Clinique Pore Mnimizer termékek - vélemény

Tegye fel a kezét, akit zavarnak a pórusai??? Sejtettem... :D. Én konkrétan nagyító tükörrel vadászom őket és persze ilyenkor undorodva vizsgálgatom az arcom, hogy fúúúúúj mi ez már, hogy lehet vmi ilyen undorító és miért pont én és takarodjanak már le rólam. Persze nyilván a kétségbeesett panaszkodás nem segít, ide valami hatásosabb kell. A Clinique pórusfinomító primerjét már egy jó ideje használom és szeretem is, ezért esélyt adtam ennek a két másik terméknek is.




A Clinique Pore Minimizer család két tagját a Müller outletben vettem, darabját 1000 Ft-ért (a thermo radír 11900 Ft a mattító primer kb 6000 Ft eredetileg). Még jó pár darab volt belőlük, meg még sok más Clinique cuccból is, szóval lehet menni válogatni! A thermo arcradírt még csak egyszer próbáltam ki péntek óta, így erről nem tudok még annyira véleményt nyilvánítani sajnos. Annyit viszont már most tudok, hogy tényleg melegítő hatású (kinyitja a pórusokat, így könnyebben kitisztulnak) és nagyon kellemes radírozó hatása van. Szép puha lett a bőröm utána, a pórusaimat viszont még nem tisztította ki látványosan. Hetente 2-3 alkalommal érdemes használni a nagyobb pórusú arcfelületen és minden bőrtípusra ajánlott. Nagyjából 1-2 borsónyi mennyiség elég belőle, szóval a 75 ml-es tubus egy darabig elég lesz. Szerintem egy hónap után már érzékelni kéne a hatását, majd beszámolok róla.








A t-zóna mattító krémecskét viszont nyúztam minden nap, így már magabiztosabban nyilváníthatok véleményt. Az ígéret szerint smink alá vagy fölé használva is egész napra lemattítja kényes területeket, ráadásul hosszú távon finomítja a pórusokat (erről még nem tudok mit mondani). Szerencsére nem kellett csalódnom, tényleg nagyon szépen lemattít nagyjából 6-8 órára, ami azért nem rossz. A szinte áttetsző kis zselé felvitele után nagyon bársonyos lesz a bőr, szabad szemmel is lehet látni, hogy szépen finomítja a nem kívánatos kis lyukacskákat. Nagyon kevés is elég belőle, a 15 ml biztosan sokáig ki fog tartani, hiszen a már említett pórusfinomító primerem is kb 8 hónapja megvan már és rengeteg van benne, pedig minden nap használtam. Meleg szívvel tudom őt ajánlani, pláne 1000 Ft-ért!






5 megjegyzés:

  1. olyan régóta szeretnék venni pore minimizer-es termékeket, de mindig drágának tartottam. ennyiért simán feltankolnék az egész termékcsaládból. vasárnapig remélem marad még valami. (vasárnap is nyitva van egyébként az outlet?)

    VálaszTörlés
  2. Ma a hatásodra beugrottam venni a mattító krémből, de nyitás után fél órával egy darab volt már csak, az is szakadt dobozban, szétnyomkorászva. :S De vigasztalásul vettem egy Guerlain rúzst meg egy Lolita Lempicka parfümöt, szóval helyreállt a lelki békém, csak azért mégis, tiszta gáz, hogy ennyire bunkó vásárlók vannak.

    VálaszTörlés
  3. My brother recommended I might like this website. He was entirely right.
    This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!
    My web blog ... GFI Norte

    VálaszTörlés
  4. FashionandMargarita2013. február 6. 13:06

    Én tegnap voltam, ha vm-t keresel de nem látod a polcon akkor érdemes az eladótól szépen megkérdezni,h megnézné-e a raktárban.
    Így jutottam hozzá a a t-zone-os krémhez! :-)

    VálaszTörlés
  5. óóóó... voltam tegnap és semmi nem volt már, de azt nem is gondoltam volna, hogy kérdezni kell... ki lehetne pakolni igazán...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.