L'Oréal Mythic Oil Nourishing Oil - vélemény

Írtam már kb egy hete a L'Oréal Professionel egyik termékcsaládjáról, a Mythic Oil-ról. Akkor említettem, hogy volt már szerencsém a samponhoz és az intenzív maszkhoz, de a speciális olajhoz még nem. De azóta boldog tulajdonosa lettem egynek és gondoltam megosztom a gondolataimat róla.





A L'Oréal oldalán jól elolvastam, hogy mire jó, meg mi van benne, meg ilyenek: a tápláló olaj minden hajtípusra jó, fényessé és selymessé teszi a hajat (anti-frizz hatása van), valamint ápol elnehezítés és zsírosítás nélkül. Tápláló avokádóolaj és szőlőmagolaj van benne, ezek rengeteg vitamint és antioxidánsokat tartalmaznak. Igazából semmi extrát nem ígér, vagyis semmi olyat, amit ne lehetne valójában 'megvalósítani' egy csodatermékkel :). Ennek nagyon örültem, mert őszintén szólva is rühellem az olyan samponos meg hajas reklámokat, hogy mossad ezzel, kenjed ezt és akkor fotóboltolt parókád lesz... 




Az olajat pumpával lehet adagolni és bőven elég kettő nyomásnyi az én bubimra. Lehet nedves és száraz hajra is használni, én bevallom most hogy szőkítettünk erre is, arra is használom, mert kell most az extra ápolás. Az illata nagyon-nagyon finom, nem nagyon tudom mihez hasonlítani, talán orientális vagy hasonló. Könnyű eloszlatni és nem hagy olajos/zsíros érzetet a felvitel után, valamint, ahogy az ígérve volt valóban nem nehezíti el hajat, pedig minden nap használtam, volt hogy kétszer is és a haj egész hosszán ráadásul, nem csak a végeken. Egy pipa. Szöszösödést sem tapasztaltam, tehát az anti-frizz hatás is működik, szerencsére, mert nekem ez volt a legfontosabb. Két pipa. És a lényeg: a hajam selymes, puha és fényes és istenien finom illata van. Három pipa. Engem teljesen meggyőzött a mitikus olaj, pont azt hozta, amit vártam tőle és amit ígért. Bátran ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi hogy kell egy kis extra kényeztetés a hajának. Én az enyémet az iparfumeria.hu oldalról szereztem be, itt a legolcsóbb, 125 ml 2800 Ft, szerintem nem vészes ár egy professzionális termékért. ITT tudjátok megnézni.


13 megjegyzés:

  1. Egy baja van csak: hogy L'oreal...:-D Pedig annyira csábítóan hangzik, mindenhol azt írják, hogy mennyire szipi-szupi...én még ellenállok :-)

    VálaszTörlés
  2. Csiribiri Erica, miért baj az, hogy L'oreal?

    VálaszTörlés
  3. És ami még szuper benne, hogy kb. az idők végezetéig elég!

    VálaszTörlés
  4. @Csiribiri Erica: tőlem jobban senki nem utálja szerintem :D de a professzionális termékek zseniálisak, régóta ismerem is őket, használom is őket és fejet hajtottam előttük, mert szuperek és a hajam imádja :D

    @nojko: az tuti :D

    VálaszTörlés
  5. Miért nem szeretitek sokan a L'oreal termékeket? Van valami, amiről lemaradtam velük kapcsolatban?

    VálaszTörlés
  6. én a marketing elveik miatt, a gusztustalanra fotóboltot reklámok miatt, meg amiatt hogy egyszer egy krémjük miatt fél arcom leégett konkrétan... a termékeik túl vannak árazva, ahhoz képest, hogy abszolút nem érnek annyit (ez most sima drogériás loreal, a magasabb kategóriájú termékek, azért mások)

    VálaszTörlés
  7. Értem..Abban igazad van, hogy nagyon ki vannak retusálva a képeik, ez nekem is mindig feltűnik..Krémet még nem használtam tőlük, nekem a hajas dolgaik és a szempillaspiráljaik tetszenek nagyon..

    VálaszTörlés
  8. én is akartam már kérdezni, Lolly, hogy miért nem szereted a lorealt... én imádom. elég kényes vagyok sminkcuccok terén, de tényleg nem volt még loreal termék, amivel mellélőttem volna, egyedül ez a nude hatású bb krémje, de az is inkább csak azért, mert barom sötét a bőrömre, és alapvetően a bőrön utánasötétedik. retus: hát nem minden agyon van retusálva? én konkrétan imádom a loreal fotókat, plusz kivételesen szép, nőies néniket tud összeválogatni. hát az meg, hogy a retus csalóka, az valahol evidens, nem tudom mióta nem láttam pl olyan szempillaspirál reklámot, ahol ne műszempillával reklámozták volna a terméket. én ezt elfogadhatónak találom. de lehet, hogy csak egy átvert ember vagyok, akinek csorog a nyála a gyönyörű fotók láttán :-D
    na hogy ne eresszem túl bő lére: a spirálok egyig nagyon jók, alapozók is, és a szemhéjpúderek, rúzsok, mmm... én tényleg csak hiperlatívuszokban tudok beszélni a lorealról.

    VálaszTörlés
  9. Bocsánat, hogy feldobtam ezt a L'oreal-os témát de én speciel nagyrészt azok miatt nem kedvelem amit Lolly is leírt (túlárazás, óriási reklámkampány). Plusz még ugye az állatkísérletek...a másik, hogy nekem egy termékük sem jött be, valamiért a bőröm nem tolerálja (sem a sminkjüket, sem a krémeket). De jobb is így, nincs kísértés :-)

    VálaszTörlés
  10. semmi gond :D van aki szereti van aki nem, ennyi.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Nekem mondjuk a Matrix ExquisiteOil-ja jött be, fodrásznőmtől kaptam most egy másik mintát Alfaparf - Precious Oil Tradition - ennek nagyon szuper az illata, a termékről viszont most hallottam először...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.