Manhattan Supernova Eyeshadow - Sexy Solar - teszt

Mikor megkaptam a Manhattan új kollekciójáról a képeket, rögtön szemet szúrt nekem az egyik szemhéjpúder paletta, amiben van egy csodás élénk lime-sárga árnyalat, szépséges natúrabb színekkel körülvéve. Sajnáltam is, hogy én eddig ezt miért nem láttam a dm üzleteiben (pedig higgyétek el, gyakran járom a drogériákat :D), de nyilván rossz boltot választottam, mert ma az Árkádban ráakadtam a Supernova kollekcióra. A három paletta közül már csak kettő volt elérhető (a kékes és a lime-sárga verzió), valamint a pirosítókat az állványon keressétek, ne a display-en, mert állandó termék. Van teszter is a szemhéjpúderekhez egyébként, nekem is ezek alapján sikerült döntésre jutnom...




Konkrétan arra a döntésre, hogy hülye vagyok ha nem hozom haza a Sexy Solar-t. Na de nem sietek, előbb a külső, aztán a lényeg. Az öt szemhéjpúder egy ablakocskás tetejű, fekete műanyag kompaktban kapott helyet, amit ezüst betűk díszítenek. Jól záródik, bár nem hinném, hogy túl erős lenne az anyaga, utazásnál vigyázzunk inkább vele. A hátoldalon matricán találhatóak az információk, de sajnos külön kis lezáró matrica nincsen, ami megvédené az illetéktelen behatolóktól becses kincsünket, de azért ránézésre nyilván meg lehet állapítani, hogy nyúlkált-e már valaki vagy sem. A szemhéjpúderek mellett helyet kapott még egy kétvégű applikátor is, ami annyira nem is hasznavehetetlen, mint ahogy azt vártam, kicsit jobb minőségű a szivacs, szépen lehet vele dolgozni, ráadásul az egyik vékony, hogy kontúrt is lehessen húzni vele. 



Régen nem használtam és vettem már Manhattan szemhéjpúdert, abszolút fogalmam sem volt, hogy mit is várjak tőlük, hogy vajon milyen lesz a minősége ennek a palettának. Arra emlékszek csak, hogy a limitált darabok általában jobban teljesítettek, mint a standard szortiment termékei (Luxopolis *-*). Szerencsére ugye volt teszter kitéve, így nem kellet zsákbamacskát vennem. Már a boltban szerelem volt, látni kellett volna, ahogy felragyogott a szemem a swatchok láttán :D. A színek egytől egyig káprázatosak, fényesek, selymesek, puhák, pigmentáltak. Isteni velük dolgozni, kicsit ugyan porzanak, de a végeredmény mindenért kárpótol. A Sexy Solar az alábbi árnyalatokat tartalmazza:

  • metálfényű sötét enyhén barnás szürke
  • metálfényű élénk lime-sárga (kedvenc)
  • metálfényű világos ezüstös taupe (kedvenc)
  • metálfényű enyhén ezüstös fehér
  • metálfényű bronzos sötétbarna




A swatchokat alappal készítettem, de alap nélkül is csodálatosan pigmentáltak. A finom textúrának köszönhetően nagyon könnyű őket satírozni, de élesebb vonalak húzására is alkalmasak. Én abszolút imádom ezt a palettát, szerintem rohamozzátok meg a dm-eket és próbáljátok ki őket. A teljes áruk 1899 Ft, de az 50 pontos füzetkében van 25%-os kupon, meg lesznek Joy meg Glamour napok is, szóval ki lehet fogni tutira valami akciót, ha meg szeretnétek venni valamelyiket. 




Unikornismérő: régen örültem már így szemhéjpúdereknek, sikerült megdobogtatniuk a szívemet. Nagyszerű a minőség, a színek szerintem bámulatosak és nagyon jól kombinálhatóak és az ára sem vészes. Noha a csomagolás nem a kedvencem, de azért öt unikornis ettől függetlenül jár neki!


 U.I.: a Manhattan pár terméke le van árazva most a dm üzletekben :). Keressétek az akciók kosárkákat vagy dobozokat!

12 megjegyzés:

  1. Ez nagyon szép :) A drogériás megvilágitásban nem tetszett, de igy nagyon bejön. Lehet, hogy mégis beszerzem.. :))

    VálaszTörlés
  2. Nekem is csak limitált Manhattan szemhéjpúdereim vannak és én is szeretem őket! Nagyon jó kis élénk színek. Luxopolis nálam is nagy kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  3. Ó te jó ég, rohanok egy dm-be :D Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  4. OK, akkor ezt megveszem... A bordós i tetszik egyébként, Nálad viszont a kékre tippeltem volna. :-D Sminkben is láthatjuk majd?

    VálaszTörlés
  5. Hmm, ezt találtam legfurább színösszeállításnak, de bakker, mégis rohadt jó :D

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép :) Én is gondolkozom azon amiben a halvány rózsaszín szín van.

    VálaszTörlés
  7. @Flory: azt a kollekciót állandóvá kéne tenni, hibátlan volt *-*

    @phoenix: nagyon szívesen, ezért vagyok :D

    @djkaty: direkt nem akartam a kéket, de legszívesebben amúgy mindet elhoztam volna... smink még ma lesz vele :D

    @CRaPTRaSH: néha a nem megszokott dolgok a legjobbak :D

    VálaszTörlés
  8. Nézegettem a beharangozós postodban a palettát, és így, swatchok alapján azt mondom, hogy jön is majd velem :D.

    VálaszTörlés
  9. Eddig nem voltak jó tapasztalataim a manhattan szemhéjpúderekkel, de ezt nagyon jól eltalálták, szép pigmentáltak! :) Tetszik! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.