyeshadow - 1899 Ft

Manhattan Trio Effect Blush - 2199 Ft

Manhattan Supersize False Lash Look - 1999 Ft

12 megjegyzés:

 1. ha jól emlékszem Ausztriában már kint vannak eg yideje, idők kérdése és ide is elér! :)

  VálaszTörlés
 2. pedig elméletileg már itt kellene lenniük... nem értem én ezt :D

  VálaszTörlés
 3. Először a képeket néztem, és utána olvastam, a lime színű szemhéjpúder engem is egyből magával ragadott :) Remélem hamarosan ide érnek

  VálaszTörlés
 4. kiugrik a szívem, olyan kíváncsi vagyok rájuk. :'D

  VálaszTörlés
 5. Nekem is a lime-os paletta tetszik a legjobban :)

  VálaszTörlés
 6. Nálunk Szegeden vannak, de engem nem fogtak meg élőben.

  VálaszTörlés
 7. 100% hogy nem fogok rájuk költeni, de a szemhéjpúderek gyönyörűek így képről. :)

  VálaszTörlés
 8. Nálunk a dm-ben (Harminckettesek terén) ezer meg ezer éve vannak, a lime és a kék párosítást már nézegettem. (:

  VálaszTörlés
 9. Nálunk itt a világ végén is van már vagy 3 hete ez a kollekció. Pedig elég messze vagyok mindentől. Csak a pirosító fogott meg, akciós kuponnal lehet hogy majd megvásárolom.

  VálaszTörlés
 10. Nem az én színvilágom az egész kollekció...

  VálaszTörlés
 11. Itt Ausztriában már régóta kinn van. De őszintén szólva minden DM-es vadászatom alkalmával eddig átsiklott felette a figyelmem. Talán azért, mert pont ezt a három sminkterméket a Manhattan termékei közül nem szeretem, sose sikerült még jó Manhattan pirosítót vennem, szemhéjpúdert meg spirált meg pláne! Nem tudom, lehet csak én vagyok így, de nagyon nem szívelem ezt a márkát. Bár a szemhéjalapja és a szemcerkái egész jók.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.