Essence új szortiment haul és vélemény

Sikeres volt - részben - a mai napi Essence vadászatom, ugyanis néhány helyen már ki vannak pakolászva az új termékek. Én csak három helyen néztem meg ma, az Árkádban, az Oktogonnál és az Europeumban lévő Müllerben. Egyedül az Oktogon Rossmann üzlettel volt szerencsém, de ott sajnos csak egy állvány van, azonban az Árkádba pont akkor néztem be, amikor nagyon pakolászott valamit az egyik eladó lány, szóval holnap is bekukkantok a biztonság kedvéért. Na szóval, az Oktogonnál láttam az új mono szemhéjpúdereket, amik közül pont a legszebb - a menta árnyalatú - volt a legnagyobb csalódás (Peppermint Ice Cream), a többi viszont nagyon szép, a legkiemelkedőbb pedig az égkék Here I Am! volt. A 3D duók mind csodásak, amikbe belenyúlkáltam, azok nagyon jól pigmentáltak és a kék kombónak nem is tudtam ellenállni. A négyes szemhéjpúderek között is kellett volna lennie egy újnak, de azt nem találtam, pedig olyan szép árnyalatok vannak benne. Kiszúrtam még az új mattító púdereket, a bb krémeket, új árnyalatokat és a Sun Club palettákat is, de ők nem különösebben mozgatták meg most a fantáziámat. A tartós szemceruzák és tus annál inkább, a tusból ráadásul már csak egy volt, le is csaptam rá. Szerencsére az általam nagyon várt matt krémes rúzsok is voltak (jött velem a Smooth Berry), valamint az I Love Extreme Crazy Volume spirál is (meg bírom állni, hogy nem mondom el... meg bírom állni, hogy nem mondom még el...). Persze nyilván azokra ácsingózok inkább, amik a másik állványon vannak (beauty blender, műpillák, felragasztós tusvonalak, gel tint, körömlakkok), de már csak napok kérdése. A megvásárolt termékekről folyamatosan rakom fel a teszteket, igyekszek még a héten írni mindenről :D. Ti mit terveztek venni az új termékek közül?


27 megjegyzés:

  1. a jàszain van egy rossmann 3àllvànnyal sztem holnap megnézem, hàtha lesz valami szépség

    VálaszTörlés
  2. Úr Isten! Itt felcsigázod az embert aztán most várhatok a tesztekre mint egy elmebajos kiskutya a gumicsontra! :D
    De komolyan: ajánlom az essencenek hogy a matt krémes rúzs KIRÁLY legyen! :D

    VálaszTörlés
  3. Ohh jajj, ohh jajj, már vártam, mikor látom itt az új spirált, és a tesztet is nagyon várom már. :D A sima I love extreme spirált is a hatásodra szereztem be és fantasztikus. :D Kíváncsi vagyok ez milyen, megvárom a tesztedet, mielőtt beszerzem :P

    És nagyon nagyon jó a bolg! Imádom :D

    VálaszTörlés
  4. Nálunk még a leárazásnak se híre- se hamva... mondjuk nem is csodálom. Ide, Szlovákiába úgyis minden kb. 1 hónappal később jön :D

    VálaszTörlés
  5. én azt a vastag i ♥ punk tusfilcet néztem ki magamnak és a gel tint ajakcuccot :D aztán meglátom élőben mi fog meg

    VálaszTörlés
  6. milyen a szempillaspirál? MUST.TELL :D

    VálaszTörlés
  7. nagyon sietek akkor a tesztekkel, a legtöbbet ma már sikerült ki is próbálnom, csak fotóznom kellene még :D

    VálaszTörlés
  8. köszönöm :D nem mondhatok még semmit, nem lövöm le a poént, megígérem magamnak XD

    VálaszTörlés
  9. óóóó :( de biztosan eljutnak oda is!

    VálaszTörlés
  10. azokat sajnos nem találtam, de remélem sikerül rájuk is lecsapnom :D

    VálaszTörlés
  11. még nem szabaaaad :D

    VálaszTörlés
  12. Én a Bartók Béla útiban jártam ma... másért mentem be, de az persze, hogy nem volt... ellenben csodálkoztam, hogy van már új Essence... elsőre a Stays No Matter Whatból a barna színű cerka plusz a legnatúrabb színű Stay Matt Lip Cream jött velem (és én hülye nem néztem meg, hogy van-e a korrektorokból)... elsőre a Stay Matt picit csalódás, arra számítottam, érintésállóbb lesz. A színe viszont tényleg olyan, amit kerestem :P.

    VálaszTörlés
  13. na majd megnézem a világosakat is akkor :D

    VálaszTörlés
  14. Csak szólok, hogy a Jászai Mari téri Rossmann üzletben egy csomó cucc már 199 Ft-ért van kirakva. Én így tettem szert két Stay all day szemfestékre, két Marble mania szájfényre és három szemhéjpúderre. :) Nem az állványon kell keresni, hanem az akciós kosárban. Hátha valaki jár arra és szeretne körülnézni. :)

    VálaszTörlés
  15. Úúú, a spirálra nagyon kíváncsi vagyok :) meg később a gél tintekre is. Még nem vásároltam be, úgy vagyok vele, hogy ráérek, ha majd lecseng az újdonság varázsa és újra fullon lesznek a polcok :)

    VálaszTörlés
  16. Én vettem egy Gel tint-et, de nagyon nem jön be egyelőre. :S Az szupi, hogy málnaszörp illata van, de az íze keserű, a számon pedig konkrétan úgy néz ki, mintha szörpöt kentem volna rá, vagyis alig van fedése és kiemeli a legkisebb hibákat is. Fura nagyon.:S

    VálaszTörlés
  17. köszönjünk az infót :D

    VálaszTörlés
  18. meg addig lecsekkolhatsz minden tesztet :D ;)

    VálaszTörlés
  19. úúúú ne mááár :S

    VálaszTörlés
  20. ma nekem is rossmannoznom kell! :) én a szemcerkákat várom meg az új lakkokat. de igazából nem nyálaztam át alaposan az új szortimentes ajánlókat, úgyhogy élőben fogok inkább először véleményt formálni róluk (aztán pedig lehetőleg nem olyan sok minden a kosaramba suvasztani). :)

    VálaszTörlés
  21. a szemceruzák biztosan nagyon jók :D láttam már teszteket róluk :D

    VálaszTörlés
  22. Én is vettem így két Stay all day festéket, hiába én nyitottam ki először, be voltak száradva..

    VálaszTörlés
  23. Tegnap bementem én is, és már nálunk is volt, tehát a Bp-i érkezéssel együtt ki lett rakva máshol is.
    VISZONT! Semmi nem fogott meg :D vagyis, ez is egyállványos sajna, tehát a beauty blender és a korrektor még sehol, na mondjuk szemceruzát sem láttam, ezt a tartósat. :S HELYETTE! Nem tudom hogyan de lelöktem egy 3D-s festéket (fogalmam sincs honnan esett le..) ami darabokra tört és kiesett a tartóból is :D Meglepődtem kicsit! :D


    Majd vásárolunk Pesten úgy döntöttem!

    VálaszTörlés
  24. Nálunk nem találtam meg minden új terméket és a szívem fáj, mert az a gyönyörű smaragdzöld lakk és az új topperek sem érkeztek meg. Szerintetek később jönnek, ha a kifutó termékeket eltüntetik?
    A 3D-szemfestékből vettem a zöldet, az nagyon bejön.

    http://barkingbeauty.blogspot.hu/2013/02/essence-3d-szemhejpuder-teszt.html

    VálaszTörlés
  25. csak a fél állványok vannak feltöltve, nem értem én sem hogy miért, de jövőhéten tutira jön minden :D

    VálaszTörlés
  26. pedig azok a szemfestékek olyan szépek :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.