Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara - teszt

Muszáj ezzel kezdenem az új Essence termékek tesztelését, mert szerintem erre sokan vagytok kíváncsiak, meg én is ezt vártam ugye a legjobban. Az eredeti I Love Extreme a mai napig az egyik legkedvencebb spirálom, így érhető volt az izgalom. Vajon sikerül bizonyítani a Crazy Volume-nak is? A folytatás után kiderül...




A csomagolás majdnem teljesen olyan, mint a normál verzió, kivéve, hogy az ugye fekete ez meg pink :D. Nekem így jobban is tetszik, de én már csak ilyen pink mániákus őrült vagyok, engem ezzel meg lehet venni kilóra. A tubuson minden információ megtalálható persze. A kefe viszont teljesen más, ez ugyanis szilikonos tüskécskés, ami kis buzogányban végződik és vannak üres, tüske nélküli sorok is rajta. Ismerős, nem??? Naná, mivel a legújabb MAC In Extreme Dimension spiráljának majdnem teljesen ugyanilyen a keféje, apróbb eltéréseket lehet csak felfedezni a kettő között.




A festék textúráján rögtön lehet látni, hogy vastagon képes rátapadni a pillákra, ugyanis elég sűrű, szinte krémes. Na de, inkább a kefe használatáról először. Mivel konkrétan bazinagy, ezért meg kell vele küzdeni, de ha ráérzünk a dologra, akkor már nem jelent különösebb gondot a mérete. Nekem elég kicsi a szemem, így értelemszerűen én nem úszom meg a totális ön-összekenést, de száraz vagy kicsit nedves fülpiszkával el lehet tüntetni a nem kívánatos festéket. A Crazy Volume spirál, ahogy a nevében is benne van, volumennövelő és ennyi. Nem ígér többet feleslegesen, csak az őrületes dúsítást. Én két rétegben használtam és nem kellett csalódnom, szerintem nagyon szépen dúsít. A pillákat minimálisan tapasztja, szinte alig, de engem ez soha nem zavart igazán. A tartóssága is jó, bírja a napot, csak a szem alá matt finisű terméket vigyünk fel, mert a krémes, olajosabb dolgok hajlamosak feloldani (én ma így jártam...). Az ára 949 Ft volt, egy kicsivel drágább, mint a tesója (ha jól tudom az csak 899 Ft).



Fent a MAC, lent az Essence.





Unikornismérő: a nagy kefe miatta nehézkesebb használaton kívül nem tudok semmibe belekötni, engem meggyőzött. Szép pillákat csinált és nagyon jó szerintem a festék formulája is. Négy unikornis!


16 megjegyzés:

  1. Kérlek, ne gondold, hogy bántani akarlak, mert tényleg nem.
    Viszont először csak a felső képet láttam - azt hittem, ez már spirálozva van, Gondoltam is magamban, hogy ha ez ilyen szép pillákat csinál, hát egyszer ráveszem magam és beszerzek egyet. Aztán lejjebb görgettem, és rájöttem, hogy a spirálos kép csak ezután jön...:S :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, szerintem ez iszonyat rossz spirál a pilláid a természetestől olyan messze vannak, mint Makó Jeruzsálemtől. A pilláidat nem minimálisan tapasztotta, hanem nagyon. Köszi a tesztet, tuti nem venném meg.

    VálaszTörlés
  3. Engem nem igazán győzött meg a kép alapján, eléggé kesze-kusza, rideg és tapadós. Kivánságlistán volt, de így inkább kihagyom. Pedig nekem a szilikonkefe az, ami neked a rózsaszín. :/

    VálaszTörlés
  4. U.I.: A pilláid jobban néznek ki ha ezt nem kened fel!

    VálaszTörlés
  5. ez szerintem is elég gyér szempillaspirál :SS

    VálaszTörlés
  6. pedig élőben olyan szép, de a képen már amúgy nekem se tetszett, de egyik fotó sem adta vissza... majd megpróbálom még egyszer lefotózni :)

    VálaszTörlés
  7. áááá nem, tök világosak amúgy, spirál nélkül szemü mögött észre sem lehet venni :)

    VálaszTörlés
  8. de fura, hogy nektek nem jött be, szerintem élőben annyira jó, csak a kép valahogy nem adja vissza...

    VálaszTörlés
  9. Így szemből látszanak a pilláid, szemüvegben lehet nem ennyire, azt nem tudom. De a spirálos képen tényleg összetapadtak a pilláid és nem néznek ki hosszabbnak se optikailag. Nekem is világos a szempillám vége, de nekem spirállal sokkal hosszabbnak néz ki és nem tapasztja össze a spirálom ennyire, pedig nem egy nagyon drága darab.

    VálaszTörlés
  10. Én is annyira imádom a drámai és brutál pillákat, mint Te,szóval nekem tuti befutó lesz. Szerintem nem tapaszt kevéssé mint az előző verzió.

    VálaszTörlés
  11. megnyugtattál :D ugyanezt gondolom én is

    VálaszTörlés
  12. Szerintem az nem drámai hatás ha 2-3 pillát összeragaszt egy spirál. Az a drámai ha egyesével kiemeli azokat, meghosszabbítva és megvastagítva az egyes pillákat, amire ez a spirál a kép alapján nem képes. Egy rétegben lehetne természetes a hatása, de az összeragadás minden csak nem az. 2-3 rétegben lehetne drámai... az extravastag pillákkal. Az előző verzió nekem nincs meg, de ez se lesz. Ennyire rossz spirálom még nem volt, pedig a 1000-2500Ft-os kategóriában vásárolok, tehát volt olcsó is.

    VálaszTörlés
  13. hát kinek mi a drámai, én mondtam hogy nem vagyok tiszta, de engem nem zavar ha összetapadnak és nekem egyébként is sűrűk a pilláim és a töveknél mindig összeállnak, ezt én már észre sem veszem, bár tény, hogy ez a kép most nem sikerült jól, pedig élőben abszolút szép volt az eredmény, nekem legalábbis tetszett. Majd mindenképpen csinálok sminket vele, remélem azok a képek már jobbak lesznek :)

    VálaszTörlés
  14. nagyon akartam szeretni ezt a spirált, de sajnos nem jött össze. botrányosan póklábasítja a pillákat már az első réteg után, ráadásul pered és nekem úgy tűnt, hogy kisebbek is lettek a pilláim. hozzáteszem, hogy én a durva drámai pillák kedvelője vagyok hétköznapra is. soha többet olcsó spirálos kilengés, most fogadtam meg, mert hiába a 2.75 eurós ár, de sok kicsi sokra megy. inkább a jól bevált max factor false lash. na hát az valami isteni...

    VálaszTörlés
  15. ez tipikusan ilyen megosztó termék lett :D én azóta sokat kísérleteztem vele, de nem változott a véleményem, nekem tetszik és már könnyebben is kezelem, nem is tapadnak össze a pilláim. De nyilván kinek mi tetszik, mit lát magán szépnek :)

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok. En is szeretem ezt a szempillaspiralt. Nekem tobb is van, mikor milyen hatast szeretnek elerni. Na de azt nem ertem, ha valaki natur szempillakat szeret vagyis termeszeteset akkor az miert akar venni extrem crazy volume-ot. Ez azt jelenti magyarul, hogy orult durva menyiseg! Aki temeszetes pillakat akar, az ne fesse be vagy vegyen sima egyszeru pillafesteket. Ne volume, extremet!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.