Új Lime Crime csodák

Őrült nagy a készülődés az USA-ban a black friday-re, sorra kapom az emilkéket a kuponokkal, akciókkal, ilyen ajánlattal, olyan ajánlattal. Valamiért óriási nagy hagyománya lett a dolognak, hogy a hálaadásnap utáni pénteken az emberek elkezdenek őrült módjára készülődni, vagyis vásárolni karácsonyra. Az üzletek már éjfélkor nyitnak és szinte mindenhol min 20%-os kedvezmények vannak, esetleg különleges ajándékok vagy speciális kollekciók. A Lime Crime sem marad ki a buliból, ráadásul ők szállítanak mindenhová, úgyhogy mindenképpen szerettem volna az információkat veletek is megosztani. Kezdjük az új termékekkel! Az elsőbe én teljesen szerelmes is lettem, ő a csodás Velvetines ($16.99), matt-bársonyos folyékony rúzs, elképesztően szép egy csepp bordóval megbolondított piros árnyalatban, ami a Red Velvet nevet viseli. A másik újdonság egy glitter család ($12.99), amiket a zodiákusok ihlettek és azokról kapták a nevüket is. Gondolom 12 lesz majd belőlük, de egyelőre csak kettőt láttam a webshopban: a Leo-t és a Libra-t, az előbbi egy arany, míg az utóbbi egy levendula. Remélem ikrek verziót is csinálnak, azt tuti megveszem. Lesz majd melléjük glitter helper is, de arról meg nincsen infó, hogy mikor. Az újdonságok mind november 23-án jelennek meg. És akkor a black friday akciók: 23-án, pénteken mindenre 30% kedvezmény (kivéve új termékek és már leárazott termékek), november 24-26-ig pedig mindenre 20%. Szerintem érdemes kihasználni és meglepni magunkat karácsonyra mondjuk egy China Doll vagy egy Alchemy palettával, esetleg egy pár rúzzsal vagy tussal, illetve szerintem a szemhéj bázis is nagyon jó vétel, én nagyon szeretem, mert minden beletapad. 

Velvetines - Red Velvet ($16.99)


Zodica Glitter - $12.99

Zodiac Glitter - Leo

Zodiac Glitter - Libra



8 megjegyzés:

  1. Az gáz, hogy nekem a Zodiac-ról a sorozatgyilkos jut eszembe? :D

    VálaszTörlés
  2. Webshop-linket kérhetek? :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Ugyan nem a bejegyzéshez kapcsolódóan írok, de ez a legfrissebb ezért ide.. :)
    Nemrég találtam rá a blogodra - államvizsga felkészülésben vagyok, mi mást is csinálhatnék, mint blogokat olvasok, nyííílván :) - és nagyon tetszik! :) Egy ideje - talán a blogok olvasgatása hatására - rákattantam az arcápolási és smink dolgokra. Pár hónapja bementem a MAC-be egy pirosítóért, sosem használtam, ez lett az első pirosítóm, gondoltam akkor már minőségi legyen, ugye. (Gondoltam ez elég lesz évekig, el leszek vele) Na persze.. aztán újabb blog olvasás és már jött is a korrektor, a bronzosító... egy ingyenes próba smink és hirtelen ismét csatlakozott haza velem egy vörös rúzs (sosem használtam rúzsokat, pláne nem vöröset!! :)) ) szempillaspirál... És itt megfogadtam, hogy leállok. Erre jössz Te.. Elkezdelek olvasni és ismét írom a bevásárló listát. :) Köszi köszi. :)
    Bocsi, ha hosszú lett. Lett ez újabb rendszeres olvasód és ha kicsit félve is, de várom az újabb teszteket. :)

    VálaszTörlés
  4. http://www.limecrimemakeup.com/categories/lips :D

    VálaszTörlés
  5. jajj, nagyon örülök, hogy rám találtál és hogy tetszik a blog :D annak meg még jobban, hogy megjött a kedved a sminkeléshez és hogy egyből a MAC-hez fordultál, a legnagyobb kedvencemhez :D további sok szerencsét a sminkeléshez és sok sikert az államvizsgához - nyugi, ha én megcsináltam, akkor bárki XD

    VálaszTörlés
  6. hát, beleültetted a bogarat a fülembe, mert hát az alchemy ...

    VálaszTörlés
  7. :) Én is örülök, a pénztárcám kevésbé. Lehet egyszerűbb lenne, ha minden hónapban egyből átutalnám a fizetésem x %-át a MAC-nek.. :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.