Rimmel Glam'Eyes tesztek és swatchok

A múlthéten már megmutattam nektek a két szépséges-kékséges Rimmel szemhéjpúdert, amit Angliából kaptam az unokatestvéremtől. A mono verziót már próbáltam korábban, róluk tudtam, hogy elég jók, de a zászló mintás darabot még nem ismertem. Kíváncsivá is tett :D.




A Glam'Eyes mono szemhéjpúder csomagolása egyszerű, fekete fényes műanyag, áttetsző tetővel amit perforált matrica zár le, így a boltban meggyőződhetünk róla, hogy még senki nem nyitotta ki előttünk. A hátoldalon egy matricán vannak az infók, így az árnyalat neve is, ami nem más mint Posh Peacock. Természetesen a semmire nem jó kis applikátor is itt van :D.




A Posh Peacock egy nagyon-nagyon élénk középkék enyhén metálos finissel. Olyan érdekes és szép átmenet a metálos és szatén fény között. A textúra kellemes, puha, kicsit porzós, könnyű vele dolgozni, jól lehet satírozni. A pigmentáció bámulatos, a swatch alappal készült, de anélkül is látványos, hát még vele. A szín tartós, nem kopik, nem mászkál. Nagyon elégedett vagyok ezzel a darabbal, nagyszerű a minősége és egyetlen hibának csak az undok kis applikátort tudnám felhozni.



Unikornismérő: le a kalappal! A szín bámulatos, igazán élénk és vidám, a textúra kiváló, a pigmentáció nagyon meggyőző és az ára sem vészes, ha jól tudom 1500 Ft körül van. Nálam öt unikornist érdemel.




A Glam'Eyes HD zászlós palettát most próbáltam először és vegyesek az érzéseim, mindjárt ki is derül miért. A csomagolás hasonló a monohoz, fekete fényes műanyag ablakocskával, perforált matricával lezárva, a hátoldalon az információkkal, meg persze a felesleges applikátorral. Azonban sajnos a szemhéjpúderek irtó hülyén vannak elrendezve, a kicsi háromszögekhez szinte lehetetlen normálisan hozzáférni és baromira bosszantó tud lenni számomra. Persze egy kicsi ecsettel megoldható valamilyen szinten, de még így is hajlamosak keveredni a színek... Nekem meg ez a halálom... Egyedül a keresztben lévő árnyalathoz lehet rendesen hozzáférni.




A zászlócskában négy árnyalat található, a Royal Blue kombinációban az alábbiak: a nagy keresztben egy tengerkék, vagy zöldeskék metálfénnyel, az átlós csíkokban egy fényes fehér, a kicsit nagyobb mini háromszögekben egy metálos sötétkék, míg a kisebb mini háromszögekben pedig egy csillámos éjkék. Igazán szép színek, mindegyiknek kellemes, bár kissé porzós a textúrája, mindegyiknek szép a fénye és mindegyik jól pigmentált. Jó velük dolgozni, csak nehéz ugye kiszedni őket a helyükről. Csak a swatchok közül kimaradt a harmadik árnyalat... nem is értem, hogy hagyhattam ki :D. Az árát sajnos nem tudom, én 2000 Ft környékére tippelem.



Unikornismérő: ha túl tudjuk tenni magunkat a fura elosztásokon és méreteken, akkor jó kis darab ez, hiszem a szemhéjpúderek minőségiek és szépek a színeik is. De sajnos én nem tudom túltenni magam a problémán, nekem ugyanis nagyon fontos, hogy könnyen kezelhető legyen egy paletta. Szomorúan három unikornist kell adnom.



10 megjegyzés:

  1. Kár a második paletta elosztásáért, én sem szeretem az ilyet

    VálaszTörlés
  2. jól néz ki elméletben, csak gyakorlatban már nem okés a dolog

    VálaszTörlés
  3. Hú nagyon szépek a színeik!

    VálaszTörlés
  4. A Posh Peacock mennyire gyönyörű!

    A másik meg, tök jól néz ki így újként, de használni én sem szeretem az ilyen mintásakat :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás az a szín nem tudok betelni vele én sem :)

      Törlés
  5. Nekem nagyon tetszenek :) Kár hogy a második nehezen használható, ha esetleg valamikor kicsit olcsobb lesz, befektetek rá :)

    VálaszTörlés
  6. ez az első valami csodaszép,hihetetlenül kék, bár én személy szerint nem kedvelem ezt a színt,de ha ilyen erősek a színek,megnézek egy más árnyalatot :)

    VálaszTörlés
  7. szerintem érdemes, de inkább a szatén és metál finisűeket :D

    VálaszTörlés
  8. Hihetetlenül jó színe van a rimmelesnek, áá gyönyörű. Szuper a blog :)

    Nézz be hozzám is: http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.