Clarins Summer 2013

Tisztelt hölgyek, hadd mutassam meg Önöknek a 2013-as éve legcsodásabb és különlegesebb nyári a kollekciót! Viccet és túlzást félretéve, a Clarins durván odatette magát ezen kollekció megalkotásakor, ami csodás, mély és keletiesen egzotikus színekkel operál valamint nagyon különleges termékekkel. A sort egy ötös szemhéjpúder paletta nyitja, amelyben az arany és rezes barackos árnyalatokat mély lilák egészítik ki (nyárra ilyen színeket én még nem láttam és hatalmas a wow hatás, teljesen beleszerettem) és mindehhez szinte már egy misztikus mintázat párosul. Ugyanez a meseszép minta köszön vissza a bronzosítón, ami minden bőrtípushoz passzol a különböző árnyalatok keveredése révén. Az ajkakon a ragyogásé a főszerep, ehhez nyújt segítséget a két áttetsző tubusos szájfény illetve a négy különleges ajakápoló, amiknek a közepén egy pigmentált csík fut végig, hogy színt is biztosítson. Szerintem lenyűgöző ez a kollekció, én alig várom, hogy áprilisban a boltokba kerüljön.

Eye Quartet Mineral Palette


Bronzing Compact

Crystal Balms

Instant Smooth Crystal Lip Gel - Plum

Instant Smooth Crystal Lip Gel - Pink

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű <3 Kár, hogy olyan drága a Clarins, hogy semmit nem fogok ebből venni :D

    VálaszTörlés
  2. i'm not surprised :)

    VálaszTörlés
  3. Hú, az a szemhéjpúderpaletta... atayaég... a színek, a minták... KELL!

    VálaszTörlés
  4. Ez valami eszméletlen szép kollekció :)

    VálaszTörlés
  5. Julianna Katalin Dörnyei2013. február 7. 7:26

    Úristen, de gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  6. Sajnos a nyári kollekciót nem hozza be a forgalmazó, már évek óta, ahogy a karácsonyit sem. Én szintén évek óta bombázom ezzel a márkaképviselőt, eredménytelenül. Esetleg írjatok neki többen is, a Dovex honlapján keresztül lehet üzenetet hagyni.

    VálaszTörlés
  7. komolyaaaan??? ne már... ezt nem is tudtam... pedig olyan csodásak, pont hogy ezt a kettőt kéne behozni... még ilyen idiótákat...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.