Heti project: Essence vadászaton

Tiszta röhej, amit az Essence kifutó termékei körül folyik, de most már komolyan :D. Én múlthéten végig a Müllereket jártam nulla eredménnyel, ugyanis ott már korábban elkezdődött a kiárusítás és teljes mértékben le volt fosztva minden állvány. Aztán folytattam a Rossmann üzletekkel, de ott meg még nem volt se híre, se hamva a leárazásnak. Persze nyugodt szívvel eljöttem punnyadós hétvégére anyáékhoz vidékre, erre nem szombaton kezdik el az akciót???? Hogy száradna le... Szóval holnap egész napos vadászaton leszek, az Árkádban kezdek majd (remélem nem kell továbbmennem, bár most van bérletem - kész csoda - szóval lehet pár megállót hajlandó leszek még beáldozni :D), mert tetszik azért pár dolog, amit 350 Ft-ér vétek lenne kihagyni. Én a lent látható szépségeket néztem ki, remélem jól járok majd velük. írjátok meg, hogy nektek van-e tapasztalatok velük és hogy Ti mit terveztek beszerezni!!! Ja és a Catrice termékeket mikor kezdik már el kiárusítani?????????

Nail Art Special Effect! Topper - Hello Holo és Night In Vegas


Fix & Matte Translucent Loose Powder és Marble Mania Lipgloss - Peach And Mix

Mono Eyeshadow - Hyped Up

Mono Eyeshadow - Absolutely Nature

I Love Runway Highlighter, I Lve Glam Powder Eyeliner & Shadow és I Lve Style Liquid Eyeliner

34 megjegyzés:

  1. a tust vettem meg, nagyon szép fekete és könnyű vele dolgozni, egész tartós is.
    még a fix & matte púdert vettem, őt még nem próbáltam, de állítólag jó..ha beválik akkor én még veszek 2őt, mert púder az fogyóeszköz eléggé..

    VálaszTörlés
  2. Ezek közül láttam jó párat ma, mikor lecsekkoltam mik közül lehet(ne) választani. De semmi nem fogott meg igazán. Ezt a highlightert nézegettem én is vagy 5 percen keresztül, de nem tudtam rájönni hogy lehet működésbe hozni:))
    Nem jött belőle semmi, hiába csavartam, tekertem pedig azt szívesen haza hoztam volna.

    VálaszTörlés
  3. hát...a Night in Vegas körömlakk must have, ha még nincs meg :) Az absolutely nature szemhéjpúder baromira nem olyan, mint a képen :D sokkal világosabb és nagyon csillogó, de szép :) a szájfény nem nagy cucc, szép de semmi extra, igazából ennyi pénzért megéri :)

    VálaszTörlés
  4. Night in Vegas valóban kötelező, ennél olcsóbban nem jutsz hozzá sehol se pelyhes lakkhoz. Hello Holot is vedd meg!! Most festettem ki a China Glaze Glistening Snow-val a körmöm, rádobtam a Hello Holot és olyan brutál módon csillog, hogy szinte vakít!! Érdemes lenne neked is kipróbálnod :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem ma sikerült lecsapnom a fix & matte púderre, de már 4. alkalom volt, hogy "vadászatra" indultam, eddig nem volt szerencsém... :) Nem egyszerű esetek a leárazások. :D

    A Night in Vegas megvan régóta, annyira nem nagy szám, mint amekkora hype volt körülötte, de ennyiért vétek lenne kihagyni, mert azért tényleg olyan kis szép. :) A Hello Holot megvettem volna, ha nem épp pár napja kaparintottam volna meg a Flormar holo lakkját.

    Sok sikert a vadászathoz Lolly! :))

    VálaszTörlés
  6. a hello holo tényleg nagyon király lakk :) ma reggel amúgy azt hiszem mindenből volt még az árkádban, amit kitettél ide :)
    (roni)

    VálaszTörlés
  7. Én is voltam a Müllerben, de ott csak az I love style tust vettem meg, mert a többi termékbe bele volt nyúlva pfúj... ma mentem el a Rossmann-ba, alig vártam, hogy végre beléphessek és letámadjam az állványt és csodák csodájára, minden volt! Vettem Fix&matte púder, Make up to match alapozót, My base alapot. Szerintem holnap is visszanézek még Sun club-os highlighter-ért :D

    VálaszTörlés
  8. Szia!

    Én is körbejártam sok DM-et, Müller-t és ma Rossmann-t, úgyhogy, ha nem haragszol mesélek és elmondom hogyan és merre lenne érdemes menned. :) A 3 pesti Müller tuti ki van fosztva.
    NE csúcsidőben menj, esetleg nyitáskor érdemes 8-9-10 körül már a boltok közelében lenni.
    DM: csak, ha van valami bevált kis eldugott (és ezért kedvenc) két essence pultos boltod, tégy egy próbát vagy szállj fel a 4-es 6-os villamosra és szemezgess, merre látsz DM-et. Van bérleted (meg időd), kb minden ilyen állomásnál leszállhatsz, benézni, hátha...
    Rossmann-ra is ez vonatkozik, próbálj meg kétpultost keresni eldugottabb helyeken. Rossmnann lokátort találsz a neten, de nem tudom, melyikben van Essence pult.

    Nekem ezeket (http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/01/bevasarlas-kifuto-essence-termekek.html) kb 4-5 üzletből sikerült összeszednem - Köki és Corvin Müller, Európark DM, Westend Rossmann meg valamelyik 4es6os megálló...

    Remélem sikerül beszerezned a kinézett dolgokat, a Fix&Matte púdert mindenhol - még a leg eldugottabb helyeken is, - de attól még szurkolok, hátha. :)

    VálaszTörlés
  9. Egyébként az új szortimentben is lesz FIx & Matte púder, csak az nem loose verzió lesz, hanem kőpúder formájú, nemde?

    VálaszTörlés
  10. Szia!


    Én hétvégén jártam pont arra, akkor pakolták ki őket, ugyhogy jól be is vásároltam :) Nekem is fura volt, hogy pont szombattól volt akció; én inkább vmikor hát közepére vártam.

    A night in vegas-t én nagyon szeretem, de már volt belőle, ugyhogy nem vettem még egyet :) Én még a marble maniás szájfényeken gondolkodok, hogy vegyek-e 1-2-t belőlük, de majd meglátom :)
    Szerintem holnap még bármit találhatsz, csak nem fosztottak ki minden boltot ilyen gyorsan. Drukkolok neked :)


    ui: ma iratkoztam fel a blogodra, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Én pécsi vagyok, és azt hiszem nagyon szerencsésnek mondhatom magam emiatt, itt sokkal jobb a helyzet ilyen akciók idején. :D Sikerült is ma az egyik Rossmannban lecsapnom mindenre, amire szerettem volna. A Night in Vegas lakkra fájt a fogam leginkább, de végül a hazelnut cream pie nevű nude lakk meg egy filces szemhéjtus is hazajött velem. :)

    VálaszTörlés
  12. Ó, ilyenkor szóljál egyből, én a gödöllői Müllerben táraztam be vagy 2 hete, nem fosztották le az állványt, talán csak az egyik 350-es színből volt hiány az ép állványon.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  13. Én is ma vettem pár dolgot. :) Az Absolute Nature sajnos nem matt mint a képen, hanem csillámos és teljesen ugyanaz a szín ami a barna smokey eye szettben van. Hyped up eddig is megvolt, de nagyon csalódás volt. Egyáltalán nem ilyen a színe és eléggé gyengén pigmentált. I <3 Glam por állagú szemkihúzót szeretem, egyet már elhasználtam belőle, most van a második. :)



    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés
  14. Én lekéstem egy vonatot szombaton, így szét tudtam nézni a kökiben a rossmannban, ahol szinte minden volt, a special effect lakkokat leszámítva. Stay all day szemhéjfestéket vettem (4-et), barna smokey eyes setet, meg a matt bronzosítót. Aztán vérszemet kaptam, és szétnéztem ma Debrecenben is, ahol kriminális a helyzet. 2 egypultos helyen jártam, ahol volt is még sok minden, de a kétpultos helyen még nem is volt leárazás...

    VálaszTörlés
  15. na akkor a tus az nem lesz rossz döntés :)

    VálaszTörlés
  16. első használat előtt sokáig kell őket tekergetni sajnos, de jön utána :D

    VálaszTörlés
  17. a night in vegas-t már régóta nézegettem, de eredeti áron nem akartam megvenni, mert én annyira nem vagyok lakkos, de így megéri :D a szemhéjpúdert sajnálom, hogy nem matt...

    VálaszTörlés
  18. váááá, na akkor ez lesz a következő körmöm :D

    VálaszTörlés
  19. köszönöm, remélem eredményes lesz :D

    VálaszTörlés
  20. húúúú, de jóóó :D köszi az infót :D

    VálaszTörlés
  21. a müller az egy katasztrófa.... mindenbe beleturkálnak mindig undiiii

    VálaszTörlés
  22. mind a kettő lesz, csak más csomagolásban :D

    VálaszTörlés
  23. szerencsére korán fent leszek, úgyhogy tudok nyitásra menni, nem kell a kis iskoláslányokat kerülgetnem du :D

    VálaszTörlés
  24. igen, vidékre később érkeznek a dolgok, de itt legalább mindig minden van és nincsen széttúrva semmi

    VálaszTörlés
  25. na majd legközelebb :D

    VálaszTörlés
  26. a hyped up-ot már néztem, de szerintem alappal jó lesz nagyon, ennyiért most be fogom vállalni

    VálaszTörlés
  27. na akkor te is betáraztál :D

    VálaszTörlés
  28. az alapozós fix-et, vagy mit, nem ajánlom. bnőm megvette, kipróbáltuk, és annyira rossz lett a végeredmény :/ az én bőrömről szinte lepergett.. :/ a szájfényt viszont én megvettem, olyaaaan. semmilyen :S a színe nem olyan mint élőbe. nagyon természetes, és az aplikátora olyan kemény :/... nem beszélve arról h vagy 4x-5x kellett belemártanom a tubusba, hogy normálisan befegyem vele a számat :SS De azért jó lesz akkor, ha netán vmi füstös sminket csinálok... ahoz tökéletesen fog passzolni :DDD

    VálaszTörlés
  29. Az arenaban meg sokminden van,tegnap vasaroltam be en is;)

    VálaszTörlés
  30. Ha van időtök kijönni idáig, akkor nagyon ajánlom a budaörsi Rossmannt. Ma voltam, mindenből van még bőven! :)

    VálaszTörlés
  31. Én is pont így jártam... de kösz a tippet, most már tudom, hogy érdemes benézni a Rossmannba is... Müllerben teljesen le volt fosztva minden, kiv. a körömreszelőt :D... a sötétbarna szemhéjpúder birizgálja leginkább a fantáziámat.

    VálaszTörlés
  32. Én ma bementem a Béke térnél lévő Rossmannba, és a vízálló szemhéjfilcen és szemcerkán kívül volt minden. Aztán a leárazott kosárkában találtam két leárazott, érintetlen(!!!) Catrice rúzst, és egy MaxFactor krémpirosítót 499 Forintért. Mondhatni sikeres napot zártam :D

    VálaszTörlés
  33. nekem múltkor sikerült elcsípnem az utolsó highlightert, egy mattifying cp-t (07) és egy nude glam lakkot, de hiába vadásztam pl a duplalakkokra, sehol se találtam nagy bánatomra :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.