MAC Mineralize Eye Shadow - Cinderfella - teszt & swatchok

Ha választani lehetne, hogy melyik az a sminkcucc amiről nem tudnék soha lemondani, akkor az a MAC ásványi szemhéjpúder lenne. Szinte mániákusan gyűjtöm őket, a múltkor meg is számoltam, hogy mennyi van itthon, de inkább le se írom... Rengeteg és mind csodálatos és mindegyiket imádom. Leginkább sötét árnyalataim vannak, ezek jobban szoktak teljesíteni a világosaknál. A legutóbbi szerzeményem a mostani 'állandó' mineralize szemhéjpúder kollekció egyik darabja (évente szokták lecserélni őket, szóval, most még van belőle), a Cinderfella.





A csomagolásról nem nagyon tudok már mit írni, hiszen rengeteg MAC tesztet láttatok már a blogon :D. Szép, egyszerű, minőségi. A dobozon illetve a szemhéjpúder hátoldalán találhatóak a szokásos információk. A szemhéjpúdert magát egy átlátszó kis műanyag lap védi, az enyém persze már a rég a kukában pihen.






A Cinderfella anno a 2009 őszi Style Black kollekcióban debütált (a Young Punk és a Blue Flame is innen való)és nagyon-nagyon jól tette a MAC, hogy újra behozta a szortimentbe. Csodás árnyalata van, a fekete alapban ezüstös fehér erecskék találhatóak és ebben multicolor csillámok. Összekeverve egy csillogó-villogó fekete színt kapunk. Egyértelműen nedvesen jön elő igazán ez a hatás, de egy jó alapon szárazon is nagyon jól lehet használni. Sokan panaszkodnak az ásványi szemhéjpúderekre, nem alaptalanul, mert vagy imádja őket valaki vagy utálja, hiszen nem könnyű bánni velük. Azonban ha ráérzünk a dologra, akkor nagyon rájuk lehet szokni, hiszen egyedi és különleges a színük és a fényhatásuk. Egy megfelelő, jó minőségű ecsettel nedvesen és szárazon is nagyon jól lehet satírozni, illetve más színekkel összedolgozni. Ennél a típusnál előfordul porolás, de ez a darab egyáltalán nem ilyen szerencsére, finom és jól kezelhető a textúrája. Alappal nálam egész nap tartanak. Az árukat viszont nem tudom... Nem emlékszek rá... Kb 5600 Ft lehet, de nem vagyok biztos benne.



Nedvesen és szárazon.

Unikornismérő: elfogult vagyok... Egyszerűen imádom, csodás a szín és nagyon jó a textúra is. Örülök, hogy végül ezt a darabot is megvettem. Nálam öt unikornis.



2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.