Urban Decay tavaszi újdonságok

Szerintem már tudjátok, hogy az Urban Decay az én egyik legkedvesebb sminkmárkám és mindig nagyon izgatottan várom az újdonságaikat. Általában mindig valami igazán mesés és egyedi dologgal lepik meg a rajongókat, elég csak a csodás palettáikra gondolni és szerencsére most tavasszal sem kell csalódnunk. Arcpirosító már régóta nincsen semmi új, de most rögtön egy triót kapunk Naked Flushed néven, amiben van bronzosító, highlighter és pír is. Az árnyalatokat úgy 'alakították' ki, hogy minden bőrtípushoz passzoljanak. Természetesen egy paletta is kapott helyet a tavaszi kollekcióban, méghozzá a nagyon népszerű Ammo paletta felújított verziója (ebben már az új formulájú szemhéjpúderek vannak, plusz egy ecset és a híres Primer Potion). A Lip Junkie szájfények pedig három új, rózsaszínes árnyalattal bővülnek (nemsokára írok erről a klassz darabról tesztet). De nyilván a Naked Skin Beauty Balm lesz a legnagyobb sztár az újdonságok közül (eddig mindenki nagyon dicséri és nekem is volt szerencsém kipróbálni), ami egy enyhén színezett, magas fényvédőt tartalmazó, hidratáló sminkalap.

Naked Flushed - $30


Naked Skin Beauty Balm SPF20 - $34

Lip Junkie Lipgloss - Obsessed, Trashed, Flushed ($19)

Ammo Palette - $34

7 megjegyzés:

  1. Ammo....sírok....:D:D imádom ...

    VálaszTörlés
  2. hát, nem rossz darab :D

    VálaszTörlés
  3. Julianna Katalin Dörnyei2013. január 5. 11:03

    A Flushed és az Ammo instant szerelem...

    VálaszTörlés
  4. És milyen volt a BB érzésre? :) Nekem az tetszett meg a legjobban.. Európából honnan lehet rendelni urban decayt cumókat?

    VálaszTörlés
  5. hopp már találtam is egy ilyet http://www.houseoffraser.co.uk/Delivery+Options/CustomerServicesDelivery,default,pg.html?cm_sp=sitestripe-_-link-_-intl#top

    VálaszTörlés
  6. a napokban hozom a tesztet :D

    VálaszTörlés
  7. csodás, izgatottan várom! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.