Megint új hajszín... (Kallos argánolajos hajfestékkel)

Remélem nem unjátok még, mert én nem tudom megunni a hajszínem cserélgetését. Az utóbbi pár hónapban volt egy kis kitérő a rózsaszínes-pirosas árnyalatok felé, de hiányzott az eredeti, az igazi Lolly vörös, amivel anno az egész őrület kezdődött, jó sok évvel ezelőtt. Hát, most visszatértem, mert úgy éreztem, hogy ehhez az egyenes bobhoz egy ilyen élénkebb, világosabb szín sokkal jobban mutat, meg anyukám szerint is jobban áll nekem az ilyen tónus. Ezúttal is kísérletezgettem a festékkel és most a Kallos-ra esett a választásom, mert korábban már használtam és mert hihetetlenül jó áron van. Az meg már csak ráadás, hogy a színválasztékuk egyszerűen lenyűgöző, keverés nélkül sikerült az élénk rézvörös árnyalat elérése, de vannak pluszban pigmentek is, ha játszadozni akarunk. Mivel most sötétebb voltam, ezért egy kicsit szőkíteni is kellett, ehhez sima szőkítőport használtunk 9%-os oxival és pár perc alatt sikerült is megszívnia a hajamat, persze nyilván nem használt neki, de ártani sem ártott annyira, mint amire számítottam.




Az élénk világos rézvöröset ezután vittük fel (88.44-es a kódja) és háááát... lent látható a végeredmény. Elsőre még nem tökéletes, a következő festés lesz majd a az igazi, de már ez is gyönyörűséges, végre magamnak érzem magam, ha értitek mire gondolok. Imádom az összes vöröset és szeretek is kísérletezni, de számomra ez az igazi Lolly szín. Kb 3 hónapig, aztán majd megint más leszek, ismerem már magam. Jajjj, de mesélek még a festékről, mert szerintem nagyon szuper. 100 ml volt kb 900 Ft, ez nekem kb két-három festésre lesz elegendő és argánolajat valamint keratin is tartalmaz, ami szép puhává és fényessé teszi a hajat, valamint nem bántja a fejbőrt - ez így is van, pedig nagyon érzékeny volt a világosítás után. A speciálisan ehhez való oxival kevertem (6-ossal) és egyáltalán nem lett büdös, sőt finom illata volt, ez nagyon tetszett, mert én általában rosszul szoktam lenni a kikevert festék szagától. Ugyan a szőkítő kiszárította a loboncomat, de vasalás után egy kis mítikus olajjal kezelve, csodapuha és fényes lett. Szerintem nézzétek meg a KJMN festékeket, hiszen rengeteg szín van belőle és nagyon jó árban is vannak. A teljes színskálát ITT tudjátok megnézni! A teljes termékskálát pedig ITT! A Kallos-nak van egy nagykereskedése is pesten, de sajnos ott csak szakmabeliek vásárolhatnak, ezért én a VII.-ik kerülteben lévő szaküzletben vásároltam (vannak sminkek is :D), ahol minden termékük megtalálható!




33 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett. Amúgy az Ötödik elem jutott róla eszembe. :D

    VálaszTörlés
  2. kedvenc filmem, onnan van eredetileg a narancs haj mánia XD

    VálaszTörlés
  3. Húú tényleg most esett le,mintha már írtál volna róla. Nekem is az egyik kedvencem, meg sem tudnám mondani hányszor láttam már. ^^

    VálaszTörlés
  4. Tényleg Ötödik elem, meg A lé meg a Lola is tolt egy király hajszínt :D nagyon jó lett, Lollyvörös rulz!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó szín! :) Én hirtelen felindultságból levágattam a bob frizkóm, és most kínlódok a visszanövesztéssel. De már majdnem jó! :D

    VálaszTörlés
  6. Netti - Szütyő blog2013. február 19. 21:04

    Írod, hogy nem az igazi, hát Nekem meg pont nagyon tetszik :) És milyen szép fényes a hajad *_*

    VálaszTörlés
  7. :D én meg is vettem, évente egyszer-kétszer tuti megnézem XD

    VálaszTörlés
  8. az a film is nagyon jóóóó :D

    VálaszTörlés
  9. köszi :) jó növesztgetést!

    VálaszTörlés
  10. kicsit még szőkés világos a színe alul, azért nem az igazi :D a fény meg loreal mythic oil :D

    VálaszTörlés
  11. Nem félsz, hogy a Kallos tönkreteszi a hajad?

    VálaszTörlés
  12. nekem már volt festve kallossal, akkor sem tette tönkre :) de miért?

    VálaszTörlés
  13. Juta Hajatnöveszt2013. február 19. 22:08

    Nem lett mindenhol azonos színű, de tetszik így is. :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szep lett.van szoke valasztak boven.legkozelebb otthon bevasarolok:-)

    VálaszTörlés
  15. majd a következőre már egyenletesebb lesz :D de szerencsére még így is szép :D

    VálaszTörlés
  16. Régen én is kísérletezgettem a színekkel, próbáltam a Kallos-t is, szupi színek...stb. De iszonyat hamar kifakult, ledobta a gyönszi kéket, pirosat, lilát :-((( Ez az egy gyártó csinál ennyire élénk színeket de még nem hallottam akinek meg is maradt volna. Utáltam mikor 1-2 mosás után ottmaradt a fénytelen és meghatározhatatlan szín :-( Kíváncsi leszek nálad hogy alakul, megmarad-e...majd írd meg légyszi! Egyébként brutkó, tetszik :-)

    VálaszTörlés
  17. mindenképpen megírom, de nekem volt már festve kalloss-al igaz akkor szőkésre és az megmaradt nagyon szépen, nem emlékszek hogy lett volna vele bármi gond is, remélem most sem lesz, bár a vörös az ami a legjobban kopik, így biztosan fog ez is

    VálaszTörlés
  18. uuu pontosan hol van ez a boltjuk? :D EL KELL ODA MENNEM! ja és csodás ez a szín. belehalok, olyan gyönyörű *_*

    VálaszTörlés
  19. @Szotyi01: 1072 BUDAPEST, NAGYDIÓFA U. 1. kb két saroknyira a blahától az astoria felé :)

    VálaszTörlés
  20. wuhuuuu mekkora, hogy kb 2 percre van a sulimtól és még sosem vettem észre? :D köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  21. Nagyon örülök, hogy ide tévedtem. Gyönyörű lett a hajad, bár látom, ez a bejegyzés elég régi. A segítségedet szeretném kérni. Írtad, hogy szőkítettél a hajadon festés előtt. A következő festés hogy zajlik? Csak a lenövést szőkíted és utána fested a többivel? Így tűnik logikusnak.

    VálaszTörlés
  22. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  23. csak amiatt kellett szőkítenem, mert sötét volt egy kicsit az előző festés, tehát nem az alaphajszínem. A mostani festéseknél már nem szőkítek, mert nekem elég világos ahhoz a hajam, hogy simán tudjam egyből a festéket rávinni. :)

    VálaszTörlés
  24. Szia!
    Most kerestem rá erre a festékre, élénk réz vörös színt kerestem. Kipróbáltam egy tincsen, de elég pirosas, én inkább rezesebbet szeretnék. Nem próbáltad véletlenül a 8.43 intenzívet? Én míg otthon éltem, leginkább Kallossal festettem a hajam, és akkor még nem volt ez az argán olajos változat, az én hajamnak semmi baja nem lett tőle. Most pedig tényleg nagyon szép, intenzív színeik is vannak. Mi lett végül a színnel? Nagyon hamar megkopott? Én a szőkémet (évekig nagyon világos - fehéres - szőke hajam volt) próbálom vörössé varázsolni, de nagyon nehéz. A szőke még inkább dobja a vöröset, ami amúgy is a leginkább fakulós szín.

    VálaszTörlés
  25. a 8.34-eset nem próbáltam még, de ez a 8.44-es maradt egy pár hónapig, szerettem, viszont hamar kopik, de hát melyik vörös nem... én még nem találkoztam olyannal, ami ne kopott volna, mindegy hogy szőkére vagy barnára festem...

    VálaszTörlés
  26. A 8.44 az a Kallos Glow sorozatból? Mert a simában nem találom. Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de nemsokára jönnek ki ismerőseim, otthonról tudok hozatni (csak nyáron van lehetőségem beszerezni magyar dolgokat). Még nekem sem sikerült olyan vörös festéket vennem, ami ne kopott volna le, pedig próbálkoztam párral (Koleston Perfect, Vita Hair, Majirel 7.44 -még ez utóbbi volt a legtartósabb és a legintenzívebb, narancsos...)

    VálaszTörlés
  27. ebből a kjmn vonalból próbáltam csak festéket :)

    VálaszTörlés
  28. Bocsánat, javítom magam: Majirel Rub. 7.40 volt

    VálaszTörlés
  29. nekem eddig egyébként a majirel festékek váltak be a legjobban, én imádom, csak olyan rohadt drága...

    VálaszTörlés
  30. szia úgy látom nagyon régi a bejegyzés de remélem tudsz segíteni...szeretném kipróbálni ezt a haj festéket mert nagyon tetszik ez az élénk vörös szín *-* (kipróbáltam már párféle a hajfestéket de egyik sem vált be :/ ) a szőkítés az elengedhetetlen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a legtöbb esetben, pláne ha sötétebb festett hajból indulunk ki, akkor igen, muszáj a szőkítés sajnos :( Ha viszont eredetileg mondjuk szőkés, vagy nagyon világos barna a hajad, akkor nem lesz vele probléma szőkítés nélkül sem, legfeljebb nem lesz ennyire élénk a színe elsőre

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.