Örületes akció a Claire's-ben

10:34 du.
Ma el kellett mennem munkaügyben az Arénába és ha már ott voltunk, akkor jól bementünk mindenhová szétnézni. Ez két dologra volt jó... egy: rá kellett jönnöm, hogy én már kinőttem a Bershka-ból és kettő: gyarapítsam az unikornis gyűjteményemet. Ugyanis a Claire's-ben eszméletlen akció van, három leárazott termék 1400 Ft-ba kerül. Mi hugival vettünk egy leárazva 2700 Ft-os, eredetileg 8500 Ft-os hátitatyót, egy szuper halálfejes karkötőt és a lent látható elképesztően csodálatos unikornisos ékszertartót. A hülyének is megéri! Szerintem mindenképpen nézzetek be, ha tudtok, ezt nem szabad kihagyni, mert elég sok dologra érvényes (vannak nagyon szuper műpillák is, meg körömlakkok). A szivárványos unikornis egyébként fülbevalók tárolására alkalmas, de én a szarvára gyűrűket is tettem.


8 megjegyzés:

  1. Cukiiiiiiiiiiiiiii! :))) Egyébként muszáj ilyen dolgokat postolni mint hogy menjetek be a Claire's-be? Vááá, az egyik gyengém az a bolt, simán beköltöznék oda, már csak egy ágy kéne és készen van a csajos szobám :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez az unikornis. De így meg, hogy mögötte vannak a True Blood könyvek még jobb!

    VálaszTörlés
  3. én is bevásároltam a claire'sben, mondjuk én csak egy nyakláncot és egy karkötőt vettem, tetszett még egy ezüst lánc, ami nagy gömbökből állt, de nagyon le volt kopva és össze volt karcolva, úgyhogy otthagytam :(
    (roni)

    VálaszTörlés
  4. ahhhh unikorniiiiiis. már kinéztem csak sajnáltam rá azt a pénzt. de ennyiért uhh most itt sírok. xd

    VálaszTörlés
  5. megragadtad a lényeget :D

    VálaszTörlés
  6. ezt de nagyon nem szeretem... a h&m-ben is van egy rakat tök selejtes cucc, amit rá akarnak sózni az emberre 1000 Ft feletti áron.... bolondok ezek

    VálaszTörlés
  7. nálunk (Szegeden) ki volt rakva hogy táskák,sálak,sapik nem részei az akciónak :P :( amúgy itt már semmi extra nem volt,most kihagytam. de ez az unikornis,vááá,tökjó:)

    VálaszTörlés
  8. de gáááááz, ezt mégis hogy gondolják???

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.